2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bi tek ben mi yemek yapıyorum ya? :KK70:
Kocamancık kistimle. Bir de evde kedim var ona bakıyorum, alışverişlerimi de tek yapıyorum.
Bi premses olamadım. :KK70:

Bende hem çalışıyorum hem yemeğimi işimi yapiyorum birde 6 yaşında oğlum var .(düz duvara tırmanıyor)

Canım 32. Haftaya kadar çalışabiliyorduk normalde doktor raporuyla 37. Haftaya istersen uzatabiliyordun doğum sonrasına aktarılsın diye. büyük ihtimalle 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznimiz olduğu için bir 8 hafta daha ekleyerek doğum öncesi iznini 24 e çektiler
24. hafta da idari izine ayrılmazsak doğumdan sonraya ekleniyor mu acaba o süre ? Ben evden calısıyorum genelde 24. hafta ayrılmam diye düşünüyorum da

24. hafta da idari izine ayrılmazsak doğumdan sonraya ekleniyor mu acaba o süre ? Ben evden calısıyorum genelde 24. hafta ayrılmam diye düşünüyorum da
32. Haftadan 37. Haftaya kadar olan beş haftalık süre ekleniyor sadece canım 24-32 arası çalıştıklarımız sonrasına eklenmiyor ne yazıkki

merhaba kızlar, 2 li taramam yüksek risk çıkmıştı. amniyosentez yaptırdım. ön sonuçlar çıktı. çok şükür n-bebeğim sağlıklıymış. bir kaç arkadaş daha vardı. inşallah onlar da güzel haberler alırlar. cinsiyeti hala tam öğrenemedik. 15. hafta da bile emin değilim ama kıza benziyor dedi. hayırlısı artık:)

merhaba kızlar, 2 li taramam yüksek risk çıkmıştı. amniyosentez yaptırdım. ön sonuçlar çıktı. çok şükür n-bebeğim sağlıklıymış. bir kaç arkadaş daha vardı. inşallah onlar da güzel haberler alırlar. cinsiyeti hala tam öğrenemedik. 15. hafta da bile emin değilim ama kıza benziyor dedi. hayırlısı artık:)
Oh çok sevındım çok guzel haber ınsallah saglıcakla kucagına alıcaksın🥰

Kızlar merhaba. Hamile kalmadan önce 68 kiloydum. Şuan 70 kiloyum ama kalçalarım aşırı genişlemiş gibi hissediyorum sanki 2 kiloyu kalçalarım almış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. Depresyona girmeme ramak kaldı. Okullarda açıldı sabah uyanıp kahvaltı yapamıyorum okul kantininde ne varsa onu yiyorum poğaça simit kraker. Sağlıklı beslenemiyorum üstelik. Doğumdan sonra bu kalçadaki göbekteki kilolar gidiyor mu? 😭 var mı benim gibi olan.

Kızlar merhaba. Hamile kalmadan önce 68 kiloydum. Şuan 70 kiloyum ama kalçalarım aşırı genişlemiş gibi hissediyorum sanki 2 kiloyu kalçalarım almış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. Depresyona girmeme ramak kaldı. Okullarda açıldı sabah uyanıp kahvaltı yapamıyorum okul kantininde ne varsa onu yiyorum poğaça simit kraker. Sağlıklı beslenemiyorum üstelik. Doğumdan sonra bu kalçadaki göbekteki kilolar gidiyor mu? 😭 var mı benim gibi olan.
Doğumdan sonra sıkı bir diyetle eritirsin canım ama biraz saglikli beslenmeye dikat ett bebegin kilo alabilmesi icin saglikli besin onemli 🥰

Yaptıracak mısın ne yapmayı düşünüyorsun peki?
doktorum ilaç yüklemeyi sevmeyen birisi gereksiz olduğunu düşünse yaptırma derdi. Yabancı kaynaklardan anladığımca karıştırıp kurcalayıp öyle kara vereceğim.
gerçi binbir dünya hali var kazası bişeysi, doğumda olmasa da evde bile sağımızı solumuzu çizip kesebiliriz tetanoz hangi durumda tehlike yaratıyor bunları kurcalamam lazım biraz. Zarar yarar dengesine göre karar veririm

Gözün aydın gerçekten cok güzel haber 😍 çok şükür iyi haberler geldi çok sevindim canım adına 🌸👍 benim de cuma geliyor ön sonuç hayırlısıyla iyi gelecek eminim o yüzden benimde içim rahat insallah öylede olur 🤲 tüm haber bekleyen annelerimize olsun darısı, sağlıkla büyüsün keyifle büyüsün minikkuşun ☺️🐣

Çok sevindim senin adına 🙏🏻 Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah, bende nipt sonucu bekliyorum güzel haberlerin darısı bana inşallah🌸🙂

Merhaba hangisi daha iyi bilmiyom ama aylardir yani gebeligimden once de kovid sebebiyle gunese cikamiyordum diye yani genelde evdeyiz diye kadin dogumcum ocean d3k2 vermisti sonra gebe kaldim doktorum ona devam et dedi ..hazirandan beri araliksiz gunde 5 damla kullaniyom
Teşekkür ederim cevabın için canim ❤️🌺

X