- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.421
Ben de birakmak istiyorum ya artikKızlar ben de gece emmeyi kesmeye çalışıyorum başarabilirsem hatta 18. Ay itibariyla memeyi komple kesmek istiyorum çünkü bıktımyani günde gecede 20 kere meme emmek meme ucuyla oynamak gibi bi durum oldu artık zaten her şeyi de anlıyor azaltmaya çalışıyorum bir anda şok olmasın istiyorum güzellikle yapmaya çalışıyorum baybay yapıp kapatıyorum lütfen güzel dualarınızı yollayın benim emzirmekten memeler de sinirler de harap oldu onun dışında çok iyi uyumlu her şeyi güzel derdi zoru meme aşıkmış gibi bakıyor seviyor sürekli bi yandan içim gitse de dikkatini başka yöne çekerek azaltmaya çalışıyorum süt de azalırsa mastit olmadan biterse süper olacak
Gece emzirmeyi bitirmeden deliksiz uyku olmayacak muhtemelen bizim kizda. Su aralar cok dengesiz davranislari megerse atak donemiymis. Atak donemi bittigi an 2 3 gece babasiyla uyutucam ben salonda yaticam. Uyansa da babasi uyutcak hic emmeyince belki birakmis olur. Takip ettigim bir cocuk dr.u kendi kizini gece emzirmesinden boyle ayirdi, umarim psikolojik olarak da saglikli bi yontemdir