- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #5.681
Progestrn ve prolutn kullaniyorm
Ztn gecen hafta kanamam olmustu. Gecti sonra doktorda olablr dedi cok onemsemedi ama smdde tuvalete ciktikca kahverengi akinti geliyor
Evet ben mesela 20. haftadsn önce ögrenemiycem
Bulundugum bölegede 20. haftafsn önce söylemiyor Doktorlar görseler bile emin olmadan söylemiyorlar. Turkiyede tahmin bile ediyorlar ama burda tam emin olmalilarNedennn canim
Düsün kizimda 7 aylik ögrendim hic ögrenmesem daha iyiydiNedennn canim
Bulundugum bölegede 20. haftafsn önce söylemiyor Doktorlar görseler bile emin olmadan söylemiyorlar. Turkiyede tahmin bile ediyorlar ama burda tam emin olmalilar
Düsün kizimda 7 aylik ögrendim hic ögrenmesem daha iyiydi
Evettttnormalde de oldukça düşkündüm zaten tatlıya Spor risk yani kanamam olduğu için hiç riske girmem ama bol su içiyorum 12. Haftayı atlatıp düzenli yürüyüş yapmayı planlıyorum y
Oyle mi dersinizBen de 10+2deyim baslangictan beri 4 kilo aldım. Ama çok takmıyorum doğumdan sonra veririm. Doktor bir şey demediği sürece sorun yok
8+2 benim de canım . basından beri gecen hafta tartıldıgımda 1 kilo vermiştim . 1 kilo daha vermiş olabilirim.Ben de 10+2deyim baslangictan beri 4 kilo aldım. Ama çok takmıyorum doğumdan sonra veririm. Doktor bir şey demediği sürece sorun yok
yemek yiyebiliyorsanız ne mutlu size birkaç kiloyu dert etmeyin bence ben ilk hamilelğimde 20 kg aldım doğumdan 3 ay sonra eski halime dönmüştüm.. bu gebeliğimde ise yemek yemeğe bişeyleri canımın istemesine hasret kaldım sudan bile tiksiniyorum her gün ne yesem kusmam diye kara kara düşünüyorum tek dileğim bu 12 haftanın çabucak bitmesi.Selam guzel anneler yeni katıldım aranıza. 10h+4 günlük gebeyim. Benim hiç bulantim vs olmadı. Sadece birkac şeyden tiksindim o kadar. Bir dönem de kanamam oldu o süreçte de hic kalkmadım yataktan hal böyle olunca 48 kilo ile başlayan gebeliğime 53 kilo ile devam ediyorumvar mi benim gibi aranızda olan. Spor yapsam mı diyorum ama yapabilir miyim bu süreçte bilmiyorum.
Yok cnm erken degil. Oglumda 12+0da bakilmistiKızlar günaydın birşey sormak istiyorum, ense kalınlığı burun kemiği gibi ölçüler ne zaman ölçülebilecek düzeye geliyor, doktorum 11+5 te çağırdı istanbula gitcem kocaelinden erken gibime geldiBoşa gitmiş olmayayım
Veririz kız ben doğumdan sonra Allah nasip ederse hemen diyetisteme gitmek istiyorum sütüm için. Sonrasında kilolar da giderOyle mi dersinizinsallah ben de veririm
kesinlikle katılıyorum. insan bu dönemde çok hassas olduğundan mıdır nedir bilmem duymak istiyor bişeyler :)Bilemedim bende şimdi
Tamam internet çağındayız ama doktorda bir iki bir sey dese fena olmazdı dimi ama
Ilk haftalarda kilo kaybı normalmiş zaten 1-2 kilo8+2 benim de canım . basından beri gecen hafta tartıldıgımda 1 kilo vermiştim . 1 kilo daha vermiş olabilirim.
ztn ben maşallah hamilelikten önce son 1,5 sene de 10 kilo aldıgım için . yeterince kilom var.
İlk bebeğiniz erkek miydi, erkek bebek gebelikleri daha kolay geçiyor derler ya. Mide bulantısı kız bebeklerde daha çok oluyor diyorlar.yemek yiyebiliyorsanız ne mutlu size birkaç kiloyu dert etmeyin bence ben ilk hamilelğimde 20 kg aldım doğumdan 3 ay sonra eski halime dönmüştüm.. bu gebeliğimde ise yemek yemeğe bişeyleri canımın istemesine hasret kaldım sudan bile tiksiniyorum her gün ne yesem kusmam diye kara kara düşünüyorum tek dileğim bu 12 haftanın çabucak bitmesi.
evet ilki erkek bu gebeliğime göre çok daha rahat geçmişti. kusma nedir bilmezdim şimdi sürekli bir kusma tiksinme hali var.İlk bebeğiniz erkek miydi, erkek bebek gebelikleri daha kolay geçiyor derler ya. Mide bulantısı kız bebeklerde daha çok oluyor diyorlar.
benm de ilki erkek onda da kustum ama böyle değildim bu sefer çok başkaevet ilki erkek bu gebeliğime göre çok daha rahat geçmişti. kusma nedir bilmezdim şimdi sürekli bir kusma tiksinme hali var.
evet benim de öyle. dün akşam sadece yoğurtla ekmek yedim yerken güzel geldi ama sonrasında onu bile çıkardım bu günler çabuk bitsin diye dua edip gün sayıyorum öyle anlatayım durumumu.benm de ilki erkek onda da kustum ama böyle değildim bu sefer çok başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?