2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar akıntısı olan var mı akıntı da değil de böyle bir sıvı geliyormuş gibi hissediyorum bu normal mi acaba
Ben 1 aydır şefaf su gibi geliyor kokrmuştum bebegin suyumu diye ama vajinalmış suyunu olçturmuştum bebeğin hata sadece ben değil çoğu arkadaş söylemişti şefaf akıntısı olduğunu sıkıntı yapmayın :)

Kaçıncı haftada gitmiştin canım? Benim de randevum 21+2 de acaba erken mi aldım bi hafta ileriye mi atsam?
Bugün 19+ 6 olmuştu bugün. Kendi doktorumun yönlendirmesi ile bu haftaya aldım bana kalsa 22. Haftada alırdım randevuyu. Açıkçası normalde gittiğim doktorun ultrason cihazı çok iyi değil ben de biraz kilolu olunca bebeğin ölçümlerini tam yapamıyor onun için tıp fakültesine yönlendirdi oranın cihazı daha iyi diye. Ondan erken oldu benim. Yine de baya tamamladı ama 3 hafta sonra kalp ve böbreklere tekrar bakalım tam görüntü alamadım dedi.

Sanirim normal bi sey, bende de oluyor. gobegimin hemen alt kisminda, bazen sagdan bazen soldan pit pit vuruyor

Normal bende de oluyor genelikle sağa yatığimda çok aktiv oluyor hep sol tarafta benim yaramaz ama dediğin gibi bir top haline getiriyor kendini bende de oluyor
Normal olmasina sevindim bu aralar detayli ultrasona giricez diye bi endise sardi, o tedirginlikle herseyi sorgular oldum

Benimde hiç bir belirtim yok ama enfeksiyonum var sadece tahlillerde çıkıyo günde en az 3 litre su içiyorum yine de geçmiyor. Antibiyotik kullandım tekrar test yaptım geçmedi. Doktor detaylı için geldiğinde kültür yapalım dediği için uzun zamandır ilaç vs de kullanmıyorum çok tedirgin oldum . Bugün hem detaylı olucak hem kültür testi testi yapılıcak. Ama benim hiç bir belirtim yok ne akıntı, ne yanma, ne idrar sıkışıklığı

Canım bir sey soracağım sirke ile silmeyi suyla seyrelterek mi yapıyorsunuz
Enfeksiyon geçiren arkadaştan sonra hepinizi tabi bi endişe sardı
Bende sirkeli su yapiyorum. Seyrelterek kullanıyorum banyoya kapalı bir kap icinde yaklaşık 1 bardak suya 1 yemek kaşığı kadar koyuyorum göz kararı birazda. Peceteyi çok az onunla ıslatıp siliyorum. benim kaşıntı vardı fitil kullanımından sonra olmuştu geçti şimdilik 3 kez de krem kullandım tabi. Bir daha tekrarlamaz umarım çok kötü kaşıntı da..

anladim teşekkür ederim
Canım yazdığımı görmedin mi tam hemogram değerlerini bana atabilir misin o tahlilinde çıkanları özellikle NEU yazan değerini eşim dahiliyeci o soruyor NEU da yüksekse altta bir enfeksiyon durumu olabilir idrar tahlili ve idrar kültürü versin diyor kadın doğuma gitsin diyor

Allah herkesin bebeğinş korusun inşallah Ben de çok sevindim yani ben suyum var da patlıcak gibi bir durum oluyor çiş yaparken öyle bir baskı nerdeyse emindim enfeksiyondan çok şükür hiç tedirgin olmayın bebeler baskılıyor

Ben de içmiştim canım şaseyi anında düşürüyor o iyi yapmışsın bol su içmeye ve iç çamaşırı ütülemeye devam inşallah sağ salim alıcaz kucaklarımıza Akıntı bende de var beyazı şeffafı her şeyi ama çok şükür çıkmadı kültürüm de temiz çıkarsa tamam bu iş

Kizlar merhaba, bu enfeksiyon olayini ben de merak ettim bugun idrar tahlili yaptirip doktoruma gonderdim sonucunu. İdrar kulturu de yaptirsan iyi olur dedi enfeksiyondan suphelendi sanirim halbuki hicbir belirtim de yoktu sasirdim boyle olmasina yarin ne cikicak bakalim hayirlisi

Almnanyada her randevuda idrar testi yapiliyor cunku coookk riskli oldumu erken doguma sebep oluyor ve bebege gecdimi gelisimini durduruyor,, bol bol su icelim bu dönemde

Bende de bahsedilen sulu akıntıdan var yaklaşık 3 parmak kadar çamaşırım ıslatıyor bir de beyaz akıntı ile birlikte geliyor nedense kafama takıldı şimdi. Sağlık ocağında idrar ve kültüre bakarlar mi bir de crp ye mi baktirsam sağlık ocağı yapar mı bunları ?

Almnanyada her randevuda idrar testi yapiliyor cunku coookk riskli oldumu erken doguma sebep oluyor ve bebege gecdimi gelisimini durduruyor,, bol bol su icelim bu dönemde
Suyu da çok içemiyorum işte bu havalarda sıcak olunca daha çok içilir de soğukta aklıma bile gelmiyor. Valla her ay yapılması iyiymiş keşke burda da öyle yapılsa şuan Dr istemese de ben mi yaptırsam diye düşünüyorum sadece hastaneye bu kadar sık gitmeye cekiniyorum

Normalde her ay saglik ocagindan arayip kan ve idrar tahliline cagiriyolardi ama simdi donanim eksikliginden idrar tahlili yapmadklarini soylediler. Ben de ozel bi tip merkezine gittim, bence ihmal etme ya bende hic belirti yoktu simdi doktor sonucumu gorunce idrar kulturu de istedi. Yarin da onu yaptiricam saglik ocagini ara bi belki onlarda da ayni eksiklik vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…