2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben ogrensem de her turlu detayliyi bekleyecegim alisveris icin simdilik hareketlerini felan ne zaman hissedecegim veya bebegim iyi mi stresinden kurtulamoyorum surekli..ah o detaylidan sonra rahat bi nefes alip aliaverise dalcam
Aynen detaylı daha ıyı kızsa rahmı falan oluşuyor yada erkekse yumurtalıkları olusuyor die daha net bılgı alırız.. benımde doktorum bu yuzden detaylıda tam söylıycak

Sağol. Bayram sorasında pazartesi başlatmaları daha mantıklı diil mi? Senelik izin sorası atıyorum 10 gün kullandık cumaya kadar, pazartesi başlayınca cumartesi ve pazarı katıp 2 gününü yemiyolar ki/
Başka bi yönü de şu, tatil 9 gün olmayacakmış büyük ihtimal. Arife günü ile beraber 2,5 gün gidecek ve 1-2 sora da 19 mayıs :) al sana 3,5 gün

Uyku konusunda bende aynıyım sola sürekli yatmaya çalışınca uyku kalitem çok düştü belim ve sırtım da rahat etmiyor sanki. Birde benim bel kısmında skolyoz var belki o da rahatsız ediyordur tek taraflı yatınca. Hamile yastığını bende düşünüyorum kullanınca yorum yaparsan çok sevinirim umarım işe yarar

Hamile yastıği bende sipariş ettim ama bende yüzüstü ve belüstü yatan biriyim normalde sağa sol yatınca rahat edemediğim için 3 küçuk yastık kulanıyorum .
1 tane ayak ortama ,1 tane belimin arkasına , 1 tane de göğusumun altına. Çok rahat ediyorum ben kendimi sola yatacağım diye şartlamıyorum onemli olan belüstü yatmamak sağa,sol olay aynı.
benim yaramaz çoğunlukla solda durduğu için rahatsız yatıyorum sol tarafıma o yuzden daha çok sağa yatıyorum bence kendinizi böyle şartlamayın. Kendimi şartlamadiğim için çok güzel uyuyorum

Benim 3 teyzemin kızı yok, 2 kuzeniminde kızı yok bıraksam dünyayı alacaklar ama çok erken daha.
Evt erken bende 29 haftadan sonra hazırlık yapmaya başlayacağım korkuyorum diye ama allah korusun cnm ya kendine böylede stres yapma al teşekur et at bi kenara onemsizmiş gibi çok onem verme ne geliyorsa stresten gelir çünkü bende bi net cinsiyet ogrensem de artık ne alacağima baksam

Kızlar günaydın sağlık ocağından rutin tahliller için çağırmışlardı.Bir kaç değerim problemli gibi korktum.Doktoruma randevum ay sonu ama whatsapptan yazdım yinede.
Kolesterolüm hep 200 dü benim şimdi 288 e firlamiş.
Serbest T4 düşmüş biraz.
Bun düşmüş.
İnternetten biraz araştırdım gebelikte kolestrol özellikle 2.3 trimesterde bir miktar yukselirmiş.%25-40 arası.
Bun düşüklüğü aşırı su içmekten vs yazıyor malum gebelikte su tüketmeye çalışıyorum ama T4 neden düşmüş anlayamadım ya moralim bozuldu

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-18-08-31-48-680_com.android.chrome.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 90

t4 dediğiniz guatır sanırım değil mi? herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?
geçmiş olsun

t4 dediğiniz guatır sanırım değil mi? herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?
geçmiş olsun
Valla canım direk T4 düşüklüğü önemlisi yoksa diğer değerlerle mi degerlendiriyor troid için bilmiyorum ama hani TSH,T3 fln ile birlikte.
Benim diğerleri normalde t4 az düşmüş sorun teşkil eder mi bilmiyorum anlayan biri yazarsa çok sevinirim

Canım TSH değerin normalse T4 e çok takılma ama tiroit ile ilgili doktoruna danış sanmıyorum ama belki dahiliyeye yönlendirir

Randevun nezaman canim. Benim 25martta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…