2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya kızlar içime dert düştü 😓 tesadüfi şubat annelerini okuyordumm herkes eşinden şikayetci cocuk oldu degisti diye icime sıkıntılar bastı😥
Ya bende ondan çok korkuyorum oyuzdenn bebek 1 yaşıma gelmeden kendi odasında uyumaya alıştıracağım elimdenn geldiğince eşime de vakit ayıracağim

Son düzenleme:
Bizim şimdiden bozuldu bacı gardaş takılıyoruz evde 🤣
Ufak tefek şeyler olur muhtemelen şimdi hiç mi tartışmıyoruz? Inşallah huzurumuz olsun bebelerle kocayla mutlu mutlu yasayalım ne olur yani😊
Normalde bende kocamı çok kıskanan biriydim tüm gün mesajlaşırdık 1 saat bile yazmasa kıyamet kopardı 🤣 şimdi yazmak aramak aklıma bile gelmiyor o yazar ararsa konuşuyoruz 🤣 bi de kendisi 3 aydır memlekette yanımda yok öyle bi alıştım ki 😁 salı günü geliyor ben şimdiden nası bakacsm bu adama derdindeyim 🤣 geçen saç sakal traş olmuş bende resim gönder göreyim dedim o da hemen kıskandın demi evde miyim acaba diye istiyorsun resim dedi 🤣🤣 adamda kıskanılmayı ozlemiş yoo alakası yok gondermezsen gonderme yazdım 🤣🤣

Ya bende ondan çok korkuyorum oyuzdenn bebek 1 yaşıma gelmeden kendi odasında uyumaya alıştıracağım elimdenn geldiğince eşime de vakit ayıracağim
Allahtan benim kayınvalidem ben bakarım ilgilenirim diyor ara ara 😂 yeni ev aldı bize yakın sırf bebiş geliyor diye hatta gene de korkuyorum işte yeni bi düzen sonuçta😂

Ya kızlar içime dert düştü 😓 tesadüfi şubat annelerini okuyordumm herkes eşinden şikayetci cocuk oldu degisti diye icime sıkıntılar bastı😥
Agresif bir insan oldum ben hamilelikle birlikte. Bu gidişle bebekten önce ben değiştircem eşimin huyunu suyunu 🙁

Ilk doğumum öncesi yani evliliğimizin ilk yılı eşim çorabını bile kaldırmazdı. Oğlum doğdu kendiliğinden yardım etmeye başladı. Simdi 2.hamileliğim cam silme ,mutfak dolaplarını silme, haftalık dip temizlik eşimde 😂. Beni hiç sıkmadı yapabildiğin yetiştirebildiğin kadarıni yap önceliğimiz çocuk dedi hep.
Daha önce lohusalık yaşamıs biri olarak tek tavsiyem sizi gerebilecek insanları çağırmayın. Cünku lohusalıkta tahammül azalırken stres artıyor.

Ilk doğumum öncesi yani evliliğimizin ilk yılı eşim çorabını bile kaldırmazdı. Oğlum doğdu kendiliğinden yardım etmeye başladı. Simdi 2.hamileliğim cam silme ,mutfak dolaplarını silme, haftalık dip temizlik eşimde 😂. Beni hiç sıkmadı yapabildiğin yetiştirebildiğin kadarıni yap önceliğimiz çocuk dedi hep.
Daha önce lohusalık yaşamıs biri olarak tek tavsiyem sizi gerebilecek insanları çağırmayın. Cünku lohusalıkta tahammül azalırken stres artıyor.
Şanslısınızzz maşallahhh Allah ağzınızın tadını bozmasın💙 Allahtan benim eşimde çok anlayışlıdır sadece okuduklarım beni biraz tedirgin etti😂 umarımmm biz de yumuşak geçişlerle yeni hayatımıza alışırız😍

Normalde bende kocamı çok kıskanan biriydim tüm gün mesajlaşırdık 1 saat bile yazmasa kıyamet kopardı 🤣 şimdi yazmak aramak aklıma bile gelmiyor o yazar ararsa konuşuyoruz 🤣 bi de kendisi 3 aydır memlekette yanımda yok öyle bi alıştım ki 😁 salı günü geliyor ben şimdiden nası bakacsm bu adama derdindeyim 🤣 geçen saç sakal traş olmuş bende resim gönder göreyim dedim o da hemen kıskandın demi evde miyim acaba diye istiyorsun resim dedi 🤣🤣 adamda kıskanılmayı ozlemiş yoo alakası yok gondermezsen gonderme yazdım 🤣🤣
Adamın pabucu dama atıldı desene bebek gelmeden daha napsın 🤣

Bu reflü yatağı gerekli mi yaaa bi ben almadım sanki😂😂😂😂
Benim ilk gebeligim ama cevremde kime sorsam ilk 3 ay mutlaka alinmasi gereken urun diyorlar...hattane kadar yuksek o kadar iyiymis ...sutten sonra cocuk rahat kusmasi icin bir de Allah korusun duz yatakta rahat cikaramadigi icin bebek bogulabilir kusmugunda demislerdi😬🙄bu sebepten dolayi alacagim ilk urunlerden biri kesinlikle resflu yastigi olur

Benim ilk gebeligim ama cevremde kime sorsam ilk 3 ay mutlaka alinmasi gereken urun diyorlar...hattane kadar yuksek o kadar iyiymis ...sutten sonra cocuk rahat kusmasi icin bir de Allah korusun duz yatakta rahat cikaramadigi icin bebek bogulabilir kusmugunda demislerdi😬🙄bu sebepten dolayi alacagim ilk urunlerden biri kesinlikle resflu yastigi olur
Ya bu reflü yatagına etrafimda hic rastlamadim ben de. Emzirdikten sonra gazini cikarip biraz yan yatiriyodu kiz kardesim ondan sonra uykuya geciyordu yeğenlerim kusan bebekler degillerdi bir de. Belki o yuzden. Bazi bebekler cok kusuyor yapı olarak. Bakalim simdilik almiycam dogumdan sonra duruma gore bakariz 🤗

Evet ikinci ucuncu dogumlarini yapacak olanlardan tavsiye alalim bu konuda 😁 ben de cok tedirginim ya eşimin ilgisi azalırsa, ya bana yardım etmezse, doğumdan sonra bozulan vücudumdan dolayı ya beğenmezse 😜🙈🙈 cinsel hayat da cok önemli eskisi gibi olmayacaktır eminim ama bence orda dengeyi tutturabilirsek olcak gibi 😂 erkek sonucta
Benim de ilk gebeligim...ve bebegi igrendigimizden beri yani yaklasik 4 aydir cinsel iliski hic yasamadik🤣🤣🤤 doktordan izin cikmasina ragmen ve ben istememe ragmen esim bebege bisey olursa diye yanima dahi yaklasmiyor...ben iradeli biriyim bebegimiz icin 9 ay sen sikinti cekecen ben de tutsam ne olacak ki deyip duruyor...ilgiye gelince bence bu kisiye gore degisir...ben hamileyim diye esim ekstra uzerime dusmeye basladi...ekstra ev isinde yardimci olmaya basladi haa dogunca ne olur bilemiycem ama esim cocuklara asiri duskun ...yegenlerini sevebilmek icin ve onlara batmasin diye kalkip onlar icin sabah erkenden tiras olan biri🤣ama tabi dedigim gibi dogumdan sonra degisir mi bilemiyirum

Benim 22 haftalik kafa asagida ,, doktor dediki 1 saat sonra yukaridada olabilir cok degistiriyorlar pozisyonunu hatta dogum sancisi gelince bile kendini ters ceviren bebekler varmis,, hic birseyin garsntisi yok dogum anina kadar doktorun resmen seni sezeryana alistiriyor
Evet canım çok haklısın, 1 saat sora bile değiştiriyorlarken; nerdeyse 20 haftasonra .... pes diyorum. Bu arada dedim saf gibi, sora değiştirir yani dimi vb. Sakin sakin depiştirebilir dedi geçti.

Benim de ilk gebeligim...ve bebegi igrendigimizden beri yani yaklasik 4 aydir cinsel iliski hic yasamadik🤣🤣🤤 doktordan izin cikmasina ragmen ve ben istememe ragmen esim bebege bisey olursa diye yanima dahi yaklasmiyor...ben iradeli biriyim bebegimiz icin 9 ay sen sikinti cekecen ben de tutsam ne olacak ki deyip duruyor...ilgiye gelince bence bu kisiye gore degisir...ben hamileyim diye esim ekstra uzerime dusmeye basladi...ekstra ev isinde yardimci olmaya basladi haa dogunca ne olur bilemiycem ama esim cocuklara asiri duskun ...yegenlerini sevebilmek icin ve onlara batmasin diye kalkip onlar icin sabah erkenden tiras olan biri🤣ama tabi dedigim gibi dogumdan sonra degisir mi bilemiyirum
Evet bizde de aynı durum sıkıntı yok uygun sekilde olabilir diyorum esime ama korkuyor 😂 maşallah şanslısın sen dusunceli bir eşin var bence doğumdan sonra daha da iyi olur hatta degismez bu saatten sonra onun karakteri öyle demek ki 🤗

Allahtan benim kayınvalidem ben bakarım ilgilenirim diyor ara ara 😂 yeni ev aldı bize yakın sırf bebiş geliyor diye hatta gene de korkuyorum işte yeni bi düzen sonuçta😂
Aynen bende evimi tam annemim karşısından aldım sirf yakın olayım diye ama allah var benim koca gelince yemeği de yapar iş izmet te yapar 🥰 eskiden çalışıyordum o benden erken geliyordu işten ben gelene kadar yemeği falan hazır ediyordu beni bekliyordu canim ya şimdi hamileyim diye daha da fazlasını yapar ☺️

Seninle ayni haftamiz 1 ay önce kontrole gittigimde bana da makat gelisi dedi ama asiri anlamsiz yani tabiki dönecek. Hala da aynı duruyor tekmelerini hep kasığımda hissediyorum, arada bir cikiyor yukari sonra yine asagiya iniyor 😁 bu doktorlari anlamiyorum 32.haftada dönüyorlarmis zaten
Bende hep kasıklarımda hissediyorum ya nadir göbek çevresinde hissettiğim ama doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. Özelde çalışmasına rağmen normal doğum yanlısı kendisi bundan şüphem yok. Hatta plesantanın yerleşim yerine bakarken normal doğum için engeli yok demişti. Ama dediğim gibi hiç böyle bir şeyden de bahsetmedi

Bende hep kasıklarımda hissediyorum ya nadir göbek çevresinde hissettiğim ama doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. Özelde çalışmasına rağmen normal doğum yanlısı kendisi bundan şüphem yok. Hatta plesantanın yerleşim yerine bakarken normal doğum için engeli yok demişti. Ama dediğim gibi hiç böyle bir şeyden de bahsetmedi
Evet erken haftalarda söylenmesinin bir anlami yok herhalde kafamizda neler kurabilecegimizi dusunemiyorlar 😁 benimki de normal dogum yanlısı, doktorumda normal dogum yapanlardan cok guzel seyler duyuyorum eğer şartlar elverirse normal isterim 🤗

Canım reflü yastığı mı alıcaksı reflü yatağı mı

X