2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Oğlumun kasığında minik bir sertlik geliyordu elimize, doktora getirdik, ultrason istedi, sıra bekliyoruz. Lenf şişmesi olabilir dedi. Deneyimi olan var mıdır ki?
2 3hafta benim de bebegimin tam kasiginda degil daha altta tam bacak ve ozel bolge kesisiminde sislik vardi, o hafta denk geldi ultrason randevusu vardi ona da baktilar, lenf sismesiymis. Dr onemsemedi, bacaklarindan bocek falan isirdiysa ondan olmustur dedi. Ve biz gercekten de o hafta bahcede zaman gecirmistik demekki bocektenmis ve 1hafta icinde kendiliginden gecti. Hassas olduklari icin en ufak seyde lenf bezleri sisebilirmis, gayet normal dediler.

2 3hafta benim de bebegimin tam kasiginda degil daha altta tam bacak ve ozel bolge kesisiminde sislik vardi, o hafta denk geldi ultrason randevusu vardi ona da baktilar, lenf sismesiymis. Dr onemsemedi, bacaklarindan bocek falan isirdiysa ondan olmustur dedi. Ve biz gercekten de o hafta bahcede zaman gecirmistik demekki bocektenmis ve 1hafta icinde kendiliginden gecti. Hassas olduklari icin en ufak seyde lenf bezleri sisebilirmis, gayet normal dediler.
Sağolun, bizimkine de önemsiz bir şey dedi. Farketmediğimiz böyle lenf şişmeleri olurmuş. Bazen ateşlendikten sonra, enfeksiyon geçirince filan da olurmuş. Böyle durumlarda çocuklarımıza değil de bize geçmiş olsun ya, ultrasonu beklerken google'da bebekte lenf şişmesi diye arattım maalesef: )

İnstagramda şöyle bi sayfa var 4 çocuklu bir kadın 5. Yolda sağlıkla doğursun inşallah 🙏🏻 Ben tek tane ile yamulmuş bi haldeyim kendisine imreniyorum hem bakımlı hem zayıf 🥴 Ben başaramadım valla hele ki sabah 5.40 tan beri uyanık gündüz hiç uyumamış ( bu yeni özellik) bebeyle yamuldum ikinciyi düşünemiyorum zaten olmasını da istemiyorum bunu büyüteyim yet her 🤣

Eklentiler

• 11DDC2CD-7E30-4415-8D50-AB7EE2D828FB.png
    11DDC2CD-7E30-4415-8D50-AB7EE2D828FB.png
    500 KB · Görüntüleme: 41
Doğum sonrası vajinal kuruluk ve batma hissi ile ilgili doktora gittiniz mi?
Ben gitmedim ama benim de çok ciddi boyutta vardı. Benim sistemler devreye girmedi daha diyordum.
1 yıl dolunca adet olmaya başladım daha yeni yani. Aniden düzeldi. Bir anda sistemler çalışmaya başladı. Cinsel isteksizlikte varmış yani öyle özel bi isteğim yokmuş farkında değildim pek, ben acımasına bağlıyordum kuruluk kaynaklı. Normal akıntı bile hiç yoktu bende. Meğerse daha hormonlar devrede değilmiş ondan, adet görmeden önceki ay bir anda coştu vücudum 😁 adet göreceğimden bile emin oldum hatta.

Sağolun, bizimkine de önemsiz bir şey dedi. Farketmediğimiz böyle lenf şişmeleri olurmuş. Bazen ateşlendikten sonra, enfeksiyon geçirince filan da olurmuş. Böyle durumlarda çocuklarımıza değil de bize geçmiş olsun ya, ultrasonu beklerken google'da bebekte lenf şişmesi diye arattım maalesef: )
Yaa evet o google aramasini ben de yaptim maalesef, insana kafayi yedirtir bu google aramalari her defasinda farkinda olup yine yapiyorum ayni seyi😂 neyseki onemsiz bisey bu durum, allah beterinden korusun hep saglikli olsun miniklerimiz🥰

Ben gitmedim ama benim de çok ciddi boyutta vardı. Benim sistemler devreye girmedi daha diyordum.
1 yıl dolunca adet olmaya başladım daha yeni yani. Aniden düzeldi. Bir anda sistemler çalışmaya başladı. Cinsel isteksizlikte varmış yani öyle özel bi isteğim yokmuş farkında değildim pek, ben acımasına bağlıyordum kuruluk kaynaklı. Normal akıntı bile hiç yoktu bende. Meğerse daha hormonlar devrede değilmiş ondan, adet görmeden önceki ay bir anda coştu vücudum 😁 adet göreceğimden bile emin oldum hatta.
Doğumdan 1 ay sonraki kontrolde bana kayganlaştırıcı fitil vermişti. Pek kullanmadım. 6. aydan sonra azaldı kuruluk. Emzirme bitince geçiyor genelde diye biliyorum.
Yıllık kontrole gidince bi sorayım ben de. İsteksizlik de var. Emzirme işi daha bitmez gibi görünüyor.
Yani gerçekten bu memeler nolcak yaaa 🥹 benim oğlum tek meme emiyo mememin biri küçük ve büzüşük diğeri şiş kocaman . Geniş şeyler giymeye çalışıyorum ve hatta memelerimi görmek bile istemiyorum. Duruş bozukluğumda olmaya başladı onlar yüzünden. Herkes memeyi bırakınca ikisi aynı boyuta ulaşır diyo ama havası sönmüş balon gibi biri. O haline bir çözüm şart
duruş bozukluğu bende de var her tarafım ayrı bozuldu resmen 🤓

Kızlar durum bildiriyorum 😁 buz lazer öyle çok acıtan bişey değil minik minik sinek ısırığı gibi. Bikini bölgesi az biraz yanıyor ama. Ağda acısına dayanan için o acı hiçbir şey yani. Hiç korkulacak bişey yokmuş 👍🏻

Oğlumun kasığında minik bir sertlik geliyordu elimize, doktora getirdik, ultrason istedi, sıra bekliyoruz. Lenf şişmesi olabilir dedi. Deneyimi olan var mıdır ki?
Benim oğlumun da 1 yaş aşılarından sonra kulak arkası ve yan boyun kısmında ki lenfler de şişme oldu.Arastirma hastanesinde herşeyine baktılar, ultrasona da girdi. Evet lenf şişmesi var. Doktor aşılardan ya da öncesi (temmuz ayında aile evinde oğlum hastalanmıştı bir kaç gün ateşlenme olmuştu) geçirilen enfeksiyon ateş gibi durumlardan da kaynakli olabilir dedi. Şimdilerde inmiş gibi biraz.Takip ediyoruz, önümüzde ki ay tekrar çağırdı. Çok geçmiş olsun, bu zamanlarda çocuklarda lenf şişmesi görülüyormuş kendiliğinden geçebilir miş 👍

Kızlar bugün oğlum emeklerken bir an yüz üstü düştü ağlarken aglama sesi gitti uğundu yüzünu suyla islattim kendine geldi sesi çıktı. Yüksekten düşmedi arada emeklerken böyle oluyordu ama hiç böyle uğunmadi çok korktuk bunun sebebi nedir başına gelen oldumu neyden kaynaklıdır bu durum?

Benim oğlumun da 1 yaş aşılarından sonra kulak arkası ve yan boyun kısmında ki lenfler de şişme oldu.Arastirma hastanesinde herşeyine baktılar, ultrasona da girdi. Evet lenf şişmesi var. Doktor aşılardan ya da öncesi (temmuz ayında aile evinde oğlum hastalanmıştı bir kaç gün ateşlenme olmuştu) geçirilen enfeksiyon ateş gibi durumlardan da kaynakli olabilir dedi. Şimdilerde inmiş gibi biraz.Takip ediyoruz, önümüzde ki ay tekrar çağırdı. Çok geçmiş olsun, bu zamanlarda çocuklarda lenf şişmesi görülüyormuş kendiliğinden geçebilir miş 👍
Çok teşekkürler, size de geçmiş olsun. İlk sorusu ateşlendi mi olmuştu doktorun zaten. İnşallah hemen geçer. Yapılacak bir şey de yok benim anladığım..

Kızlar bugün oğlum emeklerken bir an yüz üstü düştü ağlarken aglama sesi gitti uğundu yüzünu suyla islattim kendine geldi sesi çıktı. Yüksekten düşmedi arada emeklerken böyle oluyordu ama hiç böyle uğunmadi çok korktuk bunun sebebi nedir başına gelen oldumu neyden kaynaklıdır bu durum?
Geçmiş olsun ya, korkmayın, biz de yaşadık. Araştırmadım hiç uğunma konusunu gerçi, doktora sormak gerekir aslında bi.
Uykusu yakın sarsaklaşma vakitlerinde normalde düşmeyeceği pozisyonlarda düşüyor bizimki ve uykusu da olduğu için anormal ağlıyor. Öyle bir şey olabilir mi ki?

Bizimki her ağladığında öyle görüntü var ses yok 🙈 doktorum yanında ağladığında doktor panik oldu ben tabi rahatım çünkü doğduğundan beri öyle 🤷‍♀️
Kan kalp vs bir çok şeyi kontrol etti sorun çıkmadı ağlama tarzı bu dedi artık
Sizde canı bence çok acıdığı için olmuş olabilir
Burnu denk geldiyse flaan özellikle
geçmiş olsun 🙏

Kizlar gecen sene 170e aldigim astronot mont su an lcw.de 680tl, şoktayim. Lcw yani bu, bu fiyat ne boyle ya😳 kislik alisveris yapiyorum ve astronot bakayim dedim, alsam mi almasam mi emin olamadim normal mont aldim ama kar montu olarak onu kullanir miyiz acaba, mevsimlere de belli olmuyo artik😅
Size sorum kac beden aliyorsunuz kislik montlari?

Kizlar gecen sene 170e aldigim astronot mont su an lcw.de 680tl, şoktayim. Lcw yani bu, bu fiyat ne boyle ya😳 kislik alisveris yapiyorum ve astronot bakayim dedim, alsam mi almasam mi emin olamadim normal mont aldim ama kar montu olarak onu kullanir miyiz acaba, mevsimlere de belli olmuyo artik😅
Bize kuzeninin kıyafetleri geldi 1 yaşlar tam oldu diğerleri kolu bacağı uzun oluyor 18 ayların kıvırıyorum montlarda bileğin ucunda lastik varsa sorun olmuyor.

Çok pahalı herşey gibi oda 3 katından fazla olmuş 🤯

Kızlar benim oğlum da yürüyor kitaptan sordugumuz cogu seyi anlayıp gösteriyor bu diyerek.baba diyor ben dedikçe babasına mama meme diyor nenenn diyor uykusu gelinca baska da bicşey yok ben de dil gelişimini takıyorum kafaya inşallah açılır hayvan sesi falan yok

Geçmiş olsun ya, korkmayın, biz de yaşadık. Araştırmadım hiç uğunma konusunu gerçi, doktora sormak gerekir aslında bi.
Uykusu yakın sarsaklaşma vakitlerinde normalde düşmeyeceği pozisyonlarda düşüyor bizimki ve uykusu da olduğu için anormal ağlıyor. Öyle bir şey olabilir mi ki?
Salı günü doktora gidince soracağım çok korktuk ilk defa oldu inşallah tekrarlamaz

Bizimki her ağladığında öyle görüntü var ses yok 🙈 doktorum yanında ağladığında doktor panik oldu ben tabi rahatım çünkü doğduğundan beri öyle 🤷‍♀️
Kan kalp vs bir çok şeyi kontrol etti sorun çıkmadı ağlama tarzı bu dedi artık
Sizde canı bence çok acıdığı için olmuş olabilir
Burnu denk geldiyse flaan özellikle
geçmiş olsun 🙏
Burnu denk geldiği için de olabilir. Teşekkür ederim ♡

Ürünleri alınca Hold Response Adresinden aşağıdaki gibi bir mail geliyor buna onaylayan bir mail atmanız gerekiyor %30 gümrük. Gümrüğe girince oradaki firma size mail atıyor ödeme yapıp dekont atıyorsunuz sonra kargoya veriyorlar . Kargo ücreti 400 TL üzerine ücretsiz kargo sanırım
Ben simdi aldım nasıl bi onaylayan mail atıcaz

Kızlar benim oğlum da yürüyor kitaptan sordugumuz cogu seyi anlayıp gösteriyor bu diyerek.baba diyor ben dedikçe babasına mama meme diyor nenenn diyor uykusu gelinca baska da bicşey yok ben de dil gelişimini takıyorum kafaya inşallah açılır hayvan sesi falan yok
Kedi köpek gostermeyi dene istersen disarda belki pek hayvan gormedigi icin olabilir mi?miyavladiklarini gorse o zaman miav miav der bir süre sonra.

X