- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.403
- 63
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #5.721
Sorun ckmadi canim sukur gittim bgnBen olsam kendi doktoruma da bi gider baktırırdım bakalım o ne diyecek. Sonraki kontrol ne zaman?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun ckmadi canim sukur gittim bgnBen olsam kendi doktoruma da bi gider baktırırdım bakalım o ne diyecek. Sonraki kontrol ne zaman?
ErkekMerhaba kizlarr bgun kontrolum vardi10+2 cikti sukurler olsun
Hadi bana da cinsiyet tahmin yapinkarindan usg
Büyüyordur tabiki, sizi çok iyi anlıyorum ben de ultrasonda görmesem hamile olduguma inanmayacagim. O kadar çok bekletti ki şimdi de bisey olacakmış gibi geliyor bana da hep. Ultrasonda girerken korkarak giriyorum ama bence evham yapıyoruz kendimizi üzüyoruz yok yere.Merhaba kizlar yarin ultrasonum var inshaAllah 10+2 yim icimde kocaman bir bosluk var gibi hissediyorum cok huzursuzum birturlu alisamadim hayal gibi geliyor ilk defa kalbi atan bebegim oldu mucize gibi biseydi.. gun geldi catti sanki belirtilerde azalir gbi oldu bilmiyorum benim icin dua edin olurmu kizlar insh buyuyodur benimledir tek mucizem o![]()
Yaaa nerden anladinnn
Şurada küçük bisey gördüm sankiYaaa nerden anladinnn
Herkes erkek diyooo kiz diyecek birini ariyorim ahahahah![]()
Hmmmm bende ndense bakinca erkek diyorum icimden kiz geciyo ama cok bir keyifci gbi durmusŞurada küçük bisey gördüm sanki![]()
Ilerleyen haftalarda mide yanması olur sanıyordum sonra kötüleşmese bari
Aynen öyle evladın cinsiyeti olmaz hepsi comk kıymetli ama ilk çocukta annelerin içinden bi kız evlat geçiyor tabiHmmmm bende ndense bakinca erkek diyorum icimden kiz geciyo ama cok bir keyifci gbi durmusvalla bende erkek dusunuyorum da caktirmiyorum ahaha
saka tabi kii erkekte olsa kiz da hayirlisi olsn saglikli olsn elo ayagi duzgun olsun ilk bebe cinsiyet hic onemli dgl saglikla gelsin hepsi
Teşekkürler canım![]()
Bunu biliyorum evet baya iyi geliyor. Olmadi eczaneden alayım midem kaynıyor resmenBende de oluyor canim baska topikten arkadaslar bu ilaci tavsiye etti alirsan migde yanmasina hamisler kullanabiliyormus yaziyor ustunde bi arastir istersen
Çok şükür çok sevindimSorun ckmadi canim sukur gittim bgn![]()
Evett 1^2 kipirdandi gordumm canimmÇok şükür çok sevindimultrasonda hareket ettiğini gördün mü denk geldiniz mi?
![]()
Çok şükür çok sevindimultrasonda hareket ettiğini gördün mü denk geldiniz mi?
![]()
Haklisin canim cok zor surecler Allahim kimseye bu acilari yasatmasin daha fazla kucaklarimiza alalim bebeleri..Büyüyordur tabiki, sizi çok iyi anlıyorum ben de ultrasonda görmesem hamile olduguma inanmayacagim. O kadar çok bekletti ki şimdi de bisey olacakmış gibi geliyor bana da hep. Ultrasonda girerken korkarak giriyorum ama bence evham yapıyoruz kendimizi üzüyoruz yok yere.
Daha cok minik 8+2 oldu bugunYaa sizinki gercekten daha zordur benim de bir arkadasim öyleydi birebir sahit oldum.Rabbim yardımcınız olsun inşallah bulantilariniz biter. Sizin bebisiniz kac haftalik?
![]()
Sanırım grupta bir çoğumuz aynı durumdayız tokluk hissini gönlümce bir şeyler yiyebilmeyi özledim ben de.. Az kaldı inşallah biz de keyfini süreceğiz hamileliğin sağlıklı olsunlar da onlar geçecek bu günlerdeBende cok kötüyüm kizlar. surekli kusuyorum.. herseyden tiksiniyorum.. sanki bir daha hic isteyerek yemek yiyemeyecek gibiyim.. hic gecmeyecek gibi.. 1 lokma ekmegi isteyerek yemeyi özledim.. Allahim bir an önce gecer insallah cok zor..
Ben bu nedenle nipt yaptiriyorum mesela. Kontrol o kadar az ki burada. 9 haftalikken kalp atimina bakacaklar simdi, sonraki ultrason 20. Haftada. 20. haftaya kadar koru korune bakiliyor yani. En azindan nipt ile 1 2 sorunun cevabini alabiliyoruz.Evet ben mesela 20. haftadsn önce ögrenemiycem o hafta birde göstermedimi bekle dur. Öyle kafsmiza göre doktords degistiremiyoruz burda hele bu koronada Minimuma indirdiler herseyi
Sıkıntı yapma canım herşey yolundadırMerhaba kizlar yarin ultrasonum var inshaAllah 10+2 yim icimde kocaman bir bosluk var gibi hissediyorum cok huzursuzum birturlu alisamadim hayal gibi geliyor ilk defa kalbi atan bebegim oldu mucize gibi biseydi.. gun geldi catti sanki belirtilerde azalir gbi oldu bilmiyorum benim icin dua edin olurmu kizlar insh buyuyodur benimledir tek mucizem o![]()
Iki doktora mi muayene olsak abartmış mi oluruz ben bi doktorun dediğine güvenmiyorumEvett 1^2 kipirdandi gordumm canimm
Bende cok sevindim valla diger doktor 7_8 hafta dedi icime kurt dusurdu masallah sorunsuz suan haftasi ile uyumlu cok sukur![]()
10.haftada başlıyor galiba hareketleri 9 'da olabilir emin değilim.Ben hic haraket ettigini görmemistim gecen cuma 10+3 de haraket ettigini gördüm![]()
Ben oyle yapıyorımIki doktora mi muayene olsak abartmış mi oluruz ben bi doktorun dediğine güvenmiyorum![]()