2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biz de yapmıştık canım baya MadammS vermişti hatta eğitimi ama bizde iş değişti ayağa kalkınca çok zor oldu ve başaramadık şimdi bizim yatakta ben masaj yaparak dokunarak uyutuyorum gece yine kalkıyor ama biraz meme biraz pişpiş uyuyor alıştım artık

Amiiiin zaten en çok onların geleceği önemli

13-18 arası canım 18 kesin tek uykuya düşülmüş olmalı tabi
Gündüz 2 uyku yaparsa gece uyumamaya başlayacak uyku aralıkları 5 saate çıkacak malum şimdiden 5 dk eklesek kardır
Teşekkür ederim: ) Tabi geçecekler tek uykuyaz benim aklımda acele etmemek gerek, o dirense de olabildiği kadar 2 uyku devam(18. aya kadar) diye kalmış. Üşenmezsem bakıcam.

Ortak hayaller benimde eşim ylisans bitirip doktora için yurt dışı hayalleri kuruyor. Bizde de durum tam tersi ben ydışında çok rahat iş bulurum ama eşimin zor. Olsun ben garsonluğa razıyım diyo

Teşekkür ederim: ) Tabi geçecekler tek uykuyaz benim aklımda acele etmemek gerek, o dirense de olabildiği kadar 2 uyku devam(18. aya kadar) diye kalmış. Üşenmezsem bakıcam.
Yaşındayken bi uyku gerilemesi var o tek uykuyla çok karışıyor orda direnmek gerek belki o konu kalmıştır canım aklında en erken 13 zaten sadece uyku aralıklarını açarak gitmek gerekiyor 2 uyku içinde bizde erken geçmeyiz aldığım enerji o seviyor uykuyu
Geceler baktım bozuluyor o zaman hızlanırım :)

Ya kızlar Ankara olanlar. Oğluma deniz simidi arıyorum bulamadım. Ben kolluk değil gölgelikli deniz simidi arıyorum. Şapka hiç sevmiyor çünkü kafasına güneş geçmesinden korkuyorum 1 haftadır arıyorum migros, e bebek. Ankamall de girmediğim yer kalmadı bulamıyorum var mı bir öneriniz haftaya cumartesi tatile gideceğiz ve ben en önemli şeyi bir türlü bulamadım

Ben de bakacağım internetten alırım dedim ama çukurambar bebekhouse bakabilirsiniz.Ben çoğu şeyi oradan buluyorum.

Kızlar sanırım oğlum su çiçeği oldu ateşi var ense sırt kısmında minik pembe kızartılar var çenesinde bir tane sivilce gibi bi şey çıktı çok üzgünüm

Decathlona baktınız mı? Belki orda vardır. İnternet üzerinden almayı düşündüğüm 180 liralık ürünler vardı iki hafta önce bakıp işaretlemiştim 480 lira olmuş bazıları da 890 liraya uçmuş gerçekten neye göre böyle oluyor ben sorgulayamıyorum bile. Bu yüzden linklemedim. Takip ettiğim bi kadın bundan almıştı çocuğuna, belki fikir olur. Yorumlarına bakarsınız ben incelemedim.

Canim bunlarin linkini verebilir misin ya

Ortak hayaller benimde eşim ylisans bitirip doktora için yurt dışı hayalleri kuruyor. Bizde de durum tam tersi ben ydışında çok rahat iş bulurum ama eşimin zor. Olsun ben garsonluğa razıyım diyo
Gitmeye karar vermek mesele aslında çabanız varsa ne güzel mesleğinizi de yapacakmışsınız ben durmazdım giderdim sanırım sorun benim ne iş yapacağımalmancamı geliştirirsem ve üstüne biraz daha bişeyler yaparsam yine iş buluyorum ama bu çaba 3-4 yılımı alacak ve bu sırada oğlanla nasıl yapıcam bilmiyorum eşime göre ne var gidelim işte yaparız ama bilmiyorum gitmeye karar verirseniz haber verin çok merak ediyorum giden olacak mı R rinanoy gidecek gibi

Canim bunlarin linkini verebilir misin ya
Veririm tabi kii bu markanın üç konsepti var ben bu multicolor olanını alacağım bir de flamasız modeli düşünüyorum midi boy olarak geçen, kız için olanı da çok güzel çok soft pembe moru paylaşıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…