-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.241
Progestan fitili uygulamadan ellerinizi bol su ve sabun ile yikayin...progestan da akinti yapabiliyor diye biliyorum...ama testinizi ben olsam tekrarlardim en azindan enfeksiyonun azalip azalmadigini gorurdunuzbende suan 7 haftalık hamileyim progestan fitil kullanıyorum insallah normaldir yani valla kafam karıştı. sirkeli suyla siliniyorum randevuya da daha var biraz stres oldum açıkçası
Okuyabiliyor musunuz bilmiyorum ama Rabbim sabırlar versin. Çok zor yaşadığınız durum. Bu çektiğiniz acı hep böyle kalmayacak bunu bilin. Sonuna kadar yaşayın acınızı, belki hiç unutmayacaksınız ama bu kadar canınız yanmayacak.Bayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
Amin canımEvet canım benim eşim de öyle diyor hamilelikte bu değerler zaten yükselir buna hiç takılma diyor biliyorum ben de canım crp den korkmuyorum zaten de idrarda baskı hissi akıntı var gibi duruyor ve bitiyor bir daha başlıyorAllah hepimizin bebeğini korusun sağ salim korkmadan alalım artık kucağımıza inşallah
anladim teşekkür ederimHayır canım crp ve wbc farklı şeyler yine de tahlil verebilirsin ama benim eşim doktor tek bir değere bakarak wbc yüksekliği vs bi şey denmez diyor yani o da doktorun gibi düşünüyor ekstra belirtileriniz var ise tahlil yaptırın
Emdikçe çıkıyormuş evet bende hep öyle okudum son aylarda da illaki biraz çıkar diye düşünüyorum olmadı senin dediğin çıkartıcilara baktım onlardan kullanılır favoriye aldımAynen benimki de öyle canımKuruyup pul gibi dökülüyor olabilir, ya da kremleniyoruz duş jeli vs onların kurumuş kalıntıları da olabilir. Benim cildim çok kurudur ona bağlıyorum mesela. Kokulu akıntılı bi durum olmadıkça emzirme döneminde her gün su-pamuk ile temizlersek bi sorun olmaz bence. Göğüs ucu konusuna da çıkıyor dediler bebek emdikçe, ama ben iki tane ürün buldum google göğüs ucu çıkartıcı yaz çıkıyor biri philips aven diğeri lansinoh. Diğer arkadaslara da duyurulur ola ki emzirmek problem falan olursa bizler için meme ucu çıkarıcı da mevcutmuş yani
Bende de bel fitigi var erkenden bel agrilarim baslayinca hemen aldim. Ilk gunler alisana kadar zorlandim ama gercekten cok rahat ettim. Arayan arkadaslara tavsiye ederim. Internetten arastirdim ancak bazi sitelerde kotu yorumlari okuyunca digerlerine gore biraz pahali olmasina ragmen ebebek ten siparis verdim. Dışı fermuarli yikanabiliyor cok memnun kaldimBu arada hamile yastığı sipariş etmiştim.Kızlar ben çok beğendim ve çok rahat benim gibi minnak hamişler için biraz büyükDaha önce yazacaktım ama unutmuşum almayı düşünen varsa bence hiç düşünmeden alsın uyku kalitesi açısında çok ii Bi ürün bu arada fiyatlar 50 TL ile 90 TL arası değişiyor
Bende 16 nisana randevumu aldım 22 hafta tam bitmiş olacak umarım dediğin gibi belli olur da gorebiliriz bebislerimizi bende 22. Hafta detaylı ultrason videolarına baktım biraz nasıl görüneceğini merak ediyorum sağlıklı bir şekilde atlatalim daAyy inşallah canimm çok heyecanlıbende forumdan bakıyorum detaylida renklisini forumdan paylaşanlara bazıları alenen belli oluyor çok güzel hisler
Hatta gruptan belli olan varsa atarsa çok sevinirim çok güzel duygular
Merhaba, bende bugun kontrole gittim 18+1 gunluk hamileyim. Kasik kismimda inanilmaz bir baski var. Tuvaletimi yaparkende oyle gece yatarkende oyle. Sagdan sola donerken kasiklarimin baskisina uyaniyorum. Doktor bugun bazen bu agrilarin normal olabilecegini bazilarininda idrar yolu enfeksiyonundan olabilecegini soyledi. Idrar testi verecegim yarin ama idrarimda yanma vs bir sorunum yok. Sanirim bu donemlerde normalMerhaba, ben de 18+3 haftalık hamileyim bir haftadır sürekli idrara çıkıyorum . İdrarımı yemi yapmış olsam da hala idrarım varmış gibi baskı oluyor . Bebek büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor diyorlar ama insan yine de korkuyor siz de de mi öyle oluyor
Allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten. Başınız sağolsun. Acısı tahmin bile edilemez umarım zamanla atlatır tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsinizBayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
İdrar yolu enfeksiyonuydu. Fark etmemiştim onun için ilaç kullanmıyordum. Zaten sancı ile gittim acile sabahında da kese patlayıp suyum gelmişti.enfeksiyon dediginiz ? idrar enfeksiyonumuydu? yoksa kan da enfeksiyon mu. ilaç kullanmış mıydınız?
Bügun gittim detaylıya. 3 hafta sonra tekrar gideceğim ( biraz erken gittiğim için bir de kilolu olunca ister istemez ölçümlerde biraz zorlandı) Can acıtacak bir şey yok yarım saat kadar sürdü. Normal muayeneden çok bi farkı yok yani. Sadece süre olarak biraz uzun sürüyor.Detaylı ultrasona giren arkadaşlar muayene sırasında caniniz acıdımı. Ben en son hastanede yattiğimda ,böbreklerime ultrasonla bakarken ,doktor çok bastirmiştı .canım çok acımıştı kan ter içinde kalmiştım bir an önce bitse diye dua etmiştim. Acaba detaylıdami öyle olacak.
Nerden aldiniz acaba?Bu arada hamile yastığı sipariş etmiştim.Kızlar ben çok beğendim ve çok rahat benim gibi minnak hamişler için biraz büyükDaha önce yazacaktım ama unutmuşum almayı düşünen varsa bence hiç düşünmeden alsın uyku kalitesi açısında çok ii Bi ürün bu arada fiyatlar 50 TL ile 90 TL arası değişiyor
Çok sevindim düşük çıkmasınaŞu an tahlilim çıkmış baskı aynen öyleydi ve lökositim düşük çıkmışSanırım bebek baskısı ya oh rahatladım siz de rahatlayın benim çişimi yaparken altımda patlayacak gibi ağrı vardı tarif edemem ve kesik kesik akıyordu büyükler doğru biliyor demek ki bebek büyüme ağrısı
Benim de aynı öyle gece yatakta dönerken bile bi baskı ağrı oluyor , idrar yaparken. yanma da yok . Yarın ben de gideceğim bakalım ne diyecek . Böyle yorumlar gördükçe rahatlıyorum demek ki normal bu haftalardaMerhaba, bende bugun kontrole gittim 18+1 gunluk hamileyim. Kasik kismimda inanilmaz bir baski var. Tuvaletimi yaparkende oyle gece yatarkende oyle. Sagdan sola donerken kasiklarimin baskisina uyaniyorum. Doktor bugun bazen bu agrilarin normal olabilecegini bazilarininda idrar yolu enfeksiyonundan olabilecegini soyledi. Idrar testi verecegim yarin ama idrarimda yanma vs bir sorunum yok. Sanirim bu donemlerde normal
Kaçıncı haftada gitmiştin canım? Benim de randevum 21+2 de acaba erken mi aldım bi hafta ileriye mi atsam?İdrar yolu enfeksiyonuydu. Fark etmemiştim onun için ilaç kullanmıyordum. Zaten sancı ile gittim acile sabahında da kese patlayıp suyum gelmişti.
Bügun gittim detaylıya. 3 hafta sonra tekrar gideceğim ( biraz erken gittiğim için bir de kilolu olunca ister istemez ölçümlerde biraz zorlandı) Can acıtacak bir şey yok yarım saat kadar sürdü. Normal muayeneden çok bi farkı yok yani. Sadece süre olarak biraz uzun sürüyor.
Trendyoldan aldımNerden aldiniz acaba?
Sanirim normal bi sey, bende de oluyor. gobegimin hemen alt kisminda, bazen sagdan bazen soldan pit pit vuruyorKizlar bu enfeksiyon olayi herkesi tedirgin etmis sanirim, ben bu sabah ya da yarin bi tahlile gidicem en azindan varsa bisi onlem aliriz icim rahat eder.
Ayrica sizde de oluyor mu bilmiyorum da bebis bazen karnimin saginda bazen solunda toplaniyo, sirt ustu yatinca orada sertligi ve siskinligi gorebiliyorum. Sizde de oluyor mu normal bisey mi bu
Ben 18 haftama kadar progestan kulandim akıntı yapıyor hep ıslanıyordum be beyaz akıntı oluyordu ama daha önce de belirtiğim gibi her randevumda idrar testi yapılıyor diye herşey temiz çıkıyor akıntı beyaz,şefaf kokusuzsa sıkıntı yok demektirProgestan fitili uygulamadan ellerinizi bol su ve sabun ile yikayin...progestan da akinti yapabiliyor diye biliyorum...ama testinizi ben olsam tekrarlardim en azindan enfeksiyonun azalip azalmadigini gorurdunuz
Normal bende de oluyor genelikle sağa yatığimda çok aktiv oluyor hep sol tarafta benim yaramaz ama dediğin gibi bir top haline getiriyor kendini bende de oluyorKizlar bu enfeksiyon olayi herkesi tedirgin etmis sanirim, ben bu sabah ya da yarin bi tahlile gidicem en azindan varsa bisi onlem aliriz icim rahat eder.
Ayrica sizde de oluyor mu bilmiyorum da bebis bazen karnimin saginda bazen solunda toplaniyo, sirt ustu yatinca orada sertligi ve siskinligi gorebiliyorum. Sizde de oluyor mu normal bisey mi bu