2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok şaşırdım, çok geçmiş olsun. Durumu nasıl? Hemen iyileşsin umarım..
Çok teşekkür ederim inşallah aşıyı bekleyemeden olduöksürüyor vücudu kızarık ateş var ve daha erken fark etti eşim daha içleri su dolup kaşınacakmış sayıları artacakmış. Karşı komşumuz pediarist o baktı sağolsun normalde ilaç başlanmazmış ancak üç günden uzun ateş, öksürük ve gözde kızarıklık var ise üç çeşit şurup başlanacakmış inşallah çabucak biter çok huzursuz. bir tanesi (çenedeki) içi suluydu muhtemelen kaşındı patlattı mesela daha sayıları çok artacakmış napıcaz bilmiyorum…dikkat edin sizler küçük çocukları yanaştırmayın 2 ay daha sabredin aşı olursa sorun yok hafif geçirirmiş

Cok tesekkur ederim ben de bu yil kendi cabamla kutlayip seneye show yapmak istiyorum arkadasimin 2yasinda kizi var dogum gunu icin hevesliydi en azindan mumdan anliyor o zaman hakkini vermek istiyorum, bu yil ailece ve yakin akrabalarla guzel bi anı kalsa yeterli

Benim aklımda hiçbi şey yoktu normalde bi cafede kutlarız diye düşünmüştüm ancak bunları görünce bide o vakitte tatilde olacağız dedim ben bunu bir parkta bol yeşil kutlar geçerim zaten yanımızda kimse olmayacak pastayı büyük yaptırmak durumundayım piknikçilerle paylaşırım dedim yani mısır kutuları 10 tane o bile bize fazla olacak böyle geçsin bakalım Akılları yettikçe çooook masraf çıkaracaklar bunu birazcık uyguna getirelim bence de (tabii ki işin şakası bu canları sağolsun)

İnternetten biraz baktım şimdi, geçip giderken biraz sıkıntı veriyormuş, çok kolay gelsin. Kendi kaşırken bakteri kapmasından başka bir riski yok gibi bizimkilerin yaşında. Geçecek: )
Temmuz başında bir cesaret otele gidicez, ben de çoluk çocuk görür oynar diye seviniyordum.

Balonlara baktıkça benim de doğum günü alışverişi çakram açıldı yalnız: )

Kızlar sanırım oğlum su çiçeği oldu ateşi var ense sırt kısmında minik pembe kızartılar var çenesinde bir tane sivilce gibi bi şey çıktı çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun ve eyvah benim oğlumun da ensesinde çenesinde boynunda bütün kıvrım yerlerinde isilik gibi kızartılar çıktı bir iki bacaklarında da var Bazıları sivilce gibi oldu bugün. Çocukla teması yok, ama zona çok yaygınmış acaba farketmeden döküntüye falan mı temas ettik hay Allah ya.

MerhabaKuzu pirzola ve somon tarifinizi öğrenebilir miyim?

MerhabaKuzu pirzola ve somon tarifinizi öğrenebilir miyim?
Canım pirzolayı tava da mühürleyip
Üzerine aşmayacak şekilde hafif su ekleyerek yapıyorum yumuşacık oluyor kendi elinde yiyor. Köfteyi de aynı şekilde pişiriyorun kuru olunca yemiyor çünkü.
Somonuda fırında yapıyorum bi parça somon parmak patates ve kırmızı soğanı zeytin yağ ekleyip folyo ile sarıp pişiriyorum o da yumuşacık oluyor farklı sebze de eklenebilir.
Baharatta eklemeye başladım doktor acı dışında ekle artık alışsın dedi
Bizim yemekleri de olduğu gibi veriyorum ayrı yemek yapmıyorum artık aslında.

Kizlar bu alt karnimizin gitmesi icin napmamiz lazim ya, diyet ve spor yapiyorum epey kilo verdim hamilelik oncesi kiloma son 1 kilo kaldi onu da veririm devam ediyorum diyete ama alt gobek gitmiyo varsa oneriniz alirim

Kizlar bu alt karnimizin gitmesi icin napmamiz lazim ya, diyet ve spor yapiyorum epey kilo verdim hamilelik oncesi kiloma son 1 kilo kaldi onu da veririm devam ediyorum diyete ama alt gobek gitmiyo varsa oneriniz alirim
Aynı durum
49 kiloyum ama göbek gitmedi yani hamilelik öncesi de 48 kiloydum ama aynı fizikte değilim sanırım orantısız kilo aldığımız için orantısız veriyoruz
Aletli pilatese başlayacağım üşensemde
Bide şu yattığın yerden bölgesel zayıflama varya favorim o onu araştırıyorum.
1 saatte 10 bin mekik gibi etkisi olduğunu vaadedenler tam benlik

Şişip sönmüş balon gibi eski formuna girmedi. Gerçi nasıl girsin kocamandı geçen sene hala aklım almıyo içimden insan çıktı ben de hemen hemen normal kiloma gelmek üzereyim karnıma takmış durumdayım. Sporsuz forma girmem imkansız. Bana 54 kg iyi oluyor boyum 160 balık etli oluyorum, şimdi biraz gevşek bi balığım

Nasil gidecek bu gobek ya ben simdi spor da yapiyorum aslinda biraz kuculdu gibi ama asla eski haline gelmeyecek diye korkuyorum. O islemler ise yariyor mu ya denersen bana da haber verebilir misin eskiden guzellik merkezlerinin kampanyalarini takip edip giderdim simdi vakit bulup sac boyatmaya zor gidiyorum ajjksfjf

Benim de boyum 165 ben de 55 56da iyi oluyorum su an bisi kalmadi o kiloya inmeme ama gobek inmiyo sporla biraz sıkılastim ama karnim inmiyo birturlu napicam bilmiyorum

Decatlona baktım canım gölgeliksiz çok çeşitler vardı ama dediğim gibi oğlum asla şapka taktırmıyor. Ben taksam bile üstüme çıkıp çıkarıyor kafamdan. Attığınız linkteki çok hoşuma gitti ama patlak vs gelirmi diyede korkuyorum yoksa internette çeşit bol. En son çare oraya gidince bulurum diyorum Ordada biraz fiyatları şişirşyorlar ama yapacak birşey yok

Bugün daha iyiyiz bakalım ne kadar sürecek henüz gelişme yok daha patlayacakmış bakalım 12. Ay aşılarını yaptırıp gidin bence nolur nolmaz

Resmen aynı yerlerde çıkmış. Sivilce bizde bi tane artarsa su çiçeği olduğu garantilenecek inşallah sizde yoktur yine de üş gün takip edin Biz beklemedeyiz ateş var mı sizde yoksa su çiçeği olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…