- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.201
Aynen ağrımda oluyor bebek orda diye ama uyurken saga sol yatıyorum da istirat halinde sola yatmaya çalışiyorum bi 2 dk kadar yüzustu yatiyorum bebegin nerde oldugunu daha net hisedebilmek için eger hafif ortadaysa yatiyorum sol tarafaAynen ya benımde bebek solda saga yatınca cok rahatım sol tarafımdan nefes bıle alamıyorum yatınca nefes darlıgı baslıyor hemen
İnşallah bişey cıkmaz bızde artık dıken üstundeyız baya vakalar arttı okula gıdıp gelen cocuk oldumu evdede dıkkat etsekde rısk bızım için dısardan getırır korkusu oluyor hepKızlar müdürüm az önce aradı ve covid için test vermiş çok korkuyorum dua edin inş bişey çıkmaz birde bu halimle virüse ugrasmayayım
Sende bugun tam ögrenırsın inşallah cınsıyetınıAynen ağrımda oluyor bebek orda diye ama uyurken saga sol yatıyorum da istirat halinde sola yatmaya çalışiyorum bi 2 dk kadar yüzustu yatiyorum bebegin nerde oldugunu daha net hisedebilmek için eger hafif ortadaysa yatiyorum sol tarafayoksa mumkun degil yatamam
İnş cnm nereden nasıl geleceği hiç belli değil Allah tüm hamileliği olanları hastalığı olanları korusunİnşallah bişey cıkmaz bızde artık dıken üstundeyız baya vakalar arttı okula gıdıp gelen cocuk oldumu evdede dıkkat etsekde rısk bızım için dısardan getırır korkusu oluyor hep
Hadi inşallah ya eycandan erken uyandımBügün inşallah bebiş kendini gösterirde bende rahat ederim artık ya.
Sen artık hisetmeye başladin bebişi demi canım
İnşallahSende bugun tam ögrenırsın inşallah cınsıyetınıBenımde son 3 haftam kaldı
Çok sevindim sizin adınıza bende bugün yaptırdım amniyosentez inşallah temiz sonuçları bende alırım sizin değerler nasıl çıkmıştıGünaydın kızlar hepinizeÖğrendiğimde yazamadım hemen, amniyosentez sonucumuzun ön sonuçları geldi temiz :)) hicbir sendrom bulunmuyor ve organlar da kist vs bulunmadı çok şükür ayrıntılı rapor için zaman var ama genetik uzman korkma yavrunun herşeyi sağlıklı dedi gülümseyerek. 1/50 riskler den osu var busu varlardan bugüne Darısı insallah tüm bebekleri için iyi guzel haber bekleyen annelerimize olsun sağlıkla kucaklarına alsınlar hepimiz Dua ve dilekleriniz için hepinize tek tek gönülden teşekkür ediyoruz bir tekmesi de bunun için yavrumun Tetanoz aşısını da yaptirdim, artik biraz dinlenelim ayrıntılı ultrasona kadar dimi:)
Sizin yine iyi benim test pozitif çıkınca oyuncaklar aldılar aynı hafta. Bebek yatağı arabası kangurusu herşeyi var şu an kıyafetleri bile tam neredeyseKizlar ilk hediyemiz geldi. Herkes birseyler almak istiyor almayın diyorum Allah korusun herşey olabilir diyorum. Teyzem yırtık kot etek görmüş aldirmadım. Kuzenim bunu almış.
Kalp mı? Sol yana yatınca kalbe baskı nasıl olacak ki? Tam tersi kalbe giden ana damarlar sağ tarafta sağ tarafa yatınca kalbe baskı olur onunla karıştırdın galiba. Gebelik haricinde de sol yana veya sırt üstü yatmak gerek sağ taraf ve yüz ustu yatmak hic önerilmez.Bende kalbe baskı oldugunu duydum ınternette cok bılgı kırlılıgı dolasıyor en rahatsız edıcı pozısyon sırt üstü dıger yatısların zararı oldugunu duymadım
Ben multivitamin devit ve magnezyum kullanıyorum canım.Merhabalar kızlar merak ettiğim bir şey var hepiniz multivitamin ve dvit alıyor musunuz istisnasız
Uyurken ben de dönüyorum tabiki sağa, zaten tamamen sola yatıp uyumak imkansız gibi geliyor banada, ne kadar dikkat etsem de ama sola yatmak zararlı sağa yatmak daha faydalı gibi bisey yok hatta tam tersi yanlış bir bilgi verdiģi ićin cevap yazdım. Ayrıca bizim için henüz erken son 3 ay için bu risk oluşuyor galiba. O zaman da nasıl yapacağız bilmiyorum gerçi.bunu da ilk defa duydum ve öyle birşey olamaz
Sizin yine iyi benim test pozitif çıkınca oyuncaklar aldılar aynı hafta. Bebek yatağı arabası kangurusu herşeyi var şu an kıyafetleri bile tam neredeyseve ben sadece çok indirim vardı diye hikaye kitapları aldım dün kendime kitap alırken bi de evde sürekli hiçbir şey almayın aldırmayın diyip duran Babam var annemin bi çocuğu düşmüş birisi de doğduktan sonra 2 gün yaşamış çok zorlanmışlar eşyalar yüzünden duygusal olarak ama anlatamıyorsun tabi ki kayınvalidemin de ilk çocuğu bir gün yaşamış. Anne almayalım diyorum ya bişey olursa. olmaz kızım iyi düşünelim dua
Şimdi doktorumdan çiktim ona da bunu sordum evt sola yatmak daha iyi diyor ama saga sol hic fark etmez nasil rahat hisediyorsan onemli olan bel ustu yatma dediUyurken ben de dönüyorum tabiki sağa, zaten tamamen sola yatıp uyumak imkansız gibi geliyor banada, ne kadar dikkat etsem de ama sola yatmak zararlı sağa yatmak daha faydalı gibi bisey yok hatta tam tersi yanlış bir bilgi verdiģi ićin cevap yazdım. Ayrıca bizim için henüz erken son 3 ay için bu risk oluşuyor galiba. O zaman da nasıl yapacağız bilmiyorum gerçi.
Ben bir kız annesi oluyorum
Ben bir kız annesi oluyorum
TeşekkürlerCanım ne demek istediğini anlamıyorum... gebeler 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinli, ister 24. Haftada ayrılırsın ister 25. Haftada. 1 hafta geç ayrıldın diye sonraki iznine eklenmez yani, senelik izinle aynı sey değil. Ben bayramdan önceki cuma günü ayrılıyorum bayram da perşembe günü zaten 9 gün tatil nerden çıktı? Ama istersen yine de bekleyebilirsin bayram sonrasını, sen ne zaman talep edersen o zaman ayrılırsın.
Canim progestani kestimi doktor
Allaha şukur çok iyiz inshalla sizden de gusel haberler aliriz cnmMasallah canımmmm prensesine. Sonunda netleşti rahatla biraz. Darısı başımıza