2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hiç dayanamıyorum bu yavrulara.Fotoğraflarına bile bakamıyorum elimden geldiğince yapıyorum yardımımı. sistemde bir şu çocuklara ilaç sağlanamıyor ya deliriyorum.Ailesine güç kıvvet versin Allah.
Ya gerekli yerlerin hepsine yaziyoruz sesimizi duyurmaya calisiyoruz ama malesef duyan yok bu kadar pahali ilac ve döviz kuru uzerinden hesaplaniyor arttikca artiyor bugun olen emine asyanin babasi sapı kırık kürekle toprak atmis kizinin üzerine. Allah hepsini bildigi gibi yapsin

Canım merhaba yorumunu gördüm saatlerdir araştırıyorum sağlık ocağında 8 gün önce tam kan sayımına baktılar sonuç negatif diye ben kan sonuçlarını umursamadım bugün 2.Günüm gecikmemin 29 ağustosta verdim kanı. Rica etsem bakarmısınnn❤❤

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-05-02-46-47-27_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2022-09-05-02-46-35-51_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 42
Sanırım hamilelik beklentiniz var ama bu test sadece hemogram
Gebelik için beta hcg yaptırmanız gerekiyor

elik için beta hcg yaptırmanız gerekiyo

Gebelik için beta hcg yaptırmanız gerekiyor
Evet 2 yıldır istiyoruz fakat eşimde küçük drreceli varikosel teşhisi konuldu prooxeed plus içti ve reglim bitti yumurtlama zamnlarını 18/21 değerlendirdik. Bi kaç gün sonra jasıklarda ağrı, göğüs hassasiyeti, damarlaşma bel ağrısı falan reglime 6 gün kala normal kaset test yaptım negatif çıkınca üzüldüm bidaha almadım test. Şuan reglinin 2.Günü olmadım şuanki tek belirtim göğüslerdeki damar belirginliği ve ara ara giren sağ kasık ağrısı
Durum bundan ibaret gebelerle hemogram testimi karşılaştırayım belki oda bi etkendir dedim kendimce

6 gün kala testte cikmiyor ben yumurtlama uzerinden 9-10 gun gecince yani adete 4-5 gun kala cok silik cizgiyle ogrenmistim, neden test yapmiyorsunuz yine? O damarlasma falan baya ileri zamanlarda oluyor bu arada, ilk gunler goguslerde agri ve kasikta agrilar oluyor sadece. Insallah bebek vardir istiyorsaniz

Size de çok geçmiş olsun.Sanırım bizimki de 3 günü devirip rahatlayacak gibi.

Gecikme varsa umut vardır her zaman
Testi tekrarlayın Allah gönlünüze göre versin
Belirti aramayın diyeceğim ama bende her ay bi belirti bulurdum insan isteyince vücudunu çok dinliyor

Aa evet göğüslerim adet zamanı şişerlerdi 2.Günü geçerdi ama bu ay yumurtlamadan ilişkiden bi kaç gün sonra bayağı ağırdı hepsi bir arada şuan sadece damarları belirgin ve kahverengi kısımları biraz genişlemiş bormalde küçüktü çnkü

Bebeği kuduz aşısı olan var mı acaba? Süreç nasıl ilerliyor?a
Sokak kedisi tırmıkladı çok ufak ama kanadı az da olsa. Şimdi hastaneye gidiyoruz da canım sıkıldı baya. Kedi bildiğimiz hep etrafta dolaşan bi kedi, bahçede bakıcının kucağındayken gelmiş, bizimki de heyecanlı bacağını sallayınca patilemiş kedi. Ağlamadı bile o fark etmedi. Küçük çizik diye riske atamam ama kaç defa oluyor bu?

Uyku sorunları hepimizde aynı ah bu bebeler ben de odasını ayırmayı deniyorum ama benimle emerek uyuduğu için çok zor oluyor. Bir önerisi olan varsa talibim birde benim vücudum da durduk yere morarmalar oluşmaya başladı. Daha önce bunu yaşayan oldumu? Küçüklüğümden beri anemi ile savaşıyorum zaten kan değerlerim 7 ye kadar düşüyordu. Hamilelikte ilk defa 12 görmüştüm. Onunla alakalı olabilir mi acaba? Önceden böyle birşey yaşamamıştım..

Benim kız da sabaha karsi uyaniyo bu ara oturuyo yatakta. Atak döneminde ve yürümeye calisiyor, ayni zamanda azı disleri gelecek bunlarin etkisi kesinlikle. Psikolojik degil hic birimizinki merak etmeyin geçicek insallah
Bizim azılar geldi dördü de sabır diliyorum geldiği gece çok kötü geçiyor ama bir anda iyi oluyorlar merak etmeyin Evet biz de gece 1de oturuyor gece 4 te fln eşimle geçen uyansın oturalım dedik oturduk oyun oynadık ona da mızmızlandı gözünü kaşıdı hadi götür beni beşiğe der gibi paçama yapıştı inan anlamıyorum ben lohusa depresyonu çok yaşadım çok net yaşadım yani gözümün yaşı durmazdı acaba diyorum ilk üç ay çocuğa mı geçti bakalım düzelecekler mi… sayımız çokmuş düşündüğümün aksine. Bana herkes uyuyor bi ben uykusuzum gibi geliyordu iyi olucaz inşallah

Canım biz eşimle gündüz yokuz çalışıyoruz tek uyku uyuyor max 2 saat. Biz geçirmedik kendi öyle duruyor artık 12 ye kadar haliyle tek uykuya düştük. Babaanelere ev ayarlamıştık onların evinde uyuyor. Bence gece net anne baba evde biliyor ondan. İyice nazlanıyor beklicem canım yapacak bi şey yok 2 yaşına kadar meme hayatımızdan çıksın aynı sorun olursa gidicem bi doktora ama şu an gitsem ne olabilir bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun çok hemencecik toparlasın inşallah tam buraya bunun için girmiştim oğlumun da dirençli ateşi var 38.3ü gördü ama 4 saatte bir calpol veriyorum calpole rağmen mi bu kadar yükseldi sizin? Ben de covitten şüphelendim bir de ah benim aptal kafam cmt günü hediye alıcam diye birine çocuğu avmye götürdüm bir de top havuzu fln oluyor ya oraya soktum kesin ordan kaptı bu her ne ise… covid el ayak ağız hastalığı her şey olabilir geçecel merak etmeyin siz ilaçlarınızı kullanın bir an evvel toparlansın yavrukuş

Hamilelik için bilmez benim eşim bu farklı bi şey sanırım

hemogram değerleriyle gebelik anlaşılmaz inşallah gebesinizdirsonuç alınca yazın çok merak ettim benim de sol kasık ağrım olmuştu gebeliği hemen anlamıştım Darısı size de inşallah

Diger 8 diş gelirken her birinde 2 gece sık uyandi agladi, bu sefer uzun surecek galiba gunduzleri de huysuz keyfi yok. Kolay degil kocaman diş geliyor Uyku konusuna gelince hic birimizin duzenli degil en düzenlisi bile arada şaşıyordur eminim 3 yaşa kadar sabir

Ah ya size de çok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim,calpol ve dolvene rağmen düşmedi.Zaten dirençli ateşi vardır ama geçmeyince acilde soluğu aldık.Bir de aralarda ılık duş aldırdım hep.Alev alev yandı çok şükür bin şükür toparladı gibi.Ben de salıncağa bindirmiştim önce oradan bir şeyler aldı dedim ama dirençli ateş ve test maalesef covidi doğruladı.Bugün daha çok vaka görmüşlerdir diye hep gittiğim hastaneye değil de şehir hastanesine götürdüm iyi ki gitmişim.Covid ateşinde ilk 3 gün aşırı dirençli ateş olur dediler 5 gün sürecek dediler.Morarma zor nefes alma hali dışında bekleyeceğiz dediler.Bugün tam 3. Gündü ve dilimi ısırayım 37 leri gördük.Biz negatif çıktık bakalım bu hafta bize dönecek mi… Aaa bir de kendi doktorumuz umca’yı önerdi.Ben normalde kendim için çok kullanırdım covidde rahatlatıyor dedi bugün onu da kullandım.

Haydaa geçmiş olsun..
Biz de avm ikea geziyoruz bu ara bakalım.. o da lazım, hatta hastalanmak da lazım artık şeklindeyiz.
Tam hastalık başlangıcında umca damla kullanın diyenler var takip ettiğim annelerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…