- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #38.961
Bende biz ne yiyorsak onu veriyorum canım, yok o da kar etmiyor.. Hiçbişi değişmiyor. Grçekten moralim çok bozuk hayır gözüm yok maşallah yesnler ama bazı sayfaları takip ediyrum karşımda 10-11 aylık bebe değilde koca adam yemek yiyor sanki. Kase fırlattım ya kase.Mesajı ben mi yazdım diye bir baktım,o derece aynı durumdayız dediler ki görsel duyusu yüksek bir iki çalışma yapmamız gerek tamam dedim götürdüm işte ısırma çalışmaları şu bı yapıldı.Baktım pek de bir numarası yok evde daha farklı şeyler yapmaya başladım.Mesela bebek yemeklerinden daha bizim yemeklere döndürdim azıcık daha iyi gibi oldu ama hala çorbamsı şeyleri tüketiyordu ben de işte içine ekmek falan her çeşit sebze domates et suyu allah ne verdiyse katmaya başladım.Tam düzgün gidiyordu çat 3 gündir çok ateşli hop sardık başa.Birkaç gün yumurtayı tavada yediyse sonra bir anda nefreti geliyor tamam diyorum bıktı belki farklı bir şey yapıyorum hop ondan da nefret ediyor.Bu kadar iştahsız bir çocuk ben görmedim.Gerçekten görmedim çünkü ailede herkes her bebek gayet iyiydi bu sanırım baba tarafına çekti Arkadaşlarımın bebeklerine bakıyorum Erol Taş gibi eti sapından tutup ısırarak yiyor benimki eti koyduğumda mama sandalyesinden tek parmağıyla ittire ittire atıp yüksekten yerdeki eserine bakıyor!Mesajınızı görünce bencilce gelecek ama nasıl mutlu oldum.Tek olmamak biraz olsun iyi geldi
nerde yanlıs yapıyorum nerde eksiğim düşünmeden duramıyorum. çıldırıcam..
yemiyor, agzından cıkarıo mama sandalyesnden aşağı atıp evdeki köpeği besliyor sanki kendi çok yemiş gibi bn ona veriyorum o agzndan cıkarıp köpeğe uzatıyor e hayvanda ne yapsın yiyo tabi
yediği şeyler belli, pirzola, köfte, makarna bu kadar. hep katı çorba vereyim kör kütük aç olsun asla içmiyor saatlerc dakikalarca aglıyor devamına mama vereyim kana kana içiyor bir de bitiyor diye aglıyor nolcak blmiyorum geçer diyorlar ama geçmick bliyorum.. böyle baslayıp 2*3 yasına gelip hala aynı olan bir sürü cocuk tanıyorum. maalesef..