2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
bende suan 7 haftalık hamileyim progestan fitil kullanıyorum insallah normaldir yani valla kafam karıştı. sirkeli suyla siliniyorum randevuya da daha var biraz stres oldum açıkçası
Progestan fitili uygulamadan ellerinizi bol su ve sabun ile yikayin...progestan da akinti yapabiliyor diye biliyorum...ama testinizi ben olsam tekrarlardim en azindan enfeksiyonun azalip azalmadigini gorurdunuz

Okuyabiliyor musunuz bilmiyorum ama Rabbim sabırlar versin. Çok zor yaşadığınız durum. Bu çektiğiniz acı hep böyle kalmayacak bunu bilin. Sonuna kadar yaşayın acınızı, belki hiç unutmayacaksınız ama bu kadar canınız yanmayacak.

Amin canım Valla doktor bana akıntın artarsa idrar yolları enfeksiyonun başlarsa diye munorol şase ve gynomax fitil vermişti. Bende kullanmak istememiştim duruyordu akıntım çok yok diye dün gece burayı okurken okurken bi telaş bastı gece kalktım şaseyi içtim fitili kullandım Detaylı ultrasonlarımız güzel geçince inş biraz daha rahatlarız

Emdikçe çıkıyormuş evet bende hep öyle okudum son aylarda da illaki biraz çıkar diye düşünüyorum olmadı senin dediğin çıkartıcilara baktım onlardan kullanılır favoriye aldım

Bende de bel fitigi var erkenden bel agrilarim baslayinca hemen aldim. Ilk gunler alisana kadar zorlandim ama gercekten cok rahat ettim. Arayan arkadaslara tavsiye ederim. Internetten arastirdim ancak bazi sitelerde kotu yorumlari okuyunca digerlerine gore biraz pahali olmasina ragmen ebebek ten siparis verdim. Dışı fermuarli yikanabiliyor cok memnun kaldim

Bende 16 nisana randevumu aldım 22 hafta tam bitmiş olacak umarım dediğin gibi belli olur da gorebiliriz bebislerimizi bende 22. Hafta detaylı ultrason videolarına baktım biraz nasıl görüneceğini merak ediyorum sağlıklı bir şekilde atlatalim da

Merhaba, bende bugun kontrole gittim 18+1 gunluk hamileyim. Kasik kismimda inanilmaz bir baski var. Tuvaletimi yaparkende oyle gece yatarkende oyle. Sagdan sola donerken kasiklarimin baskisina uyaniyorum. Doktor bugun bazen bu agrilarin normal olabilecegini bazilarininda idrar yolu enfeksiyonundan olabilecegini soyledi. Idrar testi verecegim yarin ama idrarimda yanma vs bir sorunum yok. Sanirim bu donemlerde normal

Allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten. Başınız sağolsun. Acısı tahmin bile edilemez umarım zamanla atlatır tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

Enfeksiyon bu kadar riskliyse keşke her ay her hamileden istense madem belirtisi bile yok nasıl anlicaz, benden bir kez istemişti sadece şuan kafama takılmadi değil.

enfeksiyon dediginiz ? idrar enfeksiyonumuydu? yoksa kan da enfeksiyon mu. ilaç kullanmış mıydınız?
İdrar yolu enfeksiyonuydu. Fark etmemiştim onun için ilaç kullanmıyordum. Zaten sancı ile gittim acile sabahında da kese patlayıp suyum gelmişti.
Bügun gittim detaylıya. 3 hafta sonra tekrar gideceğim ( biraz erken gittiğim için bir de kilolu olunca ister istemez ölçümlerde biraz zorlandı) Can acıtacak bir şey yok yarım saat kadar sürdü. Normal muayeneden çok bi farkı yok yani. Sadece süre olarak biraz uzun sürüyor.

Nerden aldiniz acaba?

Çok sevindim düşük çıkmasına Benimde geçen hafa acilde yapmıslardı idrar testi lökosit düşük çıkmıştı . Vallahi aynı benimde öyle oluyor kesik kesik demek ki bebekler yapıyormus yorumunuz beni de rahatlattı teşekkür ederiiim

Benim de aynı öyle gece yatakta dönerken bile bi baskı ağrı oluyor , idrar yaparken. yanma da yok . Yarın ben de gideceğim bakalım ne diyecek . Böyle yorumlar gördükçe rahatlıyorum demek ki normal bu haftalarda

Kaçıncı haftada gitmiştin canım? Benim de randevum 21+2 de acaba erken mi aldım bi hafta ileriye mi atsam?

Kizlar bu enfeksiyon olayi herkesi tedirgin etmis sanirim, ben bu sabah ya da yarin bi tahlile gidicem en azindan varsa bisi onlem aliriz icim rahat eder.

Ayrica sizde de oluyor mu bilmiyorum da bebis bazen karnimin saginda bazen solunda toplaniyo, sirt ustu yatinca orada sertligi ve siskinligi gorebiliyorum. Sizde de oluyor mu normal bisey mi bu

Sanirim normal bi sey, bende de oluyor. gobegimin hemen alt kisminda, bazen sagdan bazen soldan pit pit vuruyor

Progestan fitili uygulamadan ellerinizi bol su ve sabun ile yikayin...progestan da akinti yapabiliyor diye biliyorum...ama testinizi ben olsam tekrarlardim en azindan enfeksiyonun azalip azalmadigini gorurdunuz
Ben 18 haftama kadar progestan kulandim akıntı yapıyor hep ıslanıyordum be beyaz akıntı oluyordu ama daha önce de belirtiğim gibi her randevumda idrar testi yapılıyor diye herşey temiz çıkıyor akıntı beyaz,şefaf kokusuzsa sıkıntı yok demektir

Normal bende de oluyor genelikle sağa yatığimda çok aktiv oluyor hep sol tarafta benim yaramaz ama dediğin gibi bir top haline getiriyor kendini bende de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…