- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #38.901
Çok geçmiş olsun hemen geçsin inşallahMuhtemelen parkta temas etti annem geçen haftalarda buradaydı komşunun torunlarıyla oynadılar evde muhtemelen onlardan eşimin dediğine göre kuluçka süresi 14 gün civarıymışçok dikkat edin
Çok teşekkür ederim inşallah aşıyı bekleyemeden olduÇok şaşırdım, çok geçmiş olsun. Durumu nasıl? Hemen iyileşsin umarım..
Amin çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun hemen geçsin inşallah
Cok tesekkur ederim ben de bu yil kendi cabamla kutlayip seneye show yapmak istiyorumVeririm tabi kii bu markanın üç konsepti var ben bu multicolor olanını alacağım bir de flamasız modeli düşünüyorum midi boy olarak geçen, kız için olanı da çok güzel çok soft pembe morupaylaşıyorum canım
Hey Parti Boho Girl GökkuÅaÄı Temalı Kız Ãocuk DoÄum Günü Parti Seti â Maxi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hey Parti Boho Girl GökkuÅaÄı Temalı Kız Ãocuk DoÄum Günü Parti Seti â Maxi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Hey Parti Boho Baby Multicolor GökkuÅaÄı Temalı 1 YaÅ DoÄum Günü Parti Seti - Maxi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hey Parti Boho Baby Multicolor GökkuÅaÄı Temalı 1 YaÅ DoÄum Günü Parti Seti - Maxi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Hey Parti Boho Natural GökkuÅaÄı Temalı DoÄum Günü Parti Seti â Maxi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hey Parti Boho Natural GökkuÅaÄı Temalı DoÄum Günü Parti Seti â Maxi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Big Party El Ele Ãocuklar Uzar Süs 12 Parça Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Big Party El Ele Ãocuklar Uzar Süs 12 Parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim aklımda hiçbi şey yoktu normalde bi cafede kutlarız diye düşünmüştüm ancak bunları görünce bide o vakitte tatilde olacağız dedim ben bunu bir parkta bol yeşil kutlar geçerim zaten yanımızda kimse olmayacak pastayı büyük yaptırmak durumundayım piknikçilerle paylaşırım dedim yani mısır kutuları 10 tane o bile bize fazla olacak böyle geçsin bakalımCok tesekkur ederim ben de bu yil kendi cabamla kutlayip seneye show yapmak istiyorumarkadasimin 2yasinda kizi var dogum gunu icin hevesliydi en azindan mumdan anliyor o zaman hakkini vermek istiyorum, bu yil ailece ve yakin akrabalarla guzel bi anı kalsa yeterli
İnternetten biraz baktım şimdi, geçip giderken biraz sıkıntı veriyormuş, çok kolay gelsin. Kendi kaşırken bakteri kapmasından başka bir riski yok gibi bizimkilerin yaşında. Geçecek: )Çok teşekkür ederim inşallah aşıyı bekleyemeden olduöksürüyor vücudu kızarık ateş var ve daha erken fark etti eşim daha içleri su dolup kaşınacakmış sayıları artacakmış. Karşı komşumuz pediarist o baktı sağolsun normalde ilaç başlanmazmış ancak üç günden uzun ateş, öksürük ve gözde kızarıklık var ise üç çeşit şurup başlanacakmış inşallah çabucak biter çok huzursuz. bir tanesi (çenedeki) içi suluydu muhtemelen kaşındı patlattı mesela daha sayıları çok artacakmış napıcaz bilmiyorum…dikkat edin sizler küçük çocukları yanaştırmayın 2 ay daha sabredin aşı olursa sorun yok hafif geçirirmiş
Balonlara baktıkça benim de doğum günü alışverişi çakram açıldı yalnız: )Benim aklımda hiçbi şey yoktu normalde bi cafede kutlarız diye düşünmüştüm ancak bunları görünce bide o vakitte tatilde olacağız dedim ben bunu bir parkta bol yeşil kutlar geçerim zaten yanımızda kimse olmayacak pastayı büyük yaptırmak durumundayım piknikçilerle paylaşırım dedim yani mısır kutuları 10 tane o bile bize fazla olacak böyle geçsin bakalımAkılları yettikçe çooook masraf çıkaracaklar bunu birazcık uyguna getirelim bence de (tabii ki işin şakası bu canları sağolsun )
Ahahaha evet biraz baktıkça hemen hazırlayası geliyor insanınBalonlara baktıkça benim de doğum günü alışverişi çakram açıldı yalnız: )
Çok geçmiş olsun ve eyvah benim oğlumun da ensesinde çenesinde boynunda bütün kıvrım yerlerinde isilik gibi kızartılar çıktı bir iki bacaklarında da varKızlar sanırım oğlum su çiçeği olduateşi var ense sırt kısmında minik pembe kızartılar var çenesinde bir tane sivilce gibi bi şey çıktı çok üzgünüm
MerhabaCanım kendinde yedirsen de her seferinde önüne bir sey koy zamanla tekrar alışacaktır.
Aç olduğu anı da iyi denk getirmek gerek tabi.
Bi de beraber sofraya oturmak önemli diye biliyorum. İzlemesi yemesine teşvik ediyor
Bizde de durum tersi kaşık reddi var o kendi yerken çaktırmadan kaşık uzatıyorum kendi yediğini sanıyor farkederse ya ağzını kitliyor ya da elinde ki ağzına sokup bekliyor baya inatlaşıyor
Ve gluten bir numaralı blw alıştırma sürecimdi
Eline ekmek, poğaça verince asla reddetmiyordu
Köfte sevmiyor ama kuzu pirzola ve somonu çok sevdi mesela eti başka formlarda dene derim.
Canım pirzolayı tava da mühürleyipMerhabaKuzu pirzola ve somon tarifinizi öğrenebilir miyim?
Aynı durumKizlar bu alt karnimizin gitmesi icin napmamiz lazim ya, diyet ve spor yapiyorum epey kilo verdim hamilelik oncesi kiloma son 1 kilo kaldi onu da veririm devam ediyorum diyete ama alt gobek gitmiyovarsa oneriniz alirim
Şişip sönmüş balon gibi eski formuna girmedi. Gerçi nasıl girsin kocamandı geçen sene hala aklım almıyo içimden insan çıktıKizlar bu alt karnimizin gitmesi icin napmamiz lazim ya, diyet ve spor yapiyorum epey kilo verdim hamilelik oncesi kiloma son 1 kilo kaldi onu da veririm devam ediyorum diyete ama alt gobek gitmiyovarsa oneriniz alirim
Nasil gidecek bu gobek ya ben simdi spor da yapiyorum aslinda biraz kuculdu gibi ama asla eski haline gelmeyecek diye korkuyorum. O islemler ise yariyor mu ya denersen bana da haber verebilir misinAynı durum
49 kiloyum ama göbek gitmedi yani hamilelik öncesi de 48 kiloydum ama aynı fizikte değilim sanırım orantısız kilo aldığımız için orantısız veriyoruz
Aletli pilatese başlayacağım üşensemde
Bide şu yattığın yerden bölgesel zayıflama varya favorim o onu araştırıyorum.
1 saatte 10 bin mekik gibi etkisi olduğunu vaadedenler tam benlik
Benim de boyum 165 ben de 55 56da iyi oluyorum su an bisi kalmadi o kiloya inmeme ama gobek inmiyoŞişip sönmüş balon gibi eski formuna girmedi. Gerçi nasıl girsin kocamandı geçen sene hala aklım almıyo içimden insan çıktıben de hemen hemen normal kiloma gelmek üzereyim karnıma takmış durumdayım. Sporsuz forma girmem imkansız. Bana 54 kg iyi oluyor boyum 160 balık etli oluyorum, şimdi biraz gevşek bi balığım
Decatlona baktım canım gölgeliksiz çok çeşitler vardı ama dediğim gibi oğlum asla şapka taktırmıyor. Ben taksam bile üstüme çıkıp çıkarıyor kafamdan. Attığınız linkteki çok hoşuma gitti ama patlak vs gelirmi diyede korkuyorum yoksa internette çeşit bol. En son çare oraya gidince bulurum diyorumDecathlona baktınız mı? Belki orda vardır. İnternet üzerinden almayı düşündüğüm 180 liralık ürünler vardı iki hafta önce bakıp işaretlemiştim 480 lira olmuş bazıları da 890 liraya uçmuş gerçekten neye göre böyle oluyor ben sorgulayamıyorum bile. Bu yüzden linklemedim. Takip ettiğim bi kadın bundan almıştı çocuğuna, belki fikir olur. Yorumlarına bakarsınız ben incelemedim.
Bestway Uvcareful 50+ Gölgelikli Çocuk Botu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bestway Uvcareful 50+ Gölgelikli Çocuk Botu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bugün daha iyiyiz bakalım ne kadar sürecek henüz gelişme yok daha patlayacakmış bakalımİnternetten biraz baktım şimdi, geçip giderken biraz sıkıntı veriyormuş, çok kolay gelsin. Kendi kaşırken bakteri kapmasından başka bir riski yok gibi bizimkilerin yaşında. Geçecek: )
Temmuz başında bir cesaret otele gidicez, ben de çoluk çocuk görür oynar diye seviniyordum.
Resmen aynı yerlerde çıkmış. Sivilce bizde bi tane artarsa su çiçeği olduğu garantilenecek inşallah sizde yoktur yine de üş gün takip edinÇok geçmiş olsun ve eyvah benim oğlumun da ensesinde çenesinde boynunda bütün kıvrım yerlerinde isilik gibi kızartılar çıktı bir iki bacaklarında da varBazıları sivilce gibi oldu bugün. Çocukla teması yok, ama zona çok yaygınmış acaba farketmeden döküntüye falan mı temas ettik hay Allah ya.