- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #7.841
bende yaptırmayı düşünmüyorum canımKızlar bu arada ikili teste bakış açınız nedir ? Yaptırmayan var mı ?
sağlıkla gelsinler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yaptırmayı düşünmüyorum canımKızlar bu arada ikili teste bakış açınız nedir ? Yaptırmayan var mı ?
Bende ayni durumdayim , iki gun once uykumda bir bagirdim ciglik atdim cok korktum acaba bebeklere birsey olurmu diye . 30 dakada bir uykumdan uyanirim ve hic bir zaman uykumu alamoyorum o yuzden hep uykum geliyorMaalesef bende her gece cok sacma ruyalar goruyorum ve bende uyku duzensizlikleri basladi. Gece 3 4 gibi uyanip uykuya dalmakta zorlaniyorum yatakta donup duruyorum umarim buda gecici bir durumdur
Benim de erken doğum riskim var bacım 22-23.haftada alışverişe başlamayı düşünüyorum yavaş yavaş 30dan sonra tamamen hazır beklemem lazım.kızlarrrr bu arada ben 11. haftamdayım ama erken doğum riskim var maalesef düşük riskini atlattık inşallah
sizde böyle durumda olanınız var mı inşallah yoktur
bir de ne zaman alışveriş yapmaya başlayacaksınız
liste için erken ama ben çok sabırsızlanıyorummm
Bende sizin gibi 10+1 im şu an ve midemden çok problem yaşıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum gece uyanıyorum bulantı, ağrı, yanma.çok zorluyor beni.doktorum ilaçta vermiyor 2.5 kilo verdim.Merhabalar bende 12+0 şuan. Her şey sorunsuz şuan ama şiddetli mide yanmam var. 196 gün kaldı gözüküyor :) 9 ağustos olarak gözüküyor kavuşmamız ama bakalım nasıl olacak :)
Bende de aynı soldaydı karından ama daha 8. Haftadayım 3 hafta sonra gideceğim 11 olacakSenin bebeğin cinsiyeti belli mi peki benim 7. Haftada solda görünüyo karından bilemedim doğru mu acaba
Ayni bende 4 gibi uyanip 6 da tekrar dalabiliyorum.. zaten bulantidan zor uyuyorum.. birde surekli anlamsiz kabuslar görüyorum.. uyku kalitem cok düstü.. ilk 3 ay cok zormus gercekten.. sürekli bir atraksiyonMaalesef bende her gece cok sacma ruyalar goruyorum ve bende uyku duzensizlikleri basladi. Gece 3 4 gibi uyanip uykuya dalmakta zorlaniyorum yatakta donup duruyorum umarim buda gecici bir durumdur
Süper sen de kontrollü gitmiş olursun canim. Hos geldin öyleyseCanım ben şimdilik çok şükür almadım 13+3 teyimm ama sonrasından çok korkuyorumm :)) katılmak isterimm sizlere :)
kızlarrrr bu arada ben 11. haftamdayım ama erken doğum riskim var maalesef düşük riskini atlattık inşallah
sizde böyle durumda olanınız var mı inşallah yoktur
bir de ne zaman alışveriş yapmaya başlayacaksınız
liste için erken ama ben çok sabırsızlanıyo
Ben yaptırmadım.. Dün dr kontrolüm vardı, ense kalınlığı gayet iyi, burun kemiği oluşmuş, herşey olması gerektiği gibi dedi dr.. Ben
Ne iyi olurrr :)) hoşbuldumm :)Süper sen de kontrollü gitmiş olursun canim. Hos geldin öyleyse
Keske bızde ögrensekde cinsıyetlerı o konulara gecsek alısverıs kısmına benım tek kafamı bulandıran 8. Ayın ortasınds dogucsk cok sıcak 1 ay sonra artık havalar soguycak tek yazlıkmı almalıyım yoksa kıs ındırımlerını kacırmayıp kıslıkda alayımmı? Tabı bunlar ıcın öncelıkle cınsıyet ögrenmelıyım sımdıden bebek arabası ındırımlerını takıp edıyorum en zoru o benım ıcınKızlar bu benim ilk gebeliğim olucak kısmetse :) ve neler almam gerekli ya da neleri alırsam hiç kullanılmıyor ve gereksiz konuma düşüyor kafam karmakarışık :) doğum çantanızda dahil olmak üzere alışveriş listelerinizi paylaşabilir misiniz :) neler alsak kaç takım alsak neler almasak :)
Sizin de az kalmış 13. Hafta da inşallah gösterir bebiş :) benim de kafamı o bulandırıyor işte yazlık kışlık ne yapsak :)) ben de takip edeyim bari bebek arabalarını o hiç gelmiyordu bak aklıma :)Keske bızde ögrensekde cinsıyetlerı o konulara gecsek alısverıs kısmına benım tek kafamı bulandıran 8. Ayın ortasınds dogucsk cok sıcak 1 ay sonra artık havalar soguycak tek yazlıkmı almalıyım yoksa kıs ındırımlerını kacırmayıp kıslıkda alayımmı? Tabı bunlar ıcın öncelıkle cınsıyet ögrenmelıyım sımdıden bebek arabası ındırımlerını takıp edıyorum en zoru o benım ıcın
Oh maşallah canım, ben 10h daha hiç kilo almadım ama gelir bendede kilolar aksine iki üç kilo verdim ama bulantım yok öyle sadece çok tembelim. Yemek yapmaya, yemeye üşeniyorumCanim @Sforza ile başladık spora. Sanirim grupta en çok alanlar biziz. Ben 6 kilo aldım yarın 13h oluyoruz bebisimle teyzesi. Doktorum kilo alma dedi erken dönemde cok aldim anlayacağın. Sende de varsa fazla kilo durumu Sen de katıl bize destek olalım, bırakmayız boylelikle