2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
gercektwn tam beni anlatmissin ya , nolucak halimiz bilmiyorum valla . Bende tuy almada cok zorlaniyorum, gogslerim zaten patlayacak kadar buyudu yanlarinda yortiklar olustu biraz . bebisler baya yordu bizi

gercektwn tam beni anlatmissin ya , nolucak halimiz bilmiyorum valla . Bende tuy almada cok zorlaniyorum, gogslerim zaten patlayacak kadar buyudu yanlarinda yortiklar olustu biraz . bebisler baya yordu bizi
Sana da emzirsen göğüslerin rahatlayacakmış gibi geliyor mu?

Merhaba Fuat beye aylik mi odeme yapiyirsunuz?muayeneleri ne kadar?

evettt !! kac gundur bir cok agri giriyor goguslerime, sut kanallari aciliyor diye yazmislardi daha cok erken degilmi ya
Erken bacım daha yarısına anca geldik bi bu kadar daha içerde durmaları lazım.
Ama ben anladım yani hareketimi kısıtlayan karnım değil göğüslerim

A bende tek benimdir sanıyordum normalde hiç aram yok son 1 haftadır marketten Haribo çeşitlerini topluyorum ama korkup az az yiyorum umarım zararı yoktur
ben severdim de aşırı aklıma gelmzdi zararlı diye hamile kalmadan önce.
gecen gün actm bi paketi bitirdim yne bugünde bitirdim kendimi durduramıyrm . birde topitop o da aynı sekil .

başkasına temizlik için para vermek istemiyor ben yaparım diyor benim eşimde benim evde küçük 2+1 ama mümkün değil istediğim temizliği yapsın

Ben ogrensem de her turlu detayliyi bekleyecegim alisveris icin simdilik hareketlerini felan ne zaman hissedecegim veya bebegim iyi mi stresinden kurtulamoyorum surekli..ah o detaylidan sonra rahat bi nefes alip aliaverise dalcam

Ben ogrensem de her turlu detayliyi bekleyecegim alisveris icin simdilik hareketlerini felan ne zaman hissedecegim veya bebegim iyi mi stresinden kurtulamoyorum surekli..ah o detaylidan sonra rahat bi nefes alip aliaverise dalcam
Bende daha hiçbir şey almadım canım senin gibi düşünüyorum inşallah detaylıdan sonra rahatlayıp yavaş yavaş başlarım alışverişe

başkasına temizlik için para vermek istemiyor ben yaparım diyor benim eşimde benim evde küçük 2+1 ama mümkün değil istediğim temizliği yapsın
Çaydanlığı kaldırıp mutfağa götürmeye usenen adam cam mi silecek anacim en iyisi birini çağırmak

Muhtemelen değişmez ama insan emin olamıyor işte. Aynı durumu ben de yaşadım 12.haftada kız gibi dedi, 16da kesin kız dedi. 18de en son kız diyorum neden inanmıyorsunuz dedi
Bişeyler alıcam, ya değişirse diye bi kurt beynimi kemiriyo, bırakıyorum elimden, biraz daha sabret diye

Bişeyler alıcam, ya değişirse diye bi kurt beynimi kemiriyo, bırakıyorum elimden, biraz daha sabret diye
Bende ne zaman alsam kararsızım cinsiyetimiz kesin ama alışverişe detaylıdan sonra başlasam mı yoksa erken mi olur 28. Hafta civarı mı başlasam kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…