2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sanırım oğlum su çiçeği oldu ateşi var ense sırt kısmında minik pembe kızartılar var çenesinde bir tane sivilce gibi bi şey çıktı çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun canım emin oldunuz mu su çiçeğinden ? Geçen hafta oğlumda da böyle kızarıklık oldu kollarında, boyun ve hafif göğüs kısmında da minik kızarıklık vardı dr isilek demişti, kollarına da allerji dedi. Su çiçeği ihtimali aklımıza bile gelmedi Allerji ilacı kullandık, denize soktum söndüler. Çabucak geçer inş sizinde

Eklentiler

• 08D78426-9353-42E8-9C32-65787F9A4423.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 7314E130-5BA6-494E-8BBC-3134200694D4.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 67EAFD0E-1882-4896-BB76-A72BE804FD52.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 36
Canım şimdilik hafif yüksek seyirli ateş öksürük sivilcemsi yapıda çenedeki bunu düşündürdü eşime bekliyoruz. Üç gün takip. Size de çok geçmiş olsun o kolları bacakları öperim çok çok sadece isilik olmasına çok sevindim bizimkiler çok küçük deriden kabartılı değil henüz üç tanesi sivlce gibi ortası beyaz irin var gibi bir tanesi çok net sivilce gibi baş verdi. Beklemedeyiz. Çok teşekkür ederim.

Kızlar ya oğlumun çok ateşi var.Üşütme desem üşütme değil öksürük yok,burun akıntısı yok sabahtan beri 39 derece ateşi.Calpol verdim ılık duş aldırdım aynı 38’e ancak düştü.Hastaneye götürdüm çevremdeki hastaneler (Liv,Koru,Memorial) pediatri yok diye almadı.Güven’e bakacağım şimdi.Diş mi acaba anlayamıyorum.Üst dişleri çıktı alt zaten çıkmıştı Yavrum minicik keşke dile gelse de anlatsa sorununu

Geçmiş olsun ,başka yerden bir diş geliyor olabilir belki. Başka hiçbir belirti gözükmüyorsa. Bizim de ilk dişler çıkacağı gün öyle olmuştuk ,2 diş birden gelmişti.Umarım önemli bir şey olmaz

Canım çok geçmiş olsun bilinenin aksine diş çok ateş yapmaz bizim de öyle olmuştu bi ara 2 gün sürdü 3 günün üstüyse viral enfeksiyondur burun akıntısı sonradan geldi bizim o zaman çok geçmiş olsun takip et calpol fitil ver mutlaka acile gidersin çok yükselirse noluyor bu bebelere bilmiyorum ki enfeksiyon enfeksiyon üstüne

Canım çok geçmiş olsun
Doktor bana 38 i geçmez diş 37,5 hatta dedi
Bundan yüksek olursa diş değildir beni ara demişti bilgin olsun

Geçmiş olsun canım bizde çok parka gidiyoruz korktum şimdi
İyi olsun kuzucuk çabucak atlatsın inşallah

çok geçmiş olsun. bizim de şöyle bir deneyimimiz olmuştu: bir gece birden ateş ölçerde 40ları görmüştük, o zaman acildeki genç bir doktor muayene edip "6. hastalık olabilir, bir kaç güne kızarıklıklar olur sonra iyileşir" demişti. onun dediği çıktı. ateş düşürmek için calpol dolven dönüşümlü kullanmıştık ama yeterli gelmemişti, ateş düşürücü fitil işe yaramıştı.

dirençli ateş 6. hastalık belirtisi olabiliyor. umarım hemencecik iyileşir.

Kızlar yardım edin bana ya büyük kızım okuldan hastalık getirdi yine 5 gündür kızımın burnu ve genzinde yoğun akıntı vardı ek gıdayı neredeyse kesti emzirmeyi de güçlükle yapıyorum kilo verecek diye korkuyorum dünden beri daha iyi ama ek gıdaya ağzını kapatıyor sadece meyve püresini ve yoğurdu kabul ediyor çok az da bardakla tarhana ve yoğurt çorbası çok üzülüyorum ne yapabilirim tavsiyeniz ya da bizim gibi problem yaşayıp düzelteniniz var mı

Canım çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım sanırım su çiçeği değil artmıyor ateş 37.5 geçmiyor sadece çenede bir tane ile kaldı bekliyoruz şimdilik sanırım su çiçeği değil gibi ateş zaten çok yükselmemişti sırtındakiler de sönüyor sanki ne olduğunu biz de anlayamadık. Soğuk algınlığı geçirdik hep birlikte onun ardından mı oldu ne oldu anlayamadım

Toyz shop da 50tl ye aldim ben aynisi. Bilginiz olsun

Tam olarak öyle bir şey yaşamadık ama bizimkinin de iştahı kapanıp açılıyor, sıcaklardan olabilir. Sizinki sıvıyı alıyor ama katı gıdaya direniyorsa diş olabilir, boğazında öyle akıntı varsa o da yutmasını zorlaştırır belki de ve katı gıda reddi yapar. Hepsi geçici. Geçmiş olsun, geçmiştir bile belki..

Cnm pirzola ve köfteyi kaç dakika suda pişiriyosun ben de yaptım mühürleyerek ızgara sadece ama yemedi kuru geldi dedgin gibi.

Sağol canım çok şükür bu akşam yedi biraz nasıl mutlu oldum anlatamam umut var demekki dedim

Su çiçeği değildir ozman canım
Patlama süresini bilmiyorum ama ben çocukken çıkarmıştım hatırlıyorum göbek kısmım baya dolmuştu sonra tabi kafamın içine kadar doldu
Alerjik bir sey olabilir mi farklı bir sey yediyse falan
Bide 6. Hastalık var ama onda sanırım döküntü şeklinde oluyor o da parktan vs çok bulaşıyormuş

Canım çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım sanırım su çiçeği değil artmıyor ateş 37.5 geçmiyor sadece çenede bir tane ile kaldı bekliyoruz şimdilik sanırım su çiçeği değil gibi ateş zaten çok yükselmemişti sırtındakiler de sönüyor sanki ne olduğunu biz de anlayamadık. Soğuk algınlığı geçirdik hep birlikte onun ardından mı oldu ne oldu anlayamp
canım inan biz de ne olduğunu anlayamadık. su çiçeği değil sanırım artmadı o sivilcemsi şeyler şu an hala 1 tane. Ama sırtı komple küçük küçük kızarıklık dolu. İçi boş ama isilik gibi şeyler. Ateş yok. Hastaneye gitmedik şimdilik takipteyiz. Tahin pekmez yedirdim yeni acaba onunla mı ilgisi var

Kızlar ben bebeğime travel sistem kullanıyordum ancak geçen ramazan bayramında onu koyunca aracın bagajı doluyordu nerdeyse bir valiz daha koyamıyorduk. Bugün bi anda cybex pockit plus aldım aranızda kullanan var mı baston tip diye geçiyor 22 kg a kadar diye aldım merak ettim kullanan var mı?

Güzel günlerde kullan canım çok iyi yapmışsın ben de 2 ay önce elden çıkardım bebek arabamızı yerine chicco goody aldım çooook memnunum o da 22kg’ya kadar ben uyurken tam yatmasını istediğim için bunu tercih etmiştim ona da bir bakabilirsin ama haliyle katlanınca cybex kadar minik olmuyor

Ben de satayım diyorum yani ev eşya doldu zaten şimdiki aklım olsa travel almazdım evet 22 kg ya kadar olması çok güzel genelde kabin boylar 15 kg ya kadar 3 yaşından sonra napıcam dedim aldım. Evet bu tam yatış yapmıyormuş 170 derece yazıyor hafif eğim yeterli benim için zaten benim oğlan çok uyumuyor bebek arabasında araba durduğu an uyanan bi çocuk tatilde çok kullanışlı olacak onu anladım şimdiden sen de güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…