- 15 Aralık 2020
- 12
- 10
- 27
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #8.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde geçen hafta biraz kanamam oldu ardından kahverengi akıntıya döndü. Ben gece nöbetci doktora gittim. Rahim disinda bi kanama alani var dedi. Siddetli kasık agrisi ve pedi dolduracak kanamadan korkariz dedi. Bence korkulcak bisey yok ama yinede için rahat etsin diye bi bebişini gör kontrolunu ol istersen. Gecmis olsunkahverengi gibi ama lekelenmeden fazla kanamadan daha az gibi , saat 1 doktor cevap yazmaz develt hastanesine gitsem bisey bilmezler
Kızlar birşey daha soracağım gebeliğin başından bu zamana kadar kabızlık sorunu çekiyordum artık hamilelikten mi yoksa progestan yan etkilerinden mi yada kombine bütün bunların birlikte olmasından mı bilmiyorum ama bir kaç gündür düzeldim.Normale döndüm.Ama bu seferde birşeyler yolu da gitmiyor mu acaba diye korkuyorum yada bir süre sonra kabızlık düzeliyor mu?(Bu arada bugün 12.haftam tam)
Bide benim yine gebeliğin başından beri hep bebeğin bulundugu tarafta ya i sol kasığımda elimle bastırdığımda dokunduğum da orda hassasiyet,ağrı oluyor bu durum hep böyle devam ediyor mu?
Yani sizde de bebeğin bulunduğu tarafa elinizle bastirdiginizda orda ağrı, hassasiyet gibi birşey hissediyormusunuz?
Sanki beni anlatmışsın ; benim de kabızlık durumu 12. Haftayı doldurduğumda baya azaldı. Acaba progestan mı azalıyor 3. Ayda ondan olabilir
sanırım kız bebiş :)Cinsiyet tahmini yapabilirmisinizz 12 haftalığızda
Benimkini tahmin edemedi beklicem 3 hafta daha :/Birde çikolata olayı var sanirim İkili testte cinsiyet öğrenen var mı?
Benim de genetik bir tarafı var aslında. Babam şeker hastası. Normal şartlarda 120 altında olması kesin isteniyor, sanırım 100-105 gibi bir limitte olması iyi oluyor diye biliyorum.Bende de tsh yüksek çıktı gebelikle birlikte , kesinlikle şekeri tetikleyen durumlar var , annem 30 yıldır şeker hastası . Ve açlık şekerin 100 e kadar normal olduğu kanısında doktorlar
Canim en garanti 16. hafta eski topiklerede bakiyorum cok degisenler var.. pipi die resim verip kiz olani duydum be internettede var 16. haftaya kadar cok benziyor o bölge... özellikle yurtdisinda erken söylemiyorlar ben mesela 20. haftamda ögrenicemBi de kızlar dün kontrolüm vardı 12+1 deyiz. Ikili test ve ölçümler yapıldı. Ense ölçümü 0.7 mm çıktı. Hersey yolunda dedi doktor. Hiç bir yasağın yok ilişki, spor, temizlik herseyi yapabilirsin dedi. Yani dediği kadar rahat olabilir miyiz her şey yolundaysa pek güvenemedim ben açıkçası. Bi de baya hareketliydi bizimki cinsiyete baktı zorla ve son anda kız dedi kesin bi şekilde ama nasıl bu kadar emin olabildi. Benim diğer tüm teorilerde erkek çıkıyordu. Ve gebelik başından beri ne kustum ne de yoğun bulantim falan var hic kız olduğuna dair bir işaret görmemiştim cok şaşırdım. Güvenmeli miyim sizce yoksa diğer kontrolü mu beklemeliyim
Kiz gibi geldi banaCinsiyet tahmini yapabilirmisinizz 12 haftalığızda
Cok tesekkur ederim mutlaka doktoruma sorucamMerhaba kan uyuşmazlığına bakıldı mı eşinizle sizin kanınıza? O da bu haftalarda kanama yapiyormus burada bir arkadasta oldu bir de dün benim bir arkadasimda daha oldu aynisi, uyusmazlik ignesi yapiliyor aklinizda olsun.
Kan gruplarinizi net biliyorsanız sorun yok, eşlerden birinin kan grubu negatifse oluyor bu durum. Ama dediginiz gibi pihtilasma igneleri de yapar, aspirin kullaniyorsaniz biraktirir belki doktorunuz.Cok tesekkur ederim mutlaka doktoruma sorucam
Ben kan sulandirici kullaniyorum pihtilasma hastaligim var doktorum bu yuzden kanamamin olmus olabilecegini soyledi
Esimin b pozitif benim ab pozitifKan gruplarinizi net biliyorsanız sorun yok, eşlerden birinin kan grubu negatifse oluyor bu durum. Ama dediginiz gibi pihtilasma igneleri de yapar, aspirin kullaniyorsaniz biraktirir belki doktorunuz.
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsim hepimize insallah. Yatın dinlenin bol bol.kizlar dun yazamadim gece , doktora gittim cok sukur hersey yolunda yfak bir kanama var dedi bol bol istihrat etmemi soyledi , tup bebekte kanama daha sık oluyor dedi , cok az bi dusuk riski varmis . Inshallah hersey yoluna girer hepimi bebislerimi saglikla kucaklarimiza aliriz
Cok sevindim Rabbim saglikla kollariniza almayi da nasip etsin insallah❤kizlar dun yazamadim gece , doktora gittim cok sukur hersey yolunda yfak bir kanama var dedi bol bol istihrat etmemi soyledi , tup bebekte kanama daha sık oluyor dedi , cok az bi dusuk riski varmis . Inshallah hersey yoluna girer hepimi bebislerimi saglikla kucaklarimiza aliriz
Benimkinin birine ikili testte yüzde 51 dedi bir hafta sonra ikisinin de cinsiyetini öğrendim 12+6daBirde çikolata olayı var sanirim İkili testte cinsiyet öğrenen var mı?
Tertemiz maşallah çok güzel çıkmış sonucunMerhaba kizlar 2li test sonucum çıkmış henuz doktora gitmedim yarin ya da cuma gideceğim insallah bakabilirmisinz
tesekkurler
Cok sukur AllahimaTertemiz maşallah çok güzel çıkmış sonucun