- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 83
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.781
Merhabalar benim doktorum içmeyi sevmiyorsan içmek zorunda değilsin yoğurt yesen de olur kalsiyum için dedi ki ben yoğurt ayran seviyorum bu yüzden içmiyorumKızlar merhaba soruldu mu bilmiyorum ama hergun süt içiyor musunuz?
Aaa oyle mı test yaptrnca mutlaka hcg degerıne bakıcam ama normalde nekdar olmasıngerek onu bılmıyorumIkili testte cinsiyet tahminen cikabilir hcg degeri kiz bebek bekleyenlerde yuksek cikiyor geneldetabi sonucta cinsiyet yazmiyor tahmini :)
Ben ıkı doktora gıdyorum bugun kı yaptı vallaMasallaho kdr erken mi yapiyorlar artik bu olcumleri. Ben 12. Haftada yapilmisti diye hatirliyorum. İ
Teşekkür ederim.hazir süttense ev yapımı yoğurt daha iyidir.Merhabalar benim doktorum içmeyi sevmiyorsan içmek zorunda değilsin yoğurt yesen de olur kalsiyum için dedi ki ben yoğurt ayran seviyorum bu yüzden içmiyorum
O kadar haklısınız ki ah ben hep hazır yiyorum yoğurt ayranı hayatımda hiç mayalamadım o kadar istiyorum ki yapmakTeşekkür ederim.hazir süttense ev yapımı yoğurt daha iyidir.
Cnm gaviscon içilebiliyor mu ilk dönemlerde? Hatta içilebilen mide ilaçları nedir alayım hepsiniBana prilam içme dediler, gaviscon şurup içiyorum midemi çok rahatlatıyor bulantıma da iyi geldi. Zaten bulantı olmayınca az daha ayaklanıyor insan.
Kesinlikle yaparsınız neden yapmayasın.firinlarda bile yoğurt mayalama programları oluyor.ben de ilk tutturamiyordum.cok kesik kesik oluyordu hatta komşumu çağırıyorum yoğurt yapmayaO kadar haklısınız ki ah ben hep hazır yiyorum yoğurt ayranı hayatımda hiç mayalamadım o kadar istiyorum ki yapmakbecerememekten korkuyorum aslında şu an esnek çalışmadayım çarşamba işe gitmeyip sütçüyü beklesem siteye geliyor alıp mayalasam yapabilir miyim bilmiyorum
Canim ben 2.5 du zaten 25 mg kullaniyordum estrofem kulalnirken 3 oldu transferde 50 mg cikardik suan 50 mg kullaniyorum en son tahlilim bugun cikti persembe vermistim 1.14 cikti doktorum istedi bu arada hemogram tit biyokimya gittigimde goturcem tahlillerikızlar gebeliğin 7-8 nci haftasında olup tüp bebek tedavisi görüp estrofem kullanıp , tsh degeri tüp bebek öncesi 2,5 altı olup . estrofem kullanınca 2,5 ile 3 arasında deger olanlar var mı?
benim 2,79 degerim var estrofem kullandıgım için artış olmuş olabilir mi? kalp atışından sonra estrofemi bıraktım.
kadın dogumcu dahilileye falan yönlendirmedi ne düşünüyorsunuz.
böyle degerde olup ilaç kullanan var mı?
@Fly3646 @KrielRabbimnasip6103 @Nosking @colorfulballoons @eczhnm
İnşallah bu hafta deneyeyim de yapayım ben de bıktım bide hazır yoğurt çok katı katı geliyor artık boğazıma ev yapımı yoğurda geçiş yapayım ben de inşallahKesinlikle yaparsınız neden yapmayasın.firinlarda bile yoğurt mayalama programları oluyor.ben de ilk tutturamiyordum.cok kesik kesik oluyordu hatta komşumu çağırıyorum yoğurt yapmaya.sonradan çok sıcak mayaladigimi farkettim.bir iki yapmaya tutar.daha sonra hazır yoğurt bile yemek istemiyorsun
Ben gunde 25 dabah 25 aksam prolutex igne kullaniyroum birde fitil 200 mg kanamam olunca eklenmisti oda genelde yetiyor kanama olmayincakızlar size bişey danışacagım .
ben tüp bebek hazırlık aşamasından beri 50 mg progestron igne , corasprin . estrofem kullandım.
fitil falan kullanmadım .
şuan dün kanamam oldu .50 mg progestron ile kan uyuşmazlık ignesi yapıldı.
fitil falan veren de yok igne dozu artıranda .
sizce bu normal mi ?
yani mg ı artırmak için şimdi gittim hemşireye söyledim tüp bebek hemşirem eger kanama olursa ikinci 50 mg da vurdur demişti dedim . ki öyle dedi benim sadexe kanamam devam etmedi ama garanti olsun diye vurdurmak istiyorm.
sadece 50 mg kalca igne vurduruıp fitil kullanmayan var mı ?
@Fly3646 @sevgiliistanbulRabbimnasip6103 @Kriel
allah aşkına akıl verin kac defa doktora söylememe ragmen atırmadı acildeki
Canım bence de yaparsin denemelere başla bebişe bol bol.ev yapimi yogurt yediriceksin çünkü olmazsa olmazO kadar haklısınız ki ah ben hep hazır yiyorum yoğurt ayranı hayatımda hiç mayalamadım o kadar istiyorum ki yapmakbecerememekten korkuyorum aslında şu an esnek çalışmadayım çarşamba işe gitmeyip sütçüyü beklesem siteye geliyor alıp mayalasam yapabilir miyim bilmiyorum
anladım canım sende ilaç kullanıyorsun anlaşılan .Canim ben 2.5 du zaten 25 mg kullaniyordum estrofem kulalnirken 3 oldu transferde 50 mg cikardik suan 50 mg kullaniyorum en son tahlilim bugun cikti persembe vermistim 1.14 cikti doktorum istedi bu arada hemogram tit biyokimya gittigimde goturcem tahlilleri
senin kanama alanın olmadan mı kanama oldu peki? bir de kac gün sürdü kanamanBen gunde 25 dabah 25 aksam prolutex igne kullaniyroum birde fitil 200 mg kanamam olunca eklenmisti oda genelde yetiyor kanama olmayinca
eskiden marketlerden ya da bakkaldan çiğ süt alırdım, son dönemde pastorize günlük ya da dayanıklı sütlerle yapıyorum yoğurt. mayası için önceki yoğurdumdan kalmadıysa probiyotik yoğurt kullanıyorum. çok çok basit, yapmaya başlamadan önce çok gözüm korkardı: ) şimdi de kefir mayalamaktan korkuyorum, o işe hiç girişmedim, hep hazır içiyorum..O kadar haklısınız ki ah ben hep hazır yiyorum yoğurt ayranı hayatımda hiç mayalamadım o kadar istiyorum ki yapmakbecerememekten korkuyorum aslında şu an esnek çalışmadayım çarşamba işe gitmeyip sütçüyü beklesem siteye geliyor alıp mayalasam yapabilir miyim bilmiyorum
Merhabaİşaretlediğim yolk sac solda karındansa erkek yani teoriye göre öyle
Benim de bir ara tedavi surecinde estrofem kullandirtmisti doktorum bir ay kadar falannkullandim o esnada 4 e cikmisti tiroidim.sonra euthyrox 25mg kullandirtmaya basladi doktorum. bu zamana kadar kullaniyordum duzenli.hala kullaniyorum da, doktor test istedi gecen hafta 1 66 cikti.bakalim biraktircak mi yoksa devammi hic bilmiyorum.bu cuma belli olur.ama bana 25 araliktaydi randevum estrofemi biraktirdi.anladım canım sende ilaç kullanıyorsun anlaşılan .
benim yumurta toplamadan 0,79 du transferden sonra 30 gün sonra estrofem kullanırken 2,79 oldu .
Evet siringadan canım.Enoxa geçtiğinden beri kapağını açar açmaz damlıyor ve çok acıtıyor.Evet canım göbekten yapıyorum
Damlıyor derken şırıngadan mı
Denicem bunu.Her açtığımda akıyor ya vede cok morartiyor.Oksaparda bir gün bile morarmadi ve acitmadi.Ben ignelerin ucunu kullanmadan yukari dogru burakip bekleriyorum o zaman damlamiyor
Vajinal olarak 5. 64mm bebeği ve kalp atışını duyduk6+2 de gittiğinizde Dr neye baktı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?