- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 53
- 26
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #5.661
Kimyasalda giderek düşer seninki güzel artmış canımArkadaşlar nolur bilen biri yardımcı olsun
4+2yim şuan.
salı günü beta 15
cuma günü beta 120,
pazartesi günü 520
Bu artış normal mi? Kimyasal riski var mı? Bilmediğim için ne tepki vereceğimi şaşırdım doktora cuma gideceğim nolur bilenler yazsın
Yani artık kimyasaldan şüphelenmeme gerek yoktur değil miKimyasalda giderek düşer seninki güzel artmış canım
Canım kesin birşey diyemem adetin geçtikten sonra 10. Gün bile betası birden düşen var . Ah biz kadınlar hep en kötüsünü düşünüyoruz iyi düşün iyi olsun öyle korkuyla kendini strese sokma bu daha kötüYani artık kimyasaldan şüphelenmeme gerek yoktur değil miçok korkuyorum her şeyden ya nasıl böyle oldum anlamıyorum
Oldu, 4 gün sürdü hatta ilk gun oyle kotuydum ki yere yığılıp kalmıştım ter basmıştı kendi kendime kesin düşük yapıyorum dedim. Benim kanamam yoğundu üstelik leke degildi yani. O sebepten gönlünüzü ferah tutun Rabbim izin vermezse hiçbir şey olmaz bebislerimize.Evet bana da gelme dedi ben sadece 6 gün sonra kan tahlili sonuçlarım icin gitmistim. O günde kanama alanı görülmedi cok şükürKanama oldumu dusuk tehlikesi oluyor yani benim kanama oldugu dönem doktor hep uzanmami söylemisdi ve gelip gitmemi yasaklamisdi
Merhaba ben de aynen sizin durumdayım, kanamam olduğu için ye, iç, yatSelam guzel anneler yeni katıldım aranıza. 10h+4 günlük gebeyim. Benim hiç bulantim vs olmadı. Sadece birkac şeyden tiksindim o kadar. Bir dönem de kanamam oldu o süreçte de hic kalkmadım yataktan hal böyle olunca 48 kilo ile başlayan gebeliğime 53 kilo ile devam ediyorumvar mi benim gibi aranızda olan. Spor yapsam mı diyorum ama yapabilir miyim bu süreçte bilmiyorum.
Uff benim boyum da çok uzun değil 165cm. insallah cok kilo almayiz bu konu beni biraz üzüyorMerhaba ben de aynen sizin durumdayım, kanamam olduğu için ye, iç, yat4 kg aldım, 53kgdan 57 çıktım boyum 1,70 biraz ordan yırtıyorum ama bu gidişatım iyi değil max 65 kg demiştim kendime ama 75 olcak sanırım
Bulantım olmadığı için iştahım çok iyiUff benim boyum da çok uzun değil 165cm. insallah cok kilo almayiz bu konu beni biraz üzüyor. İştahınız nasil? Maalesef benimki kalorili şeyler çekmek konusunda usta
Ayni ben..Bulantım olmadığı için iştahım çok iyisürekli tatlı ve meyve yemek istiyorum Yiyorumda
EvettttAyni ben..
sebebimiz tatli olacak gibiÇarşamba günü kontrolüm var, bu spor isini danisacagim
Ben de 10+2deyim baslangictan beri 4 kilo aldım. Ama çok takmıyorum doğumdan sonra veririm. Doktor bir şey demediği sürece sorun yokSelam guzel anneler yeni katıldım aranıza. 10h+4 günlük gebeyim. Benim hiç bulantim vs olmadı. Sadece birkac şeyden tiksindim o kadar. Bir dönem de kanamam oldu o süreçte de hic kalkmadım yataktan hal böyle olunca 48 kilo ile başlayan gebeliğime 53 kilo ile devam ediyorumvar mi benim gibi aranızda olan. Spor yapsam mı diyorum ama yapabilir miyim bu süreçte bilmiyorum.
Amın canım ınsallah cınsıyetınıde öğreneceksınAnladim canim Rabbim hayirli sonuclarla karsilastirsin. Banada persembe yapilacak fetal dna testi. 8 ila 11 gün arasinda çıkıyormuş sonuç. Insallah iyi çıkar
Canım doktora gitmedin mi
Progestrn ve prolutn kullaniyormBenimde sildikce gelen kahverengi lekem olmustu.doktora gittim kanama alani yoktu ama yinede progestran ilac verdi ayrica düsük önleyici igne yapti. Iyiki yapmis çünkü bur sonraki gittigimde kanama alani görüldü. Bence doktoruna danişman lazim
İlerlemesi normal gidiyor canm katlanması önemli olan ki katlıyor benim 4+3 iken 625 idiArkadaşlar nolur bilen biri yardımcı olsun
4+2yim şuan.
salı günü beta 15
cuma günü beta 120,
pazartesi günü 520
Bu artış normal mi? Kimyasal riski var mı? Bilmediğim için ne tepki vereceğimi şaşırdım doktora cuma gideceğim nolur bilenler yazsın
Kahverengi akıntı daha önceki biriken kanamadan olur genellikle kızıma hamileyken çok yaşamıştım progestan kullanıyorsunuz zaten stres yapmayın olabilir kahverengi akıntı ama önlem amaçlı Dr a danışınProgestrn ve prolutn kullaniyorm
Ztn gecen hafta kanamam olmustu. Gecti sonra doktorda olablr dedi cok onemsemedi ama smdde tuvalete ciktikca kahverengi akinti geliyor
Dikkat et canim kahveye dönmesi iyi benimde kanamam oldu sonra kahverengi akinti . Kanamamin durdugunu gösterirEvet gecen hafta yasadim kirmiziydi suan kahverengi geliyo tuvalete ciktikca akinti gibj ama. Korksam mi bilemedim
Yurtdisinda hic kan degerine bakilmiyor bile bence 6 haftalikdan sonra direk ultrasyonla bakilsa daha iyi. Neden bukadar ust uste bakiliyor anlamis degilim dahaArkadaşlar nolur bilen biri yardımcı olsun
4+2yim şuan.
salı günü beta 15
cuma günü beta 120,
pazartesi günü 520
Amın canım ınsallah cınsıyetınıde öğreneceksın
Evet ben mesela 20. haftadsn önce ögrenemiycem o hafta birde göstermedimi bekle dur. Öyle kafsmiza göre doktords degistiremiyoruz burda hele bu koronada Minimuma indirdiler herseyiInsallah canim. Saglikla devam etsinde illa ögrenicez 23.haftada öğrenen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?