- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #10.421
Çok teşekkür ederim canım benim hepimizinkini inşallahHayirli ugurlu olsun. Allah anali babalı büyütsün maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim hepimizinkini inşallahHayirli ugurlu olsun. Allah anali babalı büyütsün maşallah
Ben de demir ilacı ve d vitamini alıyorum. Multivitamin de verdi ama hepsi ağır gelir diye ona henüz başlamadım. Bu arada ben 12.haftam dolduğunda gitmiştim 5 hafta sonraya çağırdı iyice büyür cinsiyeti de daha net görürüz dedi. Sizler ne kadar sürede gidiyorsunuz,özellikle bnm gibi yurtdışında yaşayanları merak ediyorum.Kızlar dün devlet hastanesine gittim üçlü test için 16+4 çıktım iki gün öndeydi neyse doktor yanındaki iki asistanına maşallah çok güzel gösterdi bebeğin her yerini bilgisayarı onlara çevirdi bana değil onlara anlattı ben sadece cinsiyet dedim dememle lafı ağzıma tıktı ben cinsiyete bakmıyorum diye baya bi azarladı moralim bozuk çıktım neyseki sağlığı iyi dedim çok şükür . Bugün özele gittim cinsiyet için hem çok ilgilendiler hemde eşim ilk defa gördü benimde bir oğlum olacak inşallah Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Kan ilacı kullanan varmı bu ara da benim bir tık kan değerim düşmüş maltofer flakon verdi sabah akşam içicem şurup şeklinde ...
Bende yurtdisinda yasiyorum canim 11. haftamda bakmisdi ultrasyonda, simdi 20. haftamda bakicaklar detayli ultrasyon icin.. aralardada ebe bakiyor kiloma tansiyonuma idrar testi bebegin kalp atisina falan okadar. Ultrasyon yurtdisinda fazla bakmiyorlar keske trdeki gibi olsaBen de demir ilacı ve d vitamini alıyorum. Multivitamin de verdi ama hepsi ağır gelir diye ona henüz başlamadım. Bu arada ben 12.haftam dolduğunda gitmiştim 5 hafta sonraya çağırdı iyice büyür cinsiyeti de daha net görürüz dedi. Sizler ne kadar sürede gidiyorsunuz,özellikle bnm gibi yurtdışında yaşayanları merak ediyorum.
Senin söylememismiydi canim 12. haftanda benim doktorum kesinlikle tahminde bile bulunmuyor 20. haftadan önce okadar merak ediyorum ama degisenleri görünce kendimi frenliyorum gec olsun güc olmasinBen de demir ilacı ve d vitamini alıyorum. Multivitamin de verdi ama hepsi ağır gelir diye ona henüz başlamadım. Bu arada ben 12.haftam dolduğunda gitmiştim 5 hafta sonraya çağırdı iyice büyür cinsiyeti de daha net görürüz dedi. Sizler ne kadar sürede gidiyorsunuz,özellikle bnm gibi yurtdışında yaşayanları merak ediyorum.
Benim de canım çok istiyor ve İyi pişmiş olarak olarak tüketiyorum, doktorum iyi pişmemiş veya özellikle çiğ olarak tüketmemem konusunda uyarmıştı sadeceKızlar , sucuk tüketiyor musunuz? Pişmiş sosis filan ? Hamileyken İyi değil biliyorum ama canım çekiyor bugün
yarın periontologdan randevu aldım canım büyük ihtimalle amniyonsentez yapılacakBende aynı durumdayım bir karar verebildinizmi hangi testi yaptıracaksınız
30 yaşındayımYaş kaç canım.... Benim sadece yaş faktörü 90 da 1 çıktı. Yaşım 39. Diğer değerler normal çıktı. O yüzden amniyosentez düşünmedim. Bir yakınımda da böyle çıkmıştı. Gayet sağlıklı bir kızı var.
cvs nedir hiç bilmiyorum. yarın periontologla görüşeceğim o daha detaylı anlatır diye umuyorumMerhaba, benim de ikili testim cok yüksek cıktı ama amniyosentez beklemeden CVS yaptırdık ve bir günde sonuç aldık, her şey normal. Ense kalınlığı ve nazal kemik varsa içinizi hemen karartmayın. CVS için geç mi oldu, neden direk amniyosentez dediler acaba?
%70 kız dedi. Yurt dışındayım ama doktorum türk. Doğumu da türkiyede yapmayı planlıyorum.Bende yurtdisinda yasiyorum canim 11. haftamda bakmisdi ultrasyonda, simdi 20. haftamda bakicaklar detayli ultrasyon icin.. aralardada ebe bakiyor kiloma tansiyonuma idrar testi bebegin kalp atisina falan okadar. Ultrasyon yurtdisinda fazla bakmiyorlar keske trdeki gibi olsa
Ben arada yiyorum ama asla çiğ olarak değil iyice pişirerek ve az miktarda.Kızlar , sucuk tüketiyor musunuz? Pişmiş sosis filan ? Hamileyken İyi değil biliyorum ama canım çekiyor bugün
Hamile kaldigimdan beri hiç yemedim benimde canım cekiyor evde varsa biraz tadina bakarim sadece okadar korkuyorum yemeyeKızlar , sucuk tüketiyor musunuz? Pişmiş sosis filan ? Hamileyken İyi değil biliyorum ama canım çekiyor bugün
Kizlar allaha şukur ilk defa eşimle ayni konuda aynı kararı aldık cocuğumuzun ismini Ayas koyacağiz sizce guzel bir isim mi ne duşunuyorsunuz
Hamileliğin başlarında yemiştim ama ne zamandır yemedim güzelce pişirdiğin taktirde sorun olmaz sonuçta her zaman yenilen bir şey değilKızlar , sucuk tüketiyor musunuz? Pişmiş sosis filan ? Hamileyken İyi değil biliyorum ama canım çekiyor bugün
Grafik olması lazım canım, onu almadın mı ?Eki Görüntüle 2784291 Kızlar ikili test sonucu bu şekilde çıktı yorumlayacak olan var mı? Henüz doktora gidemedim sonuç bugün çıkmış.
Benim doktorum istemedi canım 30 yaşın altındasın zaten dedi ikili testte sonuçlarında risk düşük çıkınca gerek duymadı yaş faktörü etkili oluyor daha çokKızlar ikili testten sonra rutin olarak 3’lü test mi yapılıyor ? Nasıl bir test, mesela kaçıncı hafta, şehir dışına çıkacağım ona göre planlama yapmak istiyorum hiçbir fikrim yok tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim
Bizde de aynı yöntem 12. Haftada çağırdılar. Gittiğimde bebek önde gidiyor 14+0 olmuş dediler. 2. ve son ultrason 20. haftada başkada yapmıyorlarBen de demir ilacı ve d vitamini alıyorum. Multivitamin de verdi ama hepsi ağır gelir diye ona henüz başlamadım. Bu arada ben 12.haftam dolduğunda gitmiştim 5 hafta sonraya çağırdı iyice büyür cinsiyeti de daha net görürüz dedi. Sizler ne kadar sürede gidiyorsunuz,özellikle bnm gibi yurtdışında yaşayanları merak ediyorum.
Buna e nabızdan baktım canım bundan başka birşey çıkmıyor. Daha gidemedim de doktora randevu yok meraklandım. Özel hastanede de test yaptırdım onda risk cut off değerinin altındadır yazıyor ama bilemedim.Grafik olması lazım canım, onu almadın mı ?
Çatlama yumurtlama kaç gün önceydi? Döllenmeden ortalama 7 gün sonra yerleşme gerçekleşir aradan bir hafta geçtiyse yerleşme olabilir.Merhaba, sohbetinizden bagimsiz bir sey sormak istiyordum. Ana sayfada konuyu görünce aktif uyeler var herhalde dedim. Hemen girip yazmak istedim. Ben bu ay catlama gunlerimi degerlendirdim. Yerlesme kanamasina daha cok var. Ama bende lekelenmeler başladı. Daha yerlesmeden, döllenme bölünmeler oluyorken de kanama oldu mu sizde? Yanitlarsaniz cok sevinirim.