- 12 Nisan 2020
- 22
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.221
doktor enfeksiyon var ama ilaca gerek yok sadece sirkeyle silin dedi anlamadim benimde kafam karıştıWbc 33 cok yuksek...benim 2 ay once 18 cikti diye bi ton tahlil yapildi hatta losemi testleri bile yapildi....bence korkmayin ama enfeksiyonunuz var gibi , doktorunuza yazin wbc degerinizi mutlaka haberi olsun
Wbc kandaki wbc mi ?Öyleyse enfeksiyondan kaynaklı yükselmiştir vücut savunmaya geçmiş.Sari akıntı varsa bir doktora görünün isterseniz idrar yolları veya vajinal enfeksiyon da olabilir.crp dediğiniz nedir acaba benim testlerde RBC 16 WBC 33 gösteriyo benimde sari akintim var acaba enfeksiyon mu siz anlıyomusunuz değerlerden
bi kanda var galiba o 11 bide idrarda var o 33 birde idrar da yassi epitel 9 diyo. bende çok anlamıyorum ki vallaWbc kandaki wbc mi ?Öyleyse enfeksiyondan kaynaklı yükselmiştir vücut savunmaya geçmiş.Sari akıntı varsa bir doktora görünün isterseniz idrar yolları veya vajinal enfeksiyon da olabilir.
Bence bi hafta sonra yenileyin testinizi saglik ocaginda wbc degerinin inmis olmasi lazimdoktor enfeksiyon var ama ilaca gerek yok sadece sirkeyle silin dedi anlamadim benimde kafam karıştı
Wbc dediginiz kandaki olur o mu 33 yoksa 11 mi ?idrarda wbc bakildigini bilmiyordumbi kanda var galiba o 11 bide idrarda var o 33 birde idrar da yassi epitel 9 diyo. bende çok anlamıyorum ki valla
iki sonuc gösteriyo iste biri 33 digeri 11 ondan benimde kafam karıştıWbc dediginiz kandaki olur o mu 33 yoksa 11 mi ?idrarda wbc bakildigini bilmiyordum
iki sonuc gösteriyo iste biri 33 digeri 11 ondan benimde kafam karıştı
resimde ekleyemiyorimki buraya atayımWbc dediginiz kandaki olur o mu 33 yoksa 11 mi ?idrarda wbc bakildigini bilmiyordum
Kandaki idrardakine paralel olarak yükselmiştir o zaman o tetiklemistir.Yassi epitel vajinal enfeksiyon mantar vb.yukselebiliyor.Ama bir ara benimde yassı epitel çıkmıştı çok akıntım vardı vajinalde bakıldı doğal akıntı denildi o zaman gebe değildim.bi kanda var galiba o 11 bide idrarda var o 33 birde idrar da yassi epitel 9 diyo. bende çok anlamıyorum ki valla
Bence bi hafta sonra yenileyin testinizi saglik ocaginda wbc degerinin inmis olmasi lazim
bende suan 7 haftalık hamileyim progestan fitil kullanıyorum insallah normaldir yani valla kafam karıştı. sirkeli suyla siliniyorum randevuya da daha var biraz stres oldum açıkçasıKandaki idrardakine paralel olarak yükselmiştir o zaman o tetiklemistir.Yassi epitel vajinal enfeksiyon mantar vb.yukselebiliyor.Ama bir ara benimde yassı epitel çıkmıştı çok akıntım vardı vajinalde bakıldı doğal akıntı denildi o zaman gebe değildim.
Siz bol su için genital bölgeye çok kimyasal degdirmemeye çalışın duş jeli,sabun gibi.Çok tazyikli su ile yıkamayin.
Kültür yaptırmadım ben daha hiç yakın zamanda gidip yaptırmam lazımbana monurol artı 5 gün günde 2 tablet aksef antibiyotik hap verdi. kültürde e coli cıktı 100.000 kadar senin kültürde ne cıkmştı
Canım geçen ay benimde yüksekti doktor çok önemsemedi hamilelikte bir miktar yükseliyor çok önemli değil demişti. Stres yapma kendine, yazılanları okudum bende tedirgin oldum doğuma kadar düzenli kan idrar yaptırmak gerekiyor demek ki. Allah herkesin bebeğini korusunEşime sordum sadece o demek değildir diyor crp farklı sebeplerle de yüksek çıkabilirmiş sadece 8 haftalıkken crp düşüktü onun dışında hep yüksek benim
Benim öyle bir rahatsızlığım yok eşim gribal enfeksiyon geçirdiğinde boğaz enfeksiyonu geçirdiğinde bile yüksek çıkan bi değer tek başına belirleyici değil diyor. Yanında ekstra bi şeyler varsa sorunmuş. Örneğin romatizman varsa veya idrar yolu enfeksiyonu varsa tabi onlar için de ekstra tetkik gerekiyor idrar tahlili gibi. Tek başına yüksekse korkmanıza gerek yok hiçCrp benimde hep yüksek çıkıyor. Doktor romatizmal olabilir demişti sanirim adı romatoid gibi birseydi.
Evet canım benim eşim de öyle diyor hamilelikte bu değerler zaten yükselir buna hiç takılma diyor biliyorum ben de canım crp den korkmuyorum zaten de idrarda baskı hissi akıntı var gibi duruyor ve bitiyor bir daha başlıyorCanım geçen ay benimde yüksekti doktor çok önemsemedi hamilelikte bir miktar yükseliyor çok önemli değil demişti. Stres yapma kendine, yazılanları okudum bende tedirgin oldum doğuma kadar düzenli kan idrar yaptırmak gerekiyor demek ki. Allah herkesin bebeğini korusun
Hayır canım crp ve wbc farklı şeyler yine de tahlil verebilirsin ama benim eşim doktor tek bir değere bakarak wbc yüksekliği vs bi şey denmez diyor yani o da doktorun gibi düşünüyor ekstra belirtileriniz var ise tahlil yaptırıncrp dediğiniz nedir acaba benim testlerde RBC 16 WBC 33 gösteriyo benimde sari akintim var acaba enfeksiyon mu siz anlıyomusunuz değerlerden
MerhabaEvet canım benim eşim de öyle diyor hamilelikte bu değerler zaten yükselir buna hiç takılma diyor biliyorum ben de canım crp den korkmuyorum zaten de idrarda baskı hissi akıntı var gibi duruyor ve bitiyor bir daha başlıyorAllah hepimizin bebeğini korusun sağ salim korkmadan alalım artık kucağımıza inşallah
Canım bana hemogram sonuçlarını atabilirsin istersen eşim diyor ki 33bin mi ??? diğer değerlerini de atarsan bakıcak tek bu değil ama tüm hemogram sonuçların olmalı neu yazan değerini söyleyebilir misin bak örnek olarak benimki bucrp dediğiniz nedir acaba benim testlerde RBC 16 WBC 33 gösteriyo benimde sari akintim var acaba enfeksiyon mu siz anlıyomusunuz değerlerden
Şu an tahlilim çıkmış baskı aynen öyleydi ve lökositim düşük çıkmışMerhaba, ben de 18+3 haftalık hamileyim bir haftadır sürekli idrara çıkıyorum . İdrarımı yemi yapmış olsam da hala idrarım varmış gibi baskı oluyor . Bebek büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor diyorlar ama insan yine de korkuyor siz de de mi öyle oluyor
Fotoğrafını atamaz mısın canım neu yu söyleyebilir misin bize NEU yazması gerekliiki sonuc gösteriyo iste biri 33 digeri 11 ondan benimde kafam karıştı
AminnnNe demek.. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah