2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
evet benim de öyle. dün akşam sadece yoğurtla ekmek yedim yerken güzel geldi ama sonrasında onu bile çıkardım bu günler çabuk bitsin diye dua edip gün sayıyorum öyle anlatayım durumumu.

Yogurt bende yiyemiyorum hic. Yerken iyi ama sonrasinda atom bombası yutmuş gibi oluyorum.
 
Yogurt bende yiyemiyorum hic. Yerken iyi ama sonrasinda atom bombası yutmuş gibi oluyorum.
Bende de sıfır bulantı ama midem inanılmaz yanıyor. Şimdiye kadar 2 3 kere kustum sadece bu de sütle balıktan tiksindim o kadar her şeyi yiyorum çok şükür.
Ama yedikten sonra alev topu yutmuşum gibi midem çok yanıyor. Yanma var mı sizde de?
 
Yogurt bende yiyemiyorum hic. Yerken iyi ama sonrasinda atom bombası yutmuş gibi oluyorum.
ben de tiksiniyordum cnm dün ekmekle yiyince bi hoşuma gitti ekşi ekşi ama dediğin gibi sonrasında çok kötü geldi. herşey herkes kokuyor sanki yaa. oğlum da çocuk etkileniyor durumumdan gelmiş yanıma anne beni bi koklasana ben de mi kötü kokuyorum diyor sen mis gibi kokuyorsun bebeğim diyince hoşuna gitti :) ztn bu sevimliliklerinden bu kdr şeye katlanmayı göze alıyoruz iyi ki varlar minik kuzular
 
Bugun bana 11+5 'ten sonra belli olur dedi canım.
 
Merhaba kizlar 7. Hafta Dan beri kusmalarim basladi ve refluye dondu. Hicbirsey iyi gelmiyor icemiyorum yiyemiyorum. Surekli mide suyu cikariyorum. Formulu olan yardim etsin lutfen.
 

Bendede cok yanma oluyor. Geceleri özellikle . 3 4 yudum soğuk süt icinde iyi geliyor.
 

Eşimin 1 swetti var yikasamda ıslak çamaşır kokuyor . 5 kere yıkadım.eşime bunu ya at ya birine ver dedim. Sonra benim oglumda 6 yaşinda.geldi annecim bende kokuyormuyum dedi. Sen hiç kötü kokarmısın cennet kokulum dedim.
 
Yaa sizinki gercekten daha zordur benim de bir arkadasim öyleydi birebir sahit oldum.Rabbim yardımcınız olsun inşallah bulantilariniz biter. Sizin bebisiniz kac haftalik?
 
Canim doktorum beni doktorum sanirim bunlar için 11. Haftada çağırdı. Ama ben yarin gidicem. 10h+6 da yani. 1 günden birsey olmaz dedim ama umarım yanilmamisimdir..
 
Bende de oluyor canim baska topikten arkadaslar bu ilaci tavsiye etti alirsan migde yanmasina hamisler kullanabiliyormus yaziyor ustunde bi arastir istersen
 

Eklentiler

  • CB7C3961-59F8-4ABB-994B-0E65DB7916F7.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba kizlar yarin ultrasonum var inshaAllah 10+2 yim icimde kocaman bir bosluk var gibi hissediyorum cok huzursuzum birturlu alisamadim hayal gibi geliyor ilk defa kalbi atan bebegim oldu mucize gibi biseydi.. gun geldi catti sanki belirtilerde azalir gbi oldu bilmiyorum benim icin dua edin olurmu kizlar insh buyuyodur benimledir tek mucizem o
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…