- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.521
Ben sadece 2 kilo aldım canımBende 7 aylık gibi duruyorum Kilo alan birtek benim ozaman karnım okadar çok çıktı ki mecbur dün yeni giysi aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece 2 kilo aldım canımBende 7 aylık gibi duruyorum Kilo alan birtek benim ozaman karnım okadar çok çıktı ki mecbur dün yeni giysi aldim
Bi tek ben mi yemek yapıyorum ya?
Kocamancık kistimle. Bir de evde kedim var ona bakıyorum, alışverişlerimi de tek yapıyorum.
Bi premses olamadım.
Valla iyisin canım ben ilk iki ay 5 kilodan fazla aldim ama 2 ay icinde bende 2 kilo almişimBen sadece 2 kilo aldım canım
24. hafta da idari izine ayrılmazsak doğumdan sonraya ekleniyor mu acaba o süre ? Ben evden calısıyorum genelde 24. hafta ayrılmam diye düşünüyorum daCanım 32. Haftaya kadar çalışabiliyorduk normalde doktor raporuyla 37. Haftaya istersen uzatabiliyordun doğum sonrasına aktarılsın diye. büyük ihtimalle 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznimiz olduğu için bir 8 hafta daha ekleyerek doğum öncesi iznini 24 e çektiler
32. Haftadan 37. Haftaya kadar olan beş haftalık süre ekleniyor sadece canım 24-32 arası çalıştıklarımız sonrasına eklenmiyor ne yazıkki24. hafta da idari izine ayrılmazsak doğumdan sonraya ekleniyor mu acaba o süre ? Ben evden calısıyorum genelde 24. hafta ayrılmam diye düşünüyorum da
Bende aynıyım hiç aşermedim karnım çıkmadı millet diyo sen nasıl hamilesin
Ben 3 kilo aldım ama gazım var kahvaltıyla beraber karnım şişmeye başlıyor akşam yatarken 7 aylık gibi oluyorumBende 7 aylık gibi duruyorum Kilo alan birtek benim ozaman karnım okadar çok çıktı ki mecbur dün yeni giysi aldim
Anladım canım, teşekkür ederim32. Haftadan 37. Haftaya kadar olan beş haftalık süre ekleniyor sadece canım 24-32 arası çalıştıklarımız sonrasına eklenmiyor ne yazıkki
Ben de yaptirdimKızlar tetenoz aşısı olan yok mu aramızda. Doktor bana da yaptır dedi yarın gidip yaptıracağım
Oh çok sevındım çok guzel haber ınsallah saglıcakla kucagına alıcaksınmerhaba kızlar, 2 li taramam yüksek risk çıkmıştı. amniyosentez yaptırdım. ön sonuçlar çıktı. çok şükür n-bebeğim sağlıklıymış. bir kaç arkadaş daha vardı. inşallah onlar da güzel haberler alırlar. cinsiyeti hala tam öğrenemedik. 15. hafta da bile emin değilim ama kıza benziyor dedi. hayırlısı artık:)
Gruba yazdım etiketlememişim, benim doktor tetanozu yaptırabilirsin bir sakınca yok dedi oysa ben kendimi baya yaptırmamaya hazırlamıştım ters köşe oldumSenin doktor da onay verirse daha da aşı kelimesini ağzıma almam valla
Yaptıracak mısın ne yapmayı düşünüyorsun peki?Gruba yazdım etiketlememişim, benim doktor tetanozu yaptırabilirsin bir sakınca yok dedi oysa ben kendimi baya yaptırmamaya hazırlamıştım ters köşe oldum
Doğumdan sonra sıkı bir diyetle eritirsin canım ama biraz saglikli beslenmeye dikat ett bebegin kilo alabilmesi icin saglikli besin onemliKızlar merhaba. Hamile kalmadan önce 68 kiloydum. Şuan 70 kiloyum ama kalçalarım aşırı genişlemiş gibi hissediyorum sanki 2 kiloyu kalçalarım almış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. Depresyona girmeme ramak kaldı. Okullarda açıldı sabah uyanıp kahvaltı yapamıyorum okul kantininde ne varsa onu yiyorum poğaça simit kraker. Sağlıklı beslenemiyorum üstelik. Doğumdan sonra bu kalçadaki göbekteki kilolar gidiyor mu? var mı benim gibi olan.
doktorum ilaç yüklemeyi sevmeyen birisi gereksiz olduğunu düşünse yaptırma derdi. Yabancı kaynaklardan anladığımca karıştırıp kurcalayıp öyle kara vereceğim.Yaptıracak mısın ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Gözün aydın gerçekten cok güzel haber çok şükür iyi haberler geldi çok sevindim canım adına benim de cuma geliyor ön sonuç hayırlısıyla iyi gelecek eminim o yüzden benimde içim rahat insallah öylede olur tüm haber bekleyen annelerimize olsun darısı, sağlıkla büyüsün keyifle büyüsün minikkuşun ❤merhaba kızlar, 2 li taramam yüksek risk çıkmıştı. amniyosentez yaptırdım. ön sonuçlar çıktı. çok şükür n-bebeğim sağlıklıymış. bir kaç arkadaş daha vardı. inşallah onlar da güzel haberler alırlar. cinsiyeti hala tam öğrenemedik. 15. hafta da bile emin değilim ama kıza benziyor dedi. hayırlısı artık:)
Çok sevindim senin adına Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah, bende nipt sonucu bekliyorum güzel haberlerin darısı bana inşallahmerhaba kızlar, 2 li taramam yüksek risk çıkmıştı. amniyosentez yaptırdım. ön sonuçlar çıktı. çok şükür n-bebeğim sağlıklıymış. bir kaç arkadaş daha vardı. inşallah onlar da güzel haberler alırlar. cinsiyeti hala tam öğrenemedik. 15. hafta da bile emin değilim ama kıza benziyor dedi. hayırlısı artık:)
Teşekkür ederim cevabın için canimMerhaba hangisi daha iyi bilmiyom ama aylardir yani gebeligimden once de kovid sebebiyle gunese cikamiyordum diye yani genelde evdeyiz diye kadin dogumcum ocean d3k2 vermisti sonra gebe kaldim doktorum ona devam et dedi ..hazirandan beri araliksiz gunde 5 damla kullaniyom