- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.461
Canım bizde Hipp3 kullanıyoruz ; benim sorduğum mama değil de, bu Pınar'ın, İçim'in falan devam sütleri oluyor ya 1 yasından itibaren onlardan bahsetmek istemiştim.Biz Hipp 3 e devam ediyoruz. Doktor 1,5 yaşına kadar devam edelim demişti
Sağlıklı olsun da kilosu önemli değildir. Doktorunuz ne diyor, değerleri fln iyiyse demek ki yetiyo aldığı besin üzülmeyin.
Şunun linkini benden isteyip te almadığın için sana da yazıklar olsun güzel kızın anasıBen aldım, daha dün geldi ama çok güvensiz geldi bana. Yan ve öndeki boşluğu çok. Kendimiz ek çıta vs ayarlayacağız. Ve evet en azından bizim mutfak için ( ki mutfağımız geniştir ) çok yer kaplıyor, sürekli onu sağa sola çekmek gerekiyor.
Bir de ordan tezgaha çıkmak istedi bizimki, içinde ağladı falan, ben hoşuna gider sanmıştım. Kurduktan sonra iade oluyor mu bilmiyorum, belki iade ederim diye düşünüyorum
Benim aldığım bu
Minik Fare ÃÄrenme Kulesi - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Minik Fare ÃÄrenme Kulesi - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Öksürük bizim işimizBebeğim nezle oldu, babası da hastaydı iki gün önce heralde bulaştı.
Daha önce hiç öksürme, burun akıntısı vs yaşamamıştık.
Öksürük için şurup verdi doktor, mümkün değil ağzını açamıyorum. Şırıngayla deniyorum. Covid olduğunda da, sadece çok baygınken ilaç verebilmiştim. Ağzına zorla soktuğumu ya tükürmüştü ya da kusmuştu kendini öğürterek.
Taktikler neler acaba? Calpol bile veremiyorum yavruşa
Birde buhar mak. var ise odasında çalışsın özelikle gece uyuyorken..Bebeğim nezle oldu, babası da hastaydı iki gün önce heralde bulaştı.
Öksürük için şurup verdi doktor, mümkün değil ağzını açamıyorum. Şırıngayla deniyorum. Covid olduğunda da, sadece çok baygınken ilaç verebilmiştim. Ağzına zorla soktuğumu ya tükürmüştü ya da kusmuştu kendini öğürterek.
Ya cocuktan cocuga farkediyor sanirim, instamom degilim ama benim icin de mucize oldu ogrenme kulesiÇok iyi oldu bu yorumunuz. İnstamomlar mucize gibi bahsediyo bundan ama bende emin olamamıştım. Benim oğlum biraz ufak zaten o boşluktan düşer bile
Sende o denge kulesini benim linkimden almadığın için sana da yazıkla olsunYa cocuktan cocuga farkediyor sanirim, instamom degilim ama benim icin de mucize oldu ogrenme kulesi
Benim kiz ben mutfaktayken bacaklarima yapisiyor, kucak istiyor tezgahi merak ediyordu sanirim cunku yaptigim seyleri izlemeye bayiliyor. Esime ogrenme kulesi alicam dedigimde aldirmadi, eskiden oyle seyler mi vardi diyipsimdi aldirmadigi icin pisman cunku asla mutfakta is yaptirmiyordu simdi cok memnunum, artik o uykudayken degil onunla yapiyorum mutfak islerini. Uykudayken de dinleniyorum isin en guzel mucizesi bu bence ahahjfj
Ya ne güzel olmuş size. Bende gündüzleri oğlumla yalnızım imkanı yok bensi durmuyor odasında fln, oynamıyo sürekli dibimde bacağımda. Mutfakta da bişeyler yapmam gerekiyor o yüzden düşünüyorum aslında da deneme şansım olsaydı keşkeYa cocuktan cocuga farkediyor sanirim, instamom degilim ama benim icin de mucize oldu ogrenme kulesi
Benim kiz ben mutfaktayken bacaklarima yapisiyor, kucak istiyor tezgahi merak ediyordu sanirim cunku yaptigim seyleri izlemeye bayiliyor. Esime ogrenme kulesi alicam dedigimde aldirmadi, eskiden oyle seyler mi vardi diyipsimdi aldirmadigi icin pisman cunku asla mutfakta is yaptirmiyordu simdi cok memnunum, artik o uykudayken degil onunla yapiyorum mutfak islerini. Uykudayken de dinleniyorum isin en guzel mucizesi bu bence ahahjfj
Ay hiç bilmiyordum bunuCanım bizde Hipp3 kullanıyoruz ; benim sorduğum mama değil de, bu Pınar'ın, İçim'in falan devam sütleri oluyor ya 1 yasından itibaren onlardan bahsetmek istemiştim.
SOnuç olarak merak edip aldım; ama içmedi
Benim kız zaten mızmız herşeyi yiyip içmez, yemek saatleri hep işkence
14 aylık olduk hala 79 cm 11 kilo
Geçen hafta bizde atlattık. Burun temizliği çok önemli. Ben günde 1 kez enjektör ve serum fizyolojik ile temizledim, uyumadan önce de otribebe ile. Nebulizatör varsa günde 2 kez onu kullandık. Geceleri ayak altına sarımsaklı zeytinyağ yaptım. İyileşene kadar da her gün sarımsak limon bal kürü verdim 1 tk. Çok şükür ilaç kullanmadan geçti. Geçmiş olsun. Ilık su, ballı su, ıhlamur fln içiririn balgamı kolay atar.Bebeğim nezle oldu, babası da hastaydı iki gün önce heralde bulaştı.
Ahsjdjja valla ben alali epey oldu canim, seni daha yeni takip etmeye basladimSende o denge kulesini benim linkimden almadığın için sana da yazıkla olsun
Sorsan herkeşler alısveriş yapıyor ama iş bize gelince vıttırı vızzıkAhsjdjja valla ben alali epey oldu canim, seni daha yeni takip etmeye basladim
Bundan sonraki linklerde artik
Acikcasi ben de alip da kosede bekleyen oyuncaklar gibi olacak diye korka korka gittim ucuzundan aldim ama o bile is gordu.Ya ne güzel olmuş size. Bende gündüzleri oğlumla yalnızım imkanı yok bensi durmuyor odasında fln, oynamıyo sürekli dibimde bacağımda. Mutfakta da bişeyler yapmam gerekiyor o yüzden düşünüyorum aslında da deneme şansım olsaydı keşkegüle güle kullanın sizde, aklımın bi köşesinde duruyor bu fikir
Geçmiş olsun. Öksürük şurubu ne verdi acaba, önerilmiyor genelde. Oğlum da nezle, 1 haftadır iyileşmedi ve bugün gittiğimizde krup olduğunu öğrendik, bitkisel bir öksürük şurubu verdi.Bebeğim nezle oldu, babası da hastaydı iki gün önce heralde bulaştı.
Çıtçıtlı body candır benim içinKızlar bebişlere atlete geçtiniz mi hala çıtçıtlı mı ?
Benim kızda asla asla ağzını açmaz asla ilaç veremem şırınga ile verirsem tükürür, ateş olduğunda fitil veriyorum ama illa şurup gerektiren bir durum olduğunda hipp in kavanozdaki meyve pürelerini alıp ona karıştırıyorum onu yiyor. İlaç verme durumu dışında hiç hazır yedirmiyorum ilaçta da mecbur kaldım ev yapımı da hazır kadar iştahlı yemiyorBebeğim nezle oldu, babası da hastaydı iki gün önce heralde bulaştı.
İnşallah sen de biraz uykunun tadına varırsınYa cok sevindim senin adina insallah ben de rahatlarim biraz
Atagin bitmesini bekliyorum nolur nolmaz biraz sure gecsin dedim, sonrasinda eş destegiyle birakicam ben de. Gun icinde memeyi epey azalttik biz, sabah uyaninca istiyor, gunde 1uyku yapiyor o uykudan once ve gece uykusuna gecmeden once. Cok cok nadir sakinlessin diye bazen ben veriyorum ama bazen onu da reddediyor, sinirli oldugunda
İnsallah ben de biraktirip gece rahat bi uyku cekerim artik
Gece uyandiginda pispislayip mi uyutuyorlar yada su verip vs? Nasil uyuyor?
Benim bildiğim kadarıyla bez bırakana kadar çıtçıtlı bezden sonra zaruri atletKızlar bebişlere atlete geçtiniz mi hala çıtçıtlı mı ?