2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Günaydın kızlar hepinize Öğrendiğimde yazamadım hemen, amniyosentez sonucumuzun ön sonuçları geldi temiz :)) hicbir sendrom bulunmuyor ve organlar da kist vs bulunmadı çok şükür ayrıntılı rapor için zaman var ama genetik uzman korkma yavrunun herşeyi sağlıklı dedi gülümseyerek. 1/50 riskler den osu var busu varlardan bugüne Darısı insallah tüm bebekleri için iyi guzel haber bekleyen annelerimize olsun sağlıkla kucaklarına alsınlar hepimiz Dua ve dilekleriniz için hepinize tek tek gönülden teşekkür ediyoruz bir tekmesi de bunun için yavrumun Tetanoz aşısını da yaptirdim, artik biraz dinlenelim ayrıntılı ultrasona kadar dimi:)

T4 ve tsh değerleriniz normal. Üç trimesterde farklı referans değerleri baz alınıyor(serbest t4). Endişe etmeyin doktorunuz sizi yönlendirecektir. Diğerlerini net göremedim

Son düzenleme:
T4 ve tsh değerleriniz normal. Üç trimesterde farklı referans değerleri baz alınıyor. Endişe etmeyin doktorunuz sizi yönlendirecektir. Diğerlerini net göremedim
Teşekkür ederim..
Resim galeride net ama buraya atınca çözünürlük düştü net yüklemeye çalışacağım.

Kızlar sağa sola yatma muhabbeti cok konuşuldu benımde arastırdıgım kadarıyla saga yatmak ıyıymıs cunku sola yattıgın zaman kalbe zararlıymıs hamılelıkdede bu rısk dahada artıyor... benım bebekde ılk gunden berı hep solda oldugu için ve sol tarafım daha sıskın oldugu için hıc rahat etmıyorum solda ,,,hep sagda yatıyorum,,,

Gözun aydın darısı bekleyenlerın basına Rabbım hiçbırımızı evlatlarıyla imtıhan etmesın saglıkla alalım kucaklarımıza

Ben hiç duymadım sağa yatmanın iyi olduğunu hatta tam tersi ölü doğum riskini artırıyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_20210318-102724.jpg
    155,4 KB · Görüntüleme: 21
Canım ne demek istediğini anlamıyorum... gebeler 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinli, ister 24. Haftada ayrılırsın ister 25. Haftada. 1 hafta geç ayrıldın diye sonraki iznine eklenmez yani, senelik izinle aynı sey değil. Ben bayramdan önceki cuma günü ayrılıyorum bayram da perşembe günü zaten 9 gün tatil nerden çıktı? Ama istersen yine de bekleyebilirsin bayram sonrasını, sen ne zaman talep edersen o zaman ayrılırsın.

Bende kalbe baskı oldugunu duydum ınternette cok bılgı kırlılıgı dolasıyor en rahatsız edıcı pozısyon sırt üstü dıger yatısların zararı oldugunu duymadım
Aynen bende oyle biliyorum ki kendi doktorum bile söyluyor saga sol nasil rahat edecekseniz oyle yatin diyor mesela henim bebek solda duruyor ben sola yatinca rahatsiz oluyor hisediyorum saga yatinca party yapiyor icerde herkezde bence durum farkli herkez rahat edecegi tarafina yatsin

bunu da ilk defa duydum ve öyle birşey olamaz
Aynen bukadar rısklı olsa doktor demezmı sadece sola yatın dıe bence insan kendını bılıyor saga yattıgım zaman bebegim rahat hareket edıyor ama sola yatınca bebegın ustune baskı varmıs gıbı hıssedıyorum ıkı yatıs pozısyonununda zararı yok

Aynen ya benımde bebek solda saga yatınca cok rahatım sol tarafımdan nefes bıle alamıyorum yatınca nefes darlıgı baslıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…