2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de hamileliğin başından beri sağlık ocagina diyorum bana hiç idrar testi yapmadınız, idrar kiti yok diyolar.. doktora gidince doktoruma diyorum bana hiç idrar testi yapmadınız diye gerek yok diyo .. kafayı yicem burayı okudukça ya 😦 bu gidişimde doktor gerek yok dese de vercem test 😔
Kanda enfeksiyon gözükmedigi için yapmıyorlardır. Kanda birey görseydi yapardı çünkü önemli olan o.

Kızlar selam, dün tetanoz için saglik ocağına gitmiştim kan ve idrar da istediler neyse değerlerim iyi ama idrarımda nitrit pozitif çıktı. Onun dışında bişey yok. İdrar yolu enfeksiyonu dediler bişey hissetmiyorum dedim belki baslangictir dediler dün burada yazılanlardan sonra tam üstüne anksiyetem geldi valla.

neyse monurol mu ne o ilacı verdiler. Doktorum da bakti sonuclarima monurol yeterli dedi. Bol bol c vitmainli meyveler ve sıvı alımını artırmamı önerdi. Bence rutin olarak istmeseler bile emin olmak için gidin yaptirim bu haftalarda. Yoksa rahat eder içiniz varsa da erken müdahale olur doktorunuz da geçirdiğinizi bilir belki ilerki muaynelerde tekrar ister idrarı falan.

Merhaba herkes gibi ben de tedirgin oldum ve bu sabah idrar tahlili yaptırdım şükür lökosit falan yoktu, sadece bakteri nadir yaziyordu temiz cikti. Erken haftada düşük yaptigim ilk gebeligimde belirtim olmamasina ragmen enfeksiyon cok vardi, idrar kulturunde de üreme gorulmustu antibiyotik kullanmistim gecmisti. Korkumdan bu gebeligimin basinda hep sirkeli suyla temizledim hic birsey olmadi sukur. Hepimizin psikolojisi bozuldu insallah onumuzdeki kontrollerde guzel haberler aliriz da biraz rahatlariz.

Benim de bugün vardı sağlık ocağı kontrolü, kan idrar yapıldı şükür temiz çıkmış hepsi. Tetanoz da yapılacaktı ama kendi doktorum 20hafta sonrası yaptır dediği için haftaya da gider tetanoz yaptırırım

Benimde hiç bir belirtim yok ama enfeksiyonum var sadece tahlillerde çıkıyo günde en az 3 litre su içiyorum yine de geçmiyor. Antibiyotik kullandım tekrar test yaptım geçmedi. Doktor detaylı için geldiğinde kültür yapalım dediği için uzun zamandır ilaç vs de kullanmıyorum çok tedirgin oldum . Bugün hem detaylı olucak hem kültür testi testi yapılıcak. Ama benim hiç bir belirtim yok ne akıntı, ne yanma, ne idrar sıkışıklığı🥺
Ben de aynıyım kanda çıkıyor ama hic belirtim yok sadece akıntım koyu kıvamda senin nasıl? yaklaşık 8. Haftadan beri hala sarımsı ve koyu kıvamda fitil kullandım gecmedi ama ne kaşınti ne yanma hicbir belirtim yok dün buraları okuduktan sonra daha da telaşlandım

Merhaba 19+4 deyim karnımın altına doğru çok ağrım oluşuyo başına gelenvar mı?
Benim de bugun ozellikle karnimin alt kisminda cok agri var, idrarda hafif yanma var. Tedirgin olup idrar tahlili yaptirdim bir sey cikmadi. Bebek de iyi, kontrol etti doktorum bir sikinti yokmus. Sebebi ne bilmiyorum sanirim normal bi sey :KK43:

Ben de aynıyım kanda çıkıyor ama hic belirtim yok sadece akıntım koyu kıvamda senin nasıl? yaklaşık 8. Haftadan beri hala sarımsı ve koyu kıvamda fitil kullandım gecmedi ama ne kaşınti ne yanma hicbir belirtim yok dün buraları okuduktan sonra daha da telaşlandım
Benim idrarda çıkıyo. Bugün kültür testi verdim 3 gün içinde çıkıcakmş ona göre tekrar antibiyotik vericek. Bugün bide 3 kullanımlık fitil verdi doktor inş kurtulurum ya Bence sende tekrar bi görüş doktorla

Merhaba 19+4 deyim karnımın altına doğru çok ağrım oluşuyo başına gelenvar mı?
Merhaba ,
Ağrı vajinaya doğru mu ?
Benim de alt karnımda ağrı vardı Vajinanın soluna doğruydu. Doktor Ultrasonda baktı Bebek o tarafa yerleşmiş onun baskısı demişti o_O

Canım yazdığımı görmedin mi tam hemogram değerlerini bana atabilir misin o tahlilinde çıkanları özellikle NEU yazan değerini eşim dahiliyeci o soruyor NEU da yüksekse altta bir enfeksiyon durumu olabilir idrar tahlili ve idrar kültürü versin diyor kadın doğuma gitsin diyor
dosya ekleyemiyorum ki ya

X