- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #38.881
Biz de yapmıştık canım bayaBu arada biz uyku eğitimi aldık, gece bir kere rüya öğünü veriyorum onun dışında gece beslenmesi yok. Arada mıkladığı oluyor, gidip pış pış yapıyoruz geri dalıyor. Tabi sabah ortalama 6.30da ayaktayız üçümüz de: )
MadammS sağolsun çok yardımcı olmuştu uyku eğitimi sürecinde: )
Canım bizde iş ayaklanınca koptu tam eğitimli değil ama tam eğitimsiz de değil ortaya karışık idare ediyorumHooop geldim. Eğitimlerde kaçak mı var kızlar her zaman yardımcı olurum
Amiiiin zaten en çok onların geleceği önemlikocam doktor olsaydı çoktan gitmiştim: ) duolingoya bir girdim, tanıdık bütün doktorlar almanca çalışıyor. içim buruluyor ama işte.. ben de gittim, yaşam standartlarının insanca olması ve beergardenlar etkilemişti: ) bi de nasıl yeşildi. en en en hayırlısı olsun hakkımızda. çocuklarımız güzel günler görsün.
Peki zararı olur muymuş doktorunuz falan bir şey dedi miSerum fizyolijik direk steril tuzlu su. Suyu kaynatip cok az miktar tuz atip yapabilirsiniz. Biz bir sure oyle temizledik burnunu.
13-18 arası canım 18 kesin tek uykuya düşülmüş olmalı tabiBi dakka, 13. ay erken değil mi ya: )
Sende bebişte mutluysanız hiç sorun yokCanım bizde iş ayaklanınca koptu tam eğitimli değil ama tam eğitimsiz de değil ortaya karışık idare ediyorum
Teşekkür ederim: ) Tabi geçecekler tek uykuyaz benim aklımda acele etmemek gerek, o dirense de olabildiği kadar 2 uyku devam(18. aya kadar) diye kalmış. Üşenmezsem bakıcam.13-18 arası canım 18 kesin tek uykuya düşülmüş olmalı tabi
Gündüz 2 uyku yaparsa gece uyumamaya başlayacakuyku aralıkları 5 saate çıkacak malum şimdiden 5 dk eklesek kardır
Ortak hayallerYa bizimki de 20.30-21.00 gibi yatıyor ama sürekli uyandığı için bizim akşam oturmamız çok olmuyor. Benim eşimin de son yılı, tez yazıyor çok yoğun (uzatacak gibi gerçi çocuk bakımında ilk 5 ay aktif olunca tezi aksadı ) o dil denkliği alınca bi sınava giriyormuş ve hop almanyada doktor oluyor. Sayamayacağım kadar arkadaşı kursa gidiyor. Ben avukatım mesleğimi orda yapamıyorum sadece çok iyi dil bilirsem ve üstüne orda ylisans yaparsam hukuki danışmanlık ve taraflarından biri türk olan davalara bakabileceğim. Ama birkaç yıl para kazanmadan durmam gerek. İşimi bırakmayı göze alamıyorum birkaç yıl bile olsa eş eline bakamam ben sinir stres olurumeşim de çocuğu kindergartene göndeririz sen dil kursuna gidersin ve hatta iki yıllık bölümler varmış onları okuyabilirsin fln diyor ben ayak diriyorum dur bakalım belki eser bi gün gideriz çok geç olmadan amin
Yaşındayken bi uyku gerilemesi var o tek uykuyla çok karışıyor orda direnmek gerek belki o konu kalmıştır canım aklında en erken 13 zaten sadece uyku aralıklarını açarak gitmek gerekiyor 2 uyku içinde bizde erken geçmeyiz aldığım enerji o seviyor uykuyuTeşekkür ederim: ) Tabi geçecekler tek uykuyaz benim aklımda acele etmemek gerek, o dirense de olabildiği kadar 2 uyku devam(18. aya kadar) diye kalmış. Üşenmezsem bakıcam.
Valla ben tam değil ama bebe mutluSende bebişte mutluysanız hiç sorun yok
Ben de bakacağım internetten alırım dedim ama çukurambar bebekhouse bakabilirsiniz.Ben çoğu şeyi oradan buluyorum.Ya kızlar Ankara olanlar. Oğluma deniz simidi arıyorum bulamadım. Ben kolluk değil gölgelikli deniz simidi arıyorum. Şapka hiç sevmiyor çünkü kafasına güneş geçmesinden korkuyorum 1 haftadır arıyorum migros, e bebek. Ankamall de girmediğim yer kalmadı bulamıyorum var mı bir öneriniz haftaya cumartesi tatile gideceğiz ve ben en önemli şeyi bir türlü bulamadım
Decathlona baktınız mı? Belki orda vardır. İnternet üzerinden almayı düşündüğüm 180 liralık ürünler vardı iki hafta önce bakıp işaretlemiştim 480 lira olmuş bazıları da 890 liraya uçmuş gerçekten neye göre böyle oluyor ben sorgulayamıyorum bile. Bu yüzden linklemedim. Takip ettiğim bi kadın bundan almıştı çocuğuna, belki fikir olur. Yorumlarına bakarsınız ben incelemedim.Ya kızlar Ankara olanlar. Oğluma deniz simidi arıyorum bulamadım. Ben kolluk değil gölgelikli deniz simidi arıyorum. Şapka hiç sevmiyor çünkü kafasına güneş geçmesinden korkuyorum 1 haftadır arıyorum migros, e bebek. Ankamall de girmediğim yer kalmadı bulamıyorum var mı bir öneriniz haftaya cumartesi tatile gideceğiz ve ben en önemli şeyi bir türlü bulamadım
Allah allah çocukla temas etti mi hiç?Kızlar sanırım oğlum su çiçeği olduateşi var ense sırt kısmında minik pembe kızartılar var çenesinde bir tane sivilce gibi bi şey çıktı çok üzgünüm
Canim bunlarin linkini verebilir misin yaCanım ben de senin gibi düşünüyorum şöyle ki çocuklar zaten daha çizgi film falan izlemiyorlar maşa ile koca ayı vs gibi konseptler çok olmaz gibi geldi. Ama ne bileyim safari renk konsepti gibi şeyler hoşuma gidiyor. Biz izmirde olacağız akraba olarak sadece annem babam kız kardeşim olacak bu yüzden güzel bi masa fotoğraf çekimi bana yeterli geldi. Trendyoldan şöyle bi şeyler buldum güzel olur mu bilmiyorum ama güzel bi masaörtüsü arkası yeşillik olursa profesyonel makinemiz de var güzel olur gibi düşünüyorum. Biz kalabalıkla kutlayamayacağız aileler hep adanada. Ama benim annem babam kardeşim olsun yeter bana
Gitmeye karar vermek mesele aslında çabanız varsa ne güzel mesleğinizi de yapacakmışsınız ben durmazdım giderdim sanırımOrtak hayallerbenimde eşim ylisans bitirip doktora için yurt dışı hayalleri kuruyor. Bizde de durum tam tersi ben ydışında çok rahat iş bulurum ama eşimin zor. Olsun ben garsonluğa razıyım diyo
Muhtemelen parkta temas etti annem geçen haftalarda buradaydı komşunun torunlarıyla oynadılar evde muhtemelen onlardan eşimin dediğine göre kuluçka süresi 14 gün civarıymışAllah allah çocukla temas etti mi hiç?
Veririm tabi kii bu markanın üç konsepti var ben bu multicolor olanını alacağım bir de flamasız modeli düşünüyorum midi boy olarak geçen, kız için olanı da çok güzel çok soft pembe moruCanim bunlarin linkini verebilir misin ya
Muhtemelen parkta temas etti annem geçen haftalarda buradaydı komşunun torunlarıyla oynadılar evde muhtemelen onlardan eşimin dediğine göre kuluçka süresi 14 gün civarıymışçok dikkat edin