- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #3.341
Güzel haberlerle gel inşallahYok canim yarin sabah 9.10 da randevum
Tatlım öyle birşey olsa doktor söylerdi emzir sıkıntı yapma kocakarı saçmalıkları bence ben hiç duymadım zehirlenen çocuk şükür benimkide iki ay emdi sütünü gayet iyiydi dediğim gibi ben kötü olunca bırakmak zorunda kaldım kusup yiyemedim hemen kilo vermeye başladım mecbur kestim karnımdaki bebis vitaminsiz kalmasın diye ama oğlum süt içmediği için üç dört ay mama verdimwala canım şimdiden kan vitamin herşeyi alıyorum ikisine de yeterli olayım diye. oğlumu sütten kesecek olmayı düşündükçe kahroldum. 'Emsin istediği yere kadar sen kendine bak anne olarak' dedim kendi kendime. bide yok zehirler mahveder diyolar ya
Haklısın canım. ağzı olan herkes konuşuyor ki. daha çok yeni bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor. hayırlısıyla bi atlatsam şu zamanı. umarım seninde yine olur Allah nasip eder yine anneliğiDoktorlar bu konuda doğana kadar emzirebilirsin diyorlar. Hatta doğduktan sonra ikisini birden emzirebilirsiniz. Doğumdan sonra süt yenidoğana göre ayarlanıyormuş. Yağ oranı kalitesi yani. Benim doktorum emzir demişti hem sütüm geldi gelmedi kaygın olmaz demişti ama başka bir nedenden düşük oldu. Çok stres yapmıştım nasıl bakacam diye ama bu sefer kaybedince bütün hepsi boşmuş. Yaşlı teyzelerin lafıyla hareket etme zehirler derler. Hurafe bunlar. Doktorundan başka birini dinleme canım. Kulaklarını tıka.
Canım ne yaptın ? Bizim kalp atışları çok hafif duyuluyordu dakikada 141 atıyormuşBnimde ilk canım ama sanki hep midem bulanacak hiç rahat edemiycem gibi geliyor sanki annelik yapamayacağım onu koruyamayacğım fikrine kapılıyorum
Canım öncelikle hayırlısı olsun . Aynı yerde ve aynı saatte mi verdin kan tahlilini . Ve canım sıkıntı değil bence. Benimde geçen hafta Cumartesi özel bi hastanede 342 çıktı Pazartesi sağıkocağında 658 çıktı bende panik yaptım doktora sordum gayet iyi sorun yok dedi çarşamba sağlık ocağımda aynı saatte kan verdim 1452 çıktı. İçin rahat olsun çok normal değerin, istersen son verdiğin yerde bi daha aynı saatte ver için rahat etsinMerhaba , bende hamileliği yeni öğrendim tüp bebekle olduğu için 11. gün testim 421 çıktı 13. gün 820 tam iki katı olmamış. Daha önce de iki kürtajım var sağlıksız gebeliklerden , bu değer acaba yine sıkıntılı mı ?
benimki ek gıda falan yiyo artık herşeyi emzirmesem bişi olmayacak ama illa anne sütünün yararından eksik kalmasın istiyo insan. bakalım hamileliğim nasıl gidecekTatlım öyle birşey olsa doktor söylerdi emzir sıkıntı yapma kocakarı saçmalıkları bence ben hiç duymadım zehirlenen çocuk şükür benimkide iki ay emdi sütünü gayet iyiydi dediğim gibi ben kötü olunca bırakmak zorunda kaldım kusup yiyemedim hemen kilo vermeye başladım mecbur kestim karnımdaki bebis vitaminsiz kalmasın diye ama oğlum süt içmediği için üç dört ay mama verdim
Genelde 1500 dem sonra kese gözükebiliyormuş öyle söylüyorlar .Kızlar 4+4te hcg 3565 normal mi? Keseyi ne zaman görebilirim sizce?
Canım cevabın için çok saol aynı saatler aynı yerde verdim kanı , doktorum aslında sorun yok dedi ama işte iki kez olumsuzluk yaşayınca sürekli olumsuz düşünüyorum hep öyle olacak gibi.Canım öncelikle hayırlısı olsun . Aynı yerde ve aynı saatte mi verdin kan tahlilini . Ve canım sıkıntı değil bence. Benimde geçen hafta Cumartesi özel bi hastanede 342 çıktı Pazartesi sağıkocağında 658 çıktı bende panik yaptım doktora sordum gayet iyi sorun yok dedi çarşamba sağlık ocağımda aynı saatte kan verdim 1452 çıktı. İçin rahat olsun çok normal değerin, istersen son verdiğin yerde bi daha aynı saatte ver için rahat etsin
18 güç geçti canım. İki farklı markada negatif çıkardı yanlış olabilir mi acaba bilmiyorumki. Şimdi gidip devlete kan mı versem napsamyumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti? belki de kullandığın testler hatalı sonuç veriyor. yalnız herşey çok normal olsa bile bu durumu çok kafaya takman olumsuz netice almana sebep olabilir. mümkün mertebe bu konu üzerine çok düşünmemeye çalış cnm. inşallah test yanlıştır da sen de aramıza katılırsın
Sağol canımHaklısın canım. ağzı olan herkes konuşuyor ki. daha çok yeni bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor. hayırlısıyla bi atlatsam şu zamanı. umarım seninde yine olur Allah nasip eder yine anneliği
Aaa ne güzel
Canım bnde 7+2 gözüküyorum kesemiz 8,8 cm kalp atışımız 130 ile 140 arasındaCanım ne yaptın ? Bizim kalp atışları çok hafif duyuluyordu dakikada 141 atıyormuşcrl bebeğin boyutu oluyor heralde 7.45mm yazıyor bir pirinç tanesi kadar dedi doktor kesenin altında ufak bi kanama alanı gözüküyor dedi Alan büyümedikçe sorun teşkil etmez dedi.yapılması gerekli testleri söyledi onları yapıp bir hafta sonra tekrar gideceğim
Gayet güzel değer 8 hafta git tam kalp atışını duymak istiyorsan benim de geç döllenmeydi evam ettim ilk doktorum korkutmustu beni muşmula süratli kadın 8 8bck tamKızlar 4+4te hcg 3565 normal mi? Keseyi ne zaman görebilirim sizce?
Allah’ın izinliyle bi sıkıntı olmaz inşallah canımCanım cevabın için çok saol aynı saatler aynı yerde verdim kanı , doktorum aslında sorun yok dedi ama işte iki kez olumsuzluk yaşayınca sürekli olumsuz düşünüyorum hep öyle olacak gibi.
Salı günü gideceğim . Anca o zamana boşluk bulabildim . Dün 1500 dü yaklaşık . 26 gün benim döngüm . Siz ne yaptınız kontrole gittiniz miAaa ne güzelHepimizinki sağlıkla gelsin inşallah. Sizin hcg kaç ve kontrole gittiniz mi?
Amin canım hepimizin inşallahAaa ne güzelHepimizinki sağlıkla gelsin inşallah. Sizin hcg kaç ve kontrole gittiniz mi?
MaşaAllah canımCanım bnde 7+2 gözüküyorum kesemiz 8,8 cm kalp atışımız 130 ile 140 arasında
7 :)Çok teşekkür ediyorum. Siz şimdi kaç haftalık oldunuz?
Evet canım aynen alışmaya çalışıyorum 10 aylık minnoşum daha. Çok yorgunum çok ben de alışmaya çalışıyorum daha saçımı bile boyayamadan hamile kalmışım tekrar aynı zorluklar korkuyorum . İnş sağlıkla doğsunlar da nasip ...seninde mi minik bebeğin varken sürpriz yaptı bi minik daha:) 2 gündür kendimi kötü hissediyodum ben yavaş yavaş alışmaya başladım. senin ruhsal durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?