2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Oyyy maşallah canım ne güzel yetiştirmişsin evladını daha öncede yazdıklarında oğlundan bahsederken ne güzel bir evlat Allah herkese böyle düşünceli çocuk nasip etsin demiştim ☺️ Oğlum olsa ben de bu şekilde yetiştirmeye çalışırım dediğin gibi sonra zor oluyor benim kayınvalidemin çok hakkını yiyemem eşime temizlik ütü yaptırırmış ama sofradan bir tabak kaldırmazdı mutfaktan hiç anlamazdı ama şimdi ince ince işeleye işleye sebze yemekleri bile yapabilir hale geldik🤣

Masallah kaynanana canım iyi yapmiş . Benimki en fazla yumurta kırar onuda aclıktan ölmesine ramak kala yapar. rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

Benim k.v hep derki ben oğlumun lise sona kadar gömleğini çorabını giydirdim ayakkabısını bağladim diye. Sanki cok mattah birsey yapmis gibi. Eşim en son hastanede yattiğımda pismis yemekleri tabağa koyup yiyemediginden hepsi bozulmuştu. ben ogluma herseyi öğretiyorum bana kızıyorlar. Odasini toplar, yerleri süpürür ,camaşırlarini katlar ,dolaplarina yerleştirir, açıkırsa ve ben hastaysam bize kahvaltilik hazirlar . Hatta geçen gün ben hamur yoğurdum o ıspanaklı gözleme açtı.
Oğlumu ben de ev işlerine yardım etmeyi öğreterek yetiştirdim. Kıyafetlerini kendi giyer(tam beceremezse de) yatağını toplarken yardım eder, sofrayı kurarken, bulaşık makinesini yerleştirirken yardım ederdi.. Tuvalet sonrası ellerini kendi yıkar falan . Ama 1 aydır kayınvalide ben de benim hamilelik biraz zor geçince yardıma geldiler görümcem ile sağ olsunlar. Ve benim 3,5 yıllık emeklerim çöp oldu resmen. Oğlumun da eşiminde yedeği önünde yemediği arkasında. Her şeyi kendi yapmaya çalışan çocuk şimdi hiç bir şeye elini sürmüyor. Oğlum hadi şunu yap dediğimde inatlaşıyor resmen. Babaanne yapıyor diyor. Zaten bi iş yapmak istese ondan önce kv ile halası yapıyor, fırsat vermiyorlar bile. Öğrensin, alışsın dedikçe de daha küçük büyüyünce yapar diyorlar. Eşim de aynı yediği kabağı masadan kaldırmayan adam, şimdi sanırım oğlumda öyle olacak.

Oğlumu ben de ev işlerine yardım etmeyi öğreterek yetiştirdim. Kıyafetlerini kendi giyer(tam beceremezse de) yatağını toplarken yardım eder, sofrayı kurarken, bulaşık makinesini yerleştirirken. Tuvalet sonrası ellerini kendi yıkar falan . Ama 1 aydır kayınvalide ben de benim hamilelik biraz zor geçince yardıma giydiler sağ olsun. Ve benim 3,5 yıllık emeklerim çöp oldu resmen. Oğlumun da eşiminde yedeği önünde yemediği arkasında. Her şeyi kendi yapmaya çalışan çocuk şimdi hiç bir şeye elini sürmüyor. Oğlum hadi şunu yap dediğimde inatlaşıyor resmen. Babaanne yapıyor diyor. Eşim de aynı yediği kabağı masadan kaldırmayan adam, şimdi sanırım oğlumda öyle olacak.
Olsun kontrolü tekrar ele alırsınız bu geçici bir sureç, temelinde var nasilsa 😊 1 gün bile babaannede anneannede kalsalar degisiyor malesef cocuklar.

Oğlumu ben de ev işlerine yardım etmeyi öğreterek yetiştirdim. Kıyafetlerini kendi giyer(tam beceremezse de) yatağını toplarken yardım eder, sofrayı kurarken, bulaşık makinesini yerleştirirken yardım ederdi.. Tuvalet sonrası ellerini kendi yıkar falan . Ama 1 aydır kayınvalide ben de benim hamilelik biraz zor geçince yardıma geldiler görümcem ile sağ olsunlar. Ve benim 3,5 yıllık emeklerim çöp oldu resmen. Oğlumun da eşiminde yedeği önünde yemediği arkasında. Her şeyi kendi yapmaya çalışan çocuk şimdi hiç bir şeye elini sürmüyor. Oğlum hadi şunu yap dediğimde inatlaşıyor resmen. Babaanne yapıyor diyor. Zaten bi iş yapmak istese ondan önce kv ile halası yapıyor, fırsat vermiyorlar bile. Öğrensin, alışsın dedikçe de daha küçük büyüyünce yapar diyorlar. Eşim de aynı yediği kabağı masadan kaldırmayan adam, şimdi sanırım oğlumda öyle olacak.

Olmaz canim merak etme. Insallah hayirlisiyla doğumunu yapinca giderler sende tekrar düzenini oluşturursun.
Bende 2 yaşından beri alistırıyorum. Oyuncaklarini dökmek istediğinde toplayabileceğin kadarını dök diye alıştırdım. Kendi oynuyor topluyor.

Olsun kontrolü tekrar ele alırsınız bu geçici bir sureç, temelinde var nasilsa 😊 1 gün bile babaannede anneannede kalsalar degisiyor malesef cocuklar.

Olmaz canim merak etme. Insallah hayirlisiyla doğumunu yapinca giderler sende tekrar düzenini oluşturursun.
Bende 2 yaşından beri alistırıyorum. Oyuncaklarini dökmek istediğinde toplayabileceğin kadarını dök diye alıştırdım. Kendi oynuyor topluyor.
Evet aslında temelde aldığı eğitim var bir şekilde tekrar düzeni oturturuz. Yeter ki Şu beş ay hayırlısı ile geçsin.

Kızlar hamilelik sürecinizde yaptığınız ya da devam ettiğiniz bakım rutinleriniz nelerr ??? Kuru fırçalama yapanınız var mı

Kızlar hamilelik sürecinizde yaptığınız ya da devam ettiğiniz bakım rutinleriniz nelerr ??? Kuru fırçalama yapanınız var mı
Yaa ben korkudan hic bisey yapamiyorum...sadece sabah yuzumu yikiyorum o kadar....bioderma sebum ile yikardim gun asiri ve haftada 1 de glow un kil maskesini uygulardim normalde ama ya zarari olursa diye yapmiyorum simdi...sukur yuzum.oyle akneli felan degil ama yine de siyah noktalarimin dolup tastigini hissedebiliyorum🤤

Kızlar doktor bana regenesis max vermişti ama yutamıyorum boğazıma batıyor her seferinde ki normalde hap yutmakta zorlanmam. Siz neler kullanıyorsunuz vitamin olarak??

Ben yapıyorum 😊 kan dolaşımını rahatlatıyor ağrıları alıyor. Normalde bende iç varis de var ayaklarım kışın bile şişer, şu an da diz arkasında hep çekme yapıyor onu çok rahatlatıyor. Hem yağ sürdüğümde çok güzel emiliyor yağlı his kalmıyor.

Ben yapıyorum 😊 kan dolaşımını rahatlatıyor ağrıları alıyor. Normalde bende iç varis de var ayaklarım kışın bile şişer, şu an da diz arkasında hep çekme yapıyor onu çok rahatlatıyor. Hem yağ sürdüğümde çok güzel emiliyor yağlı his kalmıyor.
Ya canım bişey sorayım sana ben de çok memnunum kuru fırçalamadan ama acabaa çatlak oluşumunu arttırır mı diye korkuyorumm hani kaşınırsanız bilin kii çatlayacaksınız deniyor ve sakın kaşımayın deniyor yaaa eee biz kuru fırçalıyoruzz daha kötü değil mi😆

Yaa ben korkudan hic bisey yapamiyorum...sadece sabah yuzumu yikiyorum o kadar....bioderma sebum ile yikardim gun asiri ve haftada 1 de glow un kil maskesini uygulardim normalde ama ya zarari olursa diye yapmiyorum simdi...sukur yuzum.oyle akneli felan degil ama yine de siyah noktalarimin dolup tastigini hissedebiliyorum🤤
Ben sabahları tonikle yüzümü silip sonra bi suyla üzerinden geçip kremimi sürüyorumm yani bilmiyorum canımm açıkcası zararı olur mu 😑 ama yapmayınca da acayip kötü hissediyorum kendimi ve kendimi de salıvermek istemiyorumm zatennn yavaştan kilo alımı da başladı

Arkadaslar merhaba bu sabah cok depresif uyandim...ruyamda mi gordum gercekte mi oldu bilmiyorum yuz ustu yatmisim ve ya bebegime bisey olursa diye asiri bi stresle uyandim resmen deoresyondayim yani anlamiyorum uyku hali donmus olabilirim halbuki asiri geriyorum kendimi yatmiyim diye ama.ya bebegime bisey olduysa diye yine bi korku saldi icimi
Ay bu sabah bende çok depresif uyandım bebeği akşam geç saaten beri hisetmiyorum diye korku aldi içimi ama ben 5 yastıkla birden uyuyorum belime bi yastık göğus altına bi yastık ayak ortama bi yastık koyuyorum başima 2 yastık çok rahat ediyorum donmeye kalktığimda yastıklar beni engelediği için yüz ustü yatma şansım yok hamile yastığı almayı da düşünüyorum canım tavsiye ederim uyurken beline ve göğüs altina yastik koy rahat edersin

Ya canım bişey sorayım sana ben de çok memnunum kuru fırçalamadan ama acabaa çatlak oluşumunu arttırır mı diye korkuyorumm hani kaşınırsanız bilin kii çatlayacaksınız deniyor ve sakın kaşımayın deniyor yaaa eee biz kuru fırçalıyoruzz daha kötü değil mi😆
Ama biz kaşınmaya başlamadan başladığımız için tam tersi. Kan dolaşımını düzenliyor ve daha çok nemlenmesini sağlıyor. Ayrıca üstteki ölü deriyi de aldığımız için sürdüklerimiz daha iyi emiliyor 😊 aslında önlem almış oluyoruz.
Dediğin gibi kaşındıktan sonra fırçalama yaparsak eyvah eyvah 🙈

Benim sabahtan beri başım dönüyor. Kafamı sağa sola çevirsem, yatarken sağdan sola dönsem, ayağa kalkıp yürümeye çalışsam sürekli bi baş dönmesi oluyor. Hiç böyle olmamıştı.

Arkadaşlar ishal sorununyaşayan varmı acaba gynoferon kullanıyorum onu kullandgmdan beri var bgn bıraktım ishale ne iyi gelir acaba

Benim sabahtan beri başım dönüyor. Kafamı sağa sola çevirsem, yatarken sağdan sola dönsem, ayağa kalkıp yürümeye çalışsam sürekli bi baş dönmesi oluyor. Hiç böyle olmamıştı.
Bugün bende çok fenayım sabahtan beri baş dönmesi yaşıyorum sürekli oturuyorum yatıyorum ama geçmek bilmedi😖

X