- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.981
Ya gerekli yerlerin hepsine yaziyoruz sesimizi duyurmaya calisiyoruz ama malesef duyan yok bu kadar pahali ilac ve döviz kuru uzerinden hesaplaniyor arttikca artiyorHiç dayanamıyorum bu yavrulara.Fotoğraflarına bile bakamıyorum elimden geldiğince yapıyorum yardımımı. sistemde bir şu çocuklara ilaç sağlanamıyor ya deliriyorum.Ailesine güç kıvvet versin Allah.
Rahatsiz olanlar vardir belki diye dusunuyorum fazla sıkmamaya calisiyorum ama bizden baska yardim edenleri yok bu cocuklarinSizin paylaşınızla görmüştüm
İyi ki paylaştınız
Bende takip ediyorum sma bebekleri hepsi ilacına kavuşsun inşallah
Canım merhaba yorumunu gördüm saatlerdir araştırıyorum sağlık ocağında 8 gün önce tam kan sayımına baktılar sonuç negatif diye ben kan sonuçlarını umursamadım bugün 2.Günüm gecikmemin 29 ağustosta verdim kanı. Rica etsem bakarmısınnnCanım bana hemogram sonuçlarını atabilirsin istersen eşim diyor ki 33bin mi ??? diğer değerlerini de atarsan bakıcak tek bu değil ama tüm hemogram sonuçların olmalı neu yazan değerini söyleyebilir misin bak örnek olarak benimki bu
Sanırım hamilelik beklentiniz varCanım merhaba yorumunu gördüm saatlerdir araştırıyorum sağlık ocağında 8 gün önce tam kan sayımına baktılar sonuç negatif diye ben kan sonuçlarını umursamadım bugün 2.Günüm gecikmemin 29 ağustosta verdim kanı. Rica etsem bakarmısınnn❤❤
Sanırım hamilelik beklentiniz varama bu test sadece hemogram
elik için beta hcg yaptırmanız gerekiyo
Evet 2 yıldır istiyoruz fakat eşimde küçük drreceli varikosel teşhisi konuldu prooxeed plus içti ve reglim bitti yumurtlama zamnlarını 18/21 değerlendirdik. Bi kaç gün sonra jasıklarda ağrı, göğüs hassasiyeti, damarlaşma bel ağrısı falan reglime 6 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıkınca üzüldüm bidaha almadım test. Şuan reglinin 2.Günü olmadım şuanki tek belirtim göğüslerdeki damar belirginliği ve ara ara giren sağ kasık ağrısıSanırım hamilelik beklentiniz varama bu test sadece hemogram
Gebelik için beta hcg yaptırmanız gerekiyor
6 gün kala testte cikmiyor ben yumurtlama uzerinden 9-10 gun gecince yani adete 4-5 gun kala cok silik cizgiyle ogrenmistim, neden test yapmiyorsunuz yine? O damarlasma falan baya ileri zamanlarda oluyor bu arada, ilk gunler goguslerde agri ve kasikta agrilar oluyor sadece. Insallah bebek vardir istiyorsanizEvet 2 yıldır istiyoruz fakat eşimde küçük drreceli varikosel teşhisi konuldu prooxeed plus içti ve reglim bitti yumurtlama zamnlarını 18/21 değerlendirdik. Bi kaç gün sonra jasıklarda ağrı, göğüs hassasiyeti, damarlaşma bel ağrısı falan reglime 6 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıkınca üzüldüm bidaha almadım test. Şuan reglinin 2.Günü olmadım şuanki tek belirtim göğüslerdeki damar belirginliği ve ara ara giren sağ kasık ağrısı
Durum bundan ibaret gebelerle hemogram testimi karşılaştırayım belki oda bi etkendir dedim kendimce
Size de çok geçmiş olsun.Sanırım bizimki de 3 günü devirip rahatlayacak gibi.Sizi cok iyi anlıyorum Bizde geçirdik benim kızım iki gece hastanede yattı ateşi çok dirençli ve düşmüyordu ve ateşin derecesinden öte genel durumu bozulmuştu uykuya eğilim ve tepkisizlik başlamıştı elleri ayalları morarıp üstüne kusmuştu gece hemen cocuk doktorumuzu aradım hastaneye gel dedi yatış yapıldı. Hastanede tedavi uygulandı serum verdiler sürekli ve dönüşümlü fitil uyguladılar ayrıca antibiyotik de verdiler hastaneden enfeksiyon kapmasın diye sanırım .3.gün düştü ateşi. D vitamini,çinko ve probiyotik damla vermişti doktor hastaneden cıkıncada ona devam ettik .Allah şifa versin inşallah 3.gün düşer ateşi inşallah cabucak toparlar. Bizde cok dikkat ediyoduk hiç covid kapmamıştık annemden geçti bebeğime ondanda bana. Sürekli meyve yedirmeye calıstım bol sıvı verdim ve mama takviyesi yaptım zorla meme derken atlattık cok şükür.
Gecikme varsa umut vardır her zamanEvet 2 yıldır istiyoruz fakat eşimde küçük drreceli varikosel teşhisi konuldu prooxeed plus içti ve reglim bitti yumurtlama zamnlarını 18/21 değerlendirdik. Bi kaç gün sonra jasıklarda ağrı, göğüs hassasiyeti, damarlaşma bel ağrısı falan reglime 6 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıkınca üzüldüm bidaha almadım test. Şuan reglinin 2.Günü olmadım şuanki tek belirtim göğüslerdeki damar belirginliği ve ara ara giren sağ kasık ağrısı
Durum bundan ibaret gebelerle hemogram testimi karşılaştırayım belki oda bi etkendir dedim kendimce
6 gün kala testte cikmiyor ben yumurtlama uzerinden 9-10 gun gecince yani adete 4-5 gun kala cok silik cizgiyle ogrenmistim, neden test yapmiyorsunuz yine? O damarlasma falan baya ileri zamanlarda oluyor bu arada, ilk gunler goguslerde agri ve kasikta agrilar oluyor sadece. Insallah bebek vardir istiyorsaniz
Aa evet göğüslerim adet zamanı şişerlerdi 2.Günü geçerdi ama bu ay yumurtlamadan ilişkiden bi kaç gün sonra bayağı ağırdı hepsi bir arada şuan sadece damarları belirgin ve kahverengi kısımları biraz genişlemiş bormalde küçüktü çnkü6 gün kala testte cikmiyor ben yumurtlama uzerinden 9-10 gun gecince yani adete 4-5 gun kala cok silik cizgiyle ogrenmistim, neden test yapmiyorsunuz yine? O damarlasma falan baya ileri zamanlarda oluyor bu arada, ilk gunler goguslerde agri ve kasikta agrilar oluyor sadece. Insallah bebek vardir istiyorsaniz
Allah razı olsun gecikme 2 günlük şuanda inşallah vardır yıldönümü hediyemiz olur ❤Gecikme varsa umut vardır her zaman
Testi tekrarlayın Allah gönlünüze göre versin
Belirti aramayın diyeceğim ama bende her ay bi belirti bulurdum insan isteyince vücudunu çok dinliyor
Bizim azılar geldi dördü de sabır diliyorum geldiği gece çok kötü geçiyor ama bir anda iyi oluyorlar merak etmeyinBenim kız da sabaha karsi uyaniyo bu ara oturuyo yatakta. Atak döneminde ve yürümeye calisiyor, ayni zamanda azı disleri gelecek bunlarin etkisi kesinlikle. Psikolojik degil hic birimizinki merak etmeyin geçicek insallah
Canım biz eşimle gündüz yokuz çalışıyoruz tek uyku uyuyor max 2 saat. Biz geçirmedik kendi öyle duruyor artık 12 ye kadar haliyle tek uykuya düştük. Babaanelere ev ayarlamıştık onların evinde uyuyor. Bence gece net anne baba evde biliyor ondan. İyice nazlanıyorCanım hiç sanmıyorum ya tabiki olabilir ama düşük bir ihtimal kanısındayım
Uyku konusunda böyle durumlar çok hatta gündüz sallama durunca uyanan uykuları zor geçen bebek gece deliksiz de uyuyabiliyor tam tersi durumlarda mevcut
Uyku bir bütün aslında gündüz sorun yoktan eminsen gece gündüzden farklı bir uyku ortamı olabilir ısık ses ısı bunlar bile çok etkili
Gece gündüz aynı yerde mi uyuyor
Mesela gündüz fazla uyuyorda gece gündüz mü karıştı ?
Gece uyumadı diye oyun oynadığınız oluyor mu ?
Gündüz baba yok gece mi var
Gündüz emmiyor gece mi emiyor
Gündüz tek uyuyor ama gece oda da berabersiniz sizi gördüğü için mi yapıyor
Okadar çok değişken var ki
Uyku konusu genelde alışkanlık oluyor gece terörü vs gibi sorunlar zaten 3 yaş sonrası.
Doğduğundan beri böyle dediğin için diş atak vs sebeplere girmiyorum
Mesela biz tatilde aynı oda da kaldık uyanıp uyanıp bize seslendi baktı ses yok bizden ağladı normalde gece uyanıp yapmaz bunu bizle aynı oda da olunca işler değişti
Tabi ben kalkmadım seslendim vs geri uyudu mecbur çok protesto etmedi. Ama 1 kere kalksam bunu eminim sabaha kadar tekrar ederdiErtesi gün yatağı bizi görmeyecek şekilde konumladık sorun çözüldü
Çok çok geçmiş olsun çokOğlumun 2 gündür geçmeyen aşırı dirençli ateşi vardı covidden şüphelendi doktor ve hakli çıktı.Biz hiç covid geçirmedik hatta test yapacak bir durum bile olmadı öyle dikkatliydik.Kimseyle hala doğru düzgün görüşmüyorduk.Sanırım parktan kaptı ya da ben geçen hafta bir rahatsızlık yaşadım benden kaptı bilemiyorum.Dün gece ateşi 40,6'ya vurunca acile gittik 4 serumla ancak kendine geldi.Antibiyotik ile gönderdi doktor başka tavsiyeniz var mı?Hemen geçse keşke öyle üzülüyorum ki.
Hamilelik için bilmez benim eşim bu farklı bi şey sanırımCanım merhaba yorumunu gördüm saatlerdir araştırıyorum sağlık ocağında 8 gün önce tam kan sayımına baktılar sonuç negatif diye ben kan sonuçlarını umursamadım bugün 2.Günüm gecikmemin 29 ağustosta verdim kanı. Rica etsem bakarmısınnn❤❤
hemogram değerleriyle gebelik anlaşılmaz inşallah gebesinizdirsonuç alınca yazın çok merak ettim benim de sol kasık ağrım olmuştu gebeliği hemen anlamıştımEvet 2 yıldır istiyoruz fakat eşimde küçük drreceli varikosel teşhisi konuldu prooxeed plus içti ve reglim bitti yumurtlama zamnlarını 18/21 değerlendirdik. Bi kaç gün sonra jasıklarda ağrı, göğüs hassasiyeti, damarlaşma bel ağrısı falan reglime 6 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıkınca üzüldüm bidaha almadım test. Şuan reglinin 2.Günü olmadım şuanki tek belirtim göğüslerdeki damar belirginliği ve ara ara giren sağ kasık ağrısı
Diger 8 diş gelirken her birinde 2 gece sık uyandi agladi, bu sefer uzun surecek galiba gunduzleri de huysuz keyfi yok. Kolay degil kocaman diş geliyorBizim azılar geldi dördü de sabır diliyorum geldiği gece çok kötü geçiyor ama bir anda iyi oluyorlar merak etmeyinEvet biz de gece 1de oturuyor gece 4 te fln eşimle geçen uyansın oturalım dedik oturduk oyun oynadık ona da mızmızlandı gözünü kaşıdı hadi götür beni beşiğe der gibi paçama yapıştı inan anlamıyorum ben lohusa depresyonu çok yaşadım çok net yaşadım yani gözümün yaşı durmazdı acaba diyorum ilk üç ay çocuğa mı geçti bakalım düzelecekler mi… sayımız çokmuş düşündüğümün aksine. Bana herkes uyuyor bi ben uykusuzum gibi geliyordu iyi olucaz inşallah
Ah ya size de çok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim,calpol ve dolvene rağmen düşmedi.Zaten dirençli ateşi vardır ama geçmeyince acilde soluğu aldık.Bir de aralarda ılık duş aldırdım hep.Alev alev yandı çok şükür bin şükür toparladı gibi.Ben de salıncağa bindirmiştim önce oradan bir şeyler aldı dedim ama dirençli ateş ve test maalesef covidi doğruladı.Bugün daha çok vaka görmüşlerdir diye hep gittiğim hastaneye değil de şehir hastanesine götürdüm iyi ki gitmişim.Covid ateşinde ilk 3 gün aşırı dirençli ateş olur dediler 5 gün sürecek dediler.Morarma zor nefes alma hali dışında bekleyeceğiz dediler.Bugün tam 3. Gündü ve dilimi ısırayım 37 leri gördük.Biz negatif çıktık bakalım bu hafta bize dönecek mi… Aaa bir de kendi doktorumuz umca’yı önerdi.Ben normalde kendim için çok kullanırdım covidde rahatlatıyor dedi bugün onu da kullandım.Çok çok geçmiş olsun çokhemencecik toparlasın inşallah tam buraya bunun için girmiştim oğlumun da dirençli ateşi var 38.3ü gördü ama 4 saatte bir calpol veriyorum calpole rağmen mi bu kadar yükseldi sizin? Ben de covitten şüphelendim bir de ah benim aptal kafam cmt günü hediye alıcam diye birine çocuğu avmye götürdüm bir de top havuzu fln oluyor ya oraya soktum kesin ordan kaptı bu her ne ise… covid el ayak ağız hastalığı her şey olabilir geçecel merak etmeyin siz ilaçlarınızı kullanın bir an evvel toparlansın yavrukuş
Haydaa geçmiş olsun..Çok çok geçmiş olsun çokhemencecik toparlasın inşallah tam buraya bunun için girmiştim oğlumun da dirençli ateşi var 38.3ü gördü ama 4 saatte bir calpol veriyorum calpole rağmen mi bu kadar yükseldi sizin? Ben de covitten şüphelendim bir de ah benim aptal kafam cmt günü hediye alıcam diye birine çocuğu avmye götürdüm bir de top havuzu fln oluyor ya oraya soktum kesin ordan kaptı bu her ne ise… covid el ayak ağız hastalığı her şey olabilir geçecel merak etmeyin siz ilaçlarınızı kullanın bir an evvel toparlansın yavrukuş