- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.281
Doktorum demisti ki ayaga kalktiginda bardaktan bosalir gibi akinti olmadigi surece amniyon sivisi diye korkma...bu akintilar normal demistiSevindim bunu duyduğuma teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum demisti ki ayaga kalktiginda bardaktan bosalir gibi akinti olmadigi surece amniyon sivisi diye korkma...bu akintilar normal demistiSevindim bunu duyduğuma teşekkür ederim
Kanda enfeksiyon gözükmedigi için yapmıyorlardır. Kanda birey görseydi yapardı çünkü önemli olan o.Ben de hamileliğin başından beri sağlık ocagina diyorum bana hiç idrar testi yapmadınız, idrar kiti yok diyolar.. doktora gidince doktoruma diyorum bana hiç idrar testi yapmadınız diye gerek yok diyo .. kafayı yicem burayı okudukça ya bu gidişimde doktor gerek yok dese de vercem test
Canım sanırım benim de öyle eskisi gibi tuvaletimi tutamıyorum hemen lavaboya koşuyorumBende de oluyor özellikle tuvaletim geldiği zaman sanırım azıcık tuvaletim kaçıyor çok sıkışınca baskıdan
Yok canım normal böyle damla damla. Teşekkür ederimDoktorum demisti ki ayaga kalktiginda bardaktan bosalir gibi akinti olmadigi surece amniyon sivisi diye korkma...bu akintilar normal demisti
Çok teşekkür ederim ben de bi doktoruma danışarak alayımCleocın dıye bır krem verdı canım benım akıntımın rengı sarı oldukca bunu verıyor kullanıyorım gecıyor cok sukur
Ben la roche posay'in 50+ faktorlu kremini kullaniyorum hep, memnunum ins hamilelikte de leke olusumunu engellerÖnereceğiniz kullandığınız güneş kremı var mı ?
Solante pregna kullanıyorum hamilelikten önce normal 50+ olanını kullanıyordum leke oluşumunu önlüyordu simdi pregna olanindan devam ediyorum tavsiye ederimÖnereceğiniz kullandığınız güneş kremı var mı ?
Ben de aynıyım kanda çıkıyor ama hic belirtim yok sadece akıntım koyu kıvamda senin nasıl? yaklaşık 8. Haftadan beri hala sarımsı ve koyu kıvamda fitil kullandım gecmedi ama ne kaşınti ne yanma hicbir belirtim yok dün buraları okuduktan sonra daha da telaşlandımBenimde hiç bir belirtim yok ama enfeksiyonum var sadece tahlillerde çıkıyo günde en az 3 litre su içiyorum yine de geçmiyor. Antibiyotik kullandım tekrar test yaptım geçmedi. Doktor detaylı için geldiğinde kültür yapalım dediği için uzun zamandır ilaç vs de kullanmıyorum çok tedirgin oldum . Bugün hem detaylı olucak hem kültür testi testi yapılıcak. Ama benim hiç bir belirtim yok ne akıntı, ne yanma, ne idrar sıkışıklığı
18+4 üm ben de de aynısı oluyorMerhaba 19+4 deyim karnımın altına doğru çok ağrım oluşuyo başına gelenvar mı?
Benim de bugun ozellikle karnimin alt kisminda cok agri var, idrarda hafif yanma var. Tedirgin olup idrar tahlili yaptirdim bir sey cikmadi. Bebek de iyi, kontrol etti doktorum bir sikinti yokmus. Sebebi ne bilmiyorum sanirim normal bi seyMerhaba 19+4 deyim karnımın altına doğru çok ağrım oluşuyo başına gelenvar mı?
Benim idrarda çıkıyo. Bugün kültür testi verdim 3 gün içinde çıkıcakmş ona göre tekrar antibiyotik vericek. Bugün bide 3 kullanımlık fitil verdi doktor inş kurtulurum ya Bence sende tekrar bi görüş doktorlaBen de aynıyım kanda çıkıyor ama hic belirtim yok sadece akıntım koyu kıvamda senin nasıl? yaklaşık 8. Haftadan beri hala sarımsı ve koyu kıvamda fitil kullandım gecmedi ama ne kaşınti ne yanma hicbir belirtim yok dün buraları okuduktan sonra daha da telaşlandım
Merhaba ,Merhaba 19+4 deyim karnımın altına doğru çok ağrım oluşuyo başına gelenvar mı?
Merhaba solante pregna kullanıyorum tavsiye ederim güzel bir ürün yoğun biraz iyice yedirmek gerekiyor sadeceÖnereceğiniz kullandığınız güneş kremı var mı ?
dosya ekleyemiyorum ki yaCanım yazdığımı görmedin mi tam hemogram değerlerini bana atabilir misin o tahlilinde çıkanları özellikle NEU yazan değerini eşim dahiliyeci o soruyor NEU da yüksekse altta bir enfeksiyon durumu olabilir idrar tahlili ve idrar kültürü versin diyor kadın doğuma gitsin diyor