2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
dosya ekleyemiyorum ki ya

Canım yazdığımı görmedin mi tam hemogram değerlerini bana atabilir misin o tahlilinde çıkanları özellikle NEU yazan değerini eşim dahiliyeci o soruyor NEU da yüksekse altta bir enfeksiyon durumu olabilir idrar tahlili ve idrar kültürü versin diyor kadın doğuma gitsin diyor
neu 8.61 gözüküyo idrar kültüründe normal urogenital flora uredi yaziyo canım

İdrar kültürünü doğru verememişsin canım batikonlu spançla önden arkaya silmen gerekiyordu flora ürediyse geçersiz o kültür sonucun.
yaa ama bana oyle bisey demedi doktor sadwce urme yok antibiyotik vermicem dedi tek kullanımlık fitil verdi bugün gittim biraz kanamam oldu progestani 2 kere agizdan alcaksin dedi bide kan sulandirici igne kullanıyorum

neu 8.61 gözüküyo idrar kültüründe normal urogenital flora uredi yazıyo canım

8.61 yazanin basinda bisey yok onun altında NEU% var o 74.1
Canım benim eşim doktor bir yerinde bir enfeksiyon var ama ne var belli değil diyor sadece bakteriyel kaynaklı diyebilirim diyor kadın doğuma gidip baktır. Ben de bi kere kültürde doğru silmemişim flora üremişti o geçerli değil demek kültürünün temiz olması için üreme olmadı demesi gerek . O doktor yerine başkasına gidip baktıramaz mısın?

Canım benim eşim doktor bir yerinde bir enfeksiyon var ama ne var belli değil diyor sadece bakteriyel kaynaklı diyebilirim diyor kadın doğuma gidip baktır. Ben de bi kere kültürde doğru silmemişim flora üremişti o geçerli değil demek kültürünün temiz olması için üreme olmadı demesi gerek . O doktor yerine başkasına gidip baktıramaz mısın?
Bak en yukarıdaki gibi yazması gerek flora çıkarsa doğru uygulanmamış geçersiz demek

Eklentiler

• 458D25DB-88CE-4A29-88A6-18E658A738AA.png
    458D25DB-88CE-4A29-88A6-18E658A738AA.png
    181,2 KB · Görüntüleme: 159
Merhaba güzel anneler..
Ben 2020 Ağustos annesiyim. Çok şükür hamileliğim sıkıntısız geçti.
Belirti konusunda tereddüt yaşayan annelerimiz için yazmak istedim. Benim tek belirtim göğüs hassasiyeti oldu o da hemen geçti. Onun dışında bulantı, koku hassasiyeti ve kusma gibi belirtilerin hiçbiri olmadı. Şimdi kızım kucağımda 5 aylık oldu bile 🥰

Cinsiyet konusunda da benim kızımda sadece ramzi teorisi uydu. Birde @Ikra meyra nın tahmini tuttu. Ona da tekrar teşekkür ederim.

Alışveriş için bence 12.haftada başlayın. Yavaş yavaş alınca zorlamıyor. Kıyafet olarak yaz bebeği olacakları için ince takımlar veya kısa kollu tulumlar alabilirsiniz. Biz yenidoğdu üşür diye sarıp sarmaladık çocuk pişik oldu doktor da çok kızdı. Klima açık tek zıbınla tutmaya başladık çocuğum rahatladı. Kısaca yenidoğan diye kalın kalın seyler almayın 😊

Şubatta e-bebekte çok büyük indirim oluyor. Alacaklarınızı şimdiden belirleyip o zamanı değerlendirebilirsiniz.
Arada bim, şok ve a101e bebek ürünleri geliyor. Kesinlikle reflü yatağı denk gelirse alın. Hala yatağının içinde kullanıyoruz.

Bizi bu zamana kadar en çok zorlayan şey uyku oldu. Keşke uyku konusunda daha titiz davransaymışım. Belki baştan ne yapıp yapmamam gerektiğini daha detaylı bilseydim şuan uyku problemimiz daha az olabilirdi diye düşünüyorum.

Bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşallah. Sevgiler 🌸
Canim ramzi teorisi neye gore bakiliyor sen anliyor musun?? Resim atsam tahmin yurutebilir misin rica etsem?

Normal aralıkta canım👍🏻 zaten wbc ile neu nun birlikte yüksekliği varsa enfeksiyon var denirmiş orda tek bir değere takılma hiç
canım eşin dahiliyeciydi dimi benim bunlardan ayrı bi sorum var benim kanda ürik asit değerim sürekli düşük çıkıyo kasımda 2.2 daha sonrakiler 1.9 bu normal bi durum mu? Diğer değerlerim normal sınırlar içerisinde ama hep ürik asit düşük çıkıyo

Slm güzel anneler 23.haftadan selamlar. Ben 1 haftadir her gece kabus görüyorum. Hatta 1 gecede 2 3 ayrı kabus görebiliyorum. Acaba hamilelikle ilgisi olabilir mi ? Varmı benim gibi kabus gören

Merhaba hanımlar burayı takip etmeye calısıyorum ama yazamıyorum vakitsizlikten ben 21 haftalık hamileym bugun detaylı ultrason yaptırdım orada doktor bebegın bagırsaklarnda parlaklıgı oldugunu söyledi kanaman oldumu dedi hayır dedm ozaman içeriye kanamış dedi ya onla alakalı olabilir ama emin değilm dedi ikili test yaptırıp yaptırmadımı sordu yaptırdım düşük risk cıkmıştı dedim ancak önemli bişy değil ama riske atmayalım fetal dna da yaptırabilirsin dedi basına böyle birşeu gelen varmı acaba kalbindede ufak bi parlaklık varmış ama önemli değil dedi yarın kendi kadın dogumcuma gdieceğim

Slm güzel anneler 23.haftadan selamlar. Ben 1 haftadir her gece kabus görüyorum. Hatta 1 gecede 2 3 ayrı kabus görebiliyorum. Acaba hamilelikle ilgisi olabilir mi ? Varmı benim gibi kabus gören
Rahat uyuyamadığımız için olabilir ben de daha sık saçma rüyalar görmeye başladım. Bazen kabus şeklinde bazen saçma sapan 🤣

Rahat uyuyamadığımız için olabilir ben de daha sık saçma rüyalar görmeye başladım. Bazen kabus şeklinde bazen saçma sapan 🤣

Valla her gün üstümden kamyon gecmis gibi uyaniyorum. Bu gece kocamla uğraştım . Adamı sopayla döve döve hastanelik ettim. Sabah kalktiğimda hala dişlerimi gacırdatıyordum. 😂

X