- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #7.861
Kabus değilde daha çok saçma rüyalar görüyorum. Filim gibi geciyorKizlar bu dönemde kabus gören oluyor mu? Ben hergün olmasa da sık sık kabuslar görüyorum ve cok etkiliyor uyku düzenimi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabus değilde daha çok saçma rüyalar görüyorum. Filim gibi geciyorKizlar bu dönemde kabus gören oluyor mu? Ben hergün olmasa da sık sık kabuslar görüyorum ve cok etkiliyor uyku düzenimi..
Ramziden az çok anladığım kadarıyla plesenta vajinal solda görünüyor bu durumda kız oluyorKizlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Ramzi teorisine baktım ama anlamadım ultrason vajinal bu aradaEki Görüntüle 2770405
Canim bu teorilere pek given olmuyor bakmak heyecanlanmak falan iyi oluyor ama bende erkek diyordu ramzi ve nub hatta cin rus takvimi falan hepsi erkek diyordu ama kizim olacak . Hatta doktorada sordum sadece ultrasonda cinsiyeti gorursek soyleyebiliriz dedi inanma oyle seyleri dediKizlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Ramzi teorisine baktım ama anlamadım ultrason vajinal bu aradaEki Görüntüle 2770405
Bende hamile kalir kalmaz her gece garip garip ruyalar goruyorum. Gece cok uyaniyorum sanirim hormonlardanKizlar bu dönemde kabus gören oluyor mu? Ben hergün olmasa da sık sık kabuslar görüyorum ve cok etkiliyor uyku düzenimi..
TesekkürlerRamziden az çok anladığım kadarıyla plesenta vajinal solda görünüyor bu durumda kız oluyor
Yok canim merak ettim sadece. Erkek olsun kiz olsun farketmez hayirli olsunCanim bu teorilere pek given olmuyor bakmak heyecanlanmak falan iyi oluyor ama bende erkek diyordu ramzi ve nub hatta cin rus takvimi falan hepsi erkek diyordu ama kizim olacak . Hatta doktorada sordum sadece ultrasonda cinsiyeti gorursek soyleyebiliriz dedi inanma oyle seyleri dedi
Canım çin takvimine yaş eklemeli mi baktın normal mi ?Aynen bende de ramzi nub hicbiri tutmadı :) bi pek inanmamakla birlikte yüzük testi ve çin takvimi tuttu :)))
Kızlar bu benim ilk gebeliğim olucak kısmetse :) ve neler almam gerekli ya da neleri alırsam hiç kullanılmıyor ve gereksiz konuma düşüyor kafam karmakarışık :) doğum çantanızda dahil olmak üzere alışveriş listelerinizi paylaşabilir misiniz :) neler alsak kaç takım alsak neler almasak :)
Geçmiş olsun canım yeni kanama alanı oluşmuş olabilir ama bu illa kan gelecek demek değil.kızlar merhaba,
dün kontrole gittik 10+3 cıktım ultrasonda. 10 gün sonra ikili tarama testi için gidicdm.
6+6 gibi haftada kanamam olmuştu yarım ped dolacak sekilde. hastanede 1 gün kaldım o günkü acil doktoru özel doktorum ve üni de perinatolog kontrolüne gittim kanamadan 1 er hafta aralıklarla hiç bir doktor kanama alanı görmedi kanama alanın yok dedi.
dün özeldeki doktorum yoktu. yerine baska özel doktor baktı. kanamam olmuştu dedim . evet burda kanama alanın var dedi kesenin sagında cok büyük degil uzunlamasına siyah bir alan.
korkmaya basladım o kadar doktor görmedi acaba yeni mi oldu? ama bu doktor eski bir kanama alanı olmuş ve kanama bitmiş dedi ama alan var.
corasprinle ilgili de bişi demedi ben kullanmaya devam ediyrm o anda da soramadım.
Nosking Fly3646 tüp bebek arkadasların sizde bi yorum yapar mısınız .
Yüzük testi de boş benim rus cin nub ramis hepsi yanıldı en doğru sonuç ultrason ❤Eğlencesine yüzük testi denenebilir :)
Yüzük testini nasıl yapiyosunuz ben karnıma tuttum başkası mi tutması gerek çok şekil yapan varEğlencesine yüzük testi denenebilir :)
Canim @Sforza ile başladık spora. Sanirim grupta en çok alanlar biziz. Ben 6 kilo aldım yarın 13h oluyoruz bebisimle teyzesi. Doktorum kilo alma dedi erken dönemde cok aldim anlayacağın. Sende de varsa fazla kilo durumu Sen de katıl bize destek olalım, bırakmayız boylelikle
Eğlencesine yüzük testi denenebilir :)
Çin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2021 Nasıl Yapılır? - Dr. Ali ÇelikCanım çin takvimine yaş eklemeli mi baktın normal mi ?