- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.121
A bende tek benimdir sanıyordum normalde hiç aram yok son 1 haftadır marketten Haribo çeşitlerini topluyorum18. hafta benim 2-3 gündür deli gibi jelibon yiyorum . benim gibi olan var mı? zararlı mı acaba içinde jelatinden yemek istemezdm ama dayanamıyrm
Kız yok mümkün değil 30.haftadan sonraya alışveriş bıraksak hayatta yapamayız. Hadi yaptık ben asla kendime güvenmiyorum yani yıkayıp ütüleyip yerleştiremem o saatten sonraAramizda fazla bisey yok ama inan bende oyleyimesimde aynisini diyo dedimki srn beni sal avm ye ben bi gunde herseyi alayim a'dan z'ye bi dahada cikamam zaten diye
Aaa bu bendede oluyo bulasik makinasini bosalt yerlestir tezgahi ocagi sil sanki cok is yapmisim gibi agriyo belim kasklarmKız yok mümkün değil 30.haftadan sonraya alışveriş bıraksak hayatta yapamayız. Hadi yaptık ben asla kendime güvenmiyorum yani yıkayıp ütüleyip yerleştiremem o saatten sonra
Daha şimdiden ağırım 15 dakikadan fazla ayakta dursam hemen kasıklar bel başlıyor ağrımaya.
Bende 3 gündür aynı durumdaydım bol bol ıhlamur içip kivi portakal yedim iyi geldi bide burnuma tuzlu su yaptım hep tıkalı diye inşallah çabuk atlatırsınız geçmiş olsunKizlar dünden beri burun tikanikli/akması ve boğaz ağrım var ne içsem iyi gelir ?
5-6 hafta sonra muhtemelen onu da yapamamAaa bu bendede oluyo bulasik makinasini bosalt yerlestir tezgahi ocagi sil sanki cok is yapmisim gibi agriyo belim kasklarm
Evimizi p..k götürecek yakinda5-6 hafta sonra muhtemelen onu da yapamam
Bugün kv aradım ne yapıyon diyor dedim yemek yapıyom. Kocan yapmıyor mu sana mı yaptırıyor dedi ben şokEvimizi p..k götürecek yakinda
Bizimkidr yapiyordu daha 2 hafta öncesine kadar saldim cayira mevlam kayira döndü evin içı içler acisiBugün kv aradım ne yapıyon diyor dedim yemek yapıyom. Kocan yapmıyor mu sana mı yaptırıyor dedi ben şokkv gelse eşimden daha cok ilgilenir yeminle adamın hicbir şey umurunda değil sanki çocukları tek başıma yapmışım
Sabret bacım 10 15 sene sonra rahatız inşallahBizimkidr yapiyordu daha 2 hafta öncesine kadar saldim cayira mevlam kayira döndü evin içı içler acisihavalarda kapali bahar gelse şöyle mis gibi evi bi temizletsemmm icimde cicekler acacak evim hic görmedi daginikliliga şahit oluyor şu sira ev şoka girdi
Ben de izmirdeyim, Perinatolog prof. Fuat Akercan'a gidiyorum, özel muayenehane, memnunum. Ama Egepol'deki Bülent Bey oraya geçmeden yıllar önce annemin de doktoruydu. Ben de ilk ergenlikte ona gitmiştim adet düzensizliği için, aşırı tatlı biri. Doğum kısmını bilmiyorum :)merhaba herkese izmir egepole kontrole gelen var mı? ya da izmirde olan?
Sağol canım tuzlu su deneyeceğim ama malesef kivi ve portakal hiç sevmemBende 3 gündür aynı durumdaydım bol bol ıhlamur içip kivi portakal yedim iyi geldi bide burnuma tuzlu su yaptım hep tıkalı diye inşallah çabuk atlatırsınız geçmiş olsun
Onun hayaliyle yeseriyorummSabret bacım 10 15 sene sonra rahatız inşallah
Yok sıvı gelmiyor ama çook kaşınıyorHaha bende aynısıyım benimde göğüs uçlarım acayip kaşınıyor bende vicuduma bunu kulanıyorum çok güzel yumuşacik yapıyor cicudum rahatlıyor resmen .
peki meme uçlarında sıkınca sivi gelmeye başladı mı ?
Benimki güya yardım ediyor ama canı istediğindeBugün kv aradım ne yapıyon diyor dedim yemek yapıyom. Kocan yapmıyor mu sana mı yaptırıyor dedi ben şokkv gelse eşimden daha cok ilgilenir yeminle adamın hicbir şey umurunda değil sanki çocukları tek başıma yapmışım
Allah'ım büyük konuşmayayım ama ben kızları annemin beni yetiştirdiği gibi yetiştirmek istemiyorum. Üniversite bitirip atanana kadar sen yapamazsın sen beceremezsin kırarsın dökersin diye hicbir iş öğretmedi. Yeni evliyken çok sıkıntı yaşadım o yüzden mutfak dolabı nasıl silinir bilmiyordum şimdi başkasının yaptığı işi beğenmiyorumOnun hayaliyle yeseriyorummesim diyor kizlarin artik sana birakmaz hic bir isi diyo
Benimki de aynısı süpürge açsana diyorum tamam diyor. Aradan 4 saat geçiyor bizimki uzanmış yatıyor. Bi de bana kızıyor stres yapıyormuş benim yüzümden kendini hazır hissedince yapacakmis söyleyip duruyormuşumBenimki güya yardım ediyor ama canı istediğindehadi diyorum evi temizlemek lazım aman boşver sonra yaparım Allahtan kimse gelip gitmiyor
Ya benim sinüsit var ama tuzlu su yardim etmez gibi de geliyorBende 3 gündür aynı durumdaydım bol bol ıhlamur içip kivi portakal yedim iyi geldi bide burnuma tuzlu su yaptım hep tıkalı diye inşallah çabuk atlatırsınız geçmiş olsun
Bu erkeklerBenimki de aynısı süpürge açsana diyorum tamam diyor. Aradan 4 saat geçiyor bizimki uzanmış yatıyor. Bi de bana kızıyor stres yapıyormuş benim yüzümden kendini hazır hissedince yapacakmis söyleyip duruyormuşum
Mecbur canım doğum öncesi dediğin gibi şart. Kadını çağırıp evi iyice havalandirirsak bir sey olmaz herhalde.Bu erkeklerSağlıkla kucağımıza alalım da bir şekilde temizlenir ama niyetim nisanda şöyle dip bucak temizlik yapmak ama bakalım inşallah yapabiliriz Pandemiden ötürü korkuyorum kadında çağırmıyorum eve temizlik için ama doğumdan önce mecbur çağırıp temizletmek gerekecek
C vitamini tüketebilirsen o zaman başka meyve falan dene canım toparlar sın çabuk hamile olunca ilaç da kullanamıyoruzSağol canım tuzlu su deneyeceğim ama malesef kivi ve portakal hiç sevmem