- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.321
Kızlar 4+4te hcg 3565 normal mi? Keseyi ne zaman görebilirim sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk gebeliğimde 4+0da 600 civarı bir değer çıkmıştı. buna göre değeriniz gayet iyi yükselmiş görünüyor. bi hafta sonra keseyi görebilirsiniz sanırım. ben bugün 5+5im ve dra gidicem bakalım ne diyecekKızlar 4+4te hcg 3565 normal mi? Keseyi ne zaman görebilirim sizce?
Bugün hem doktoruma gittim hem veterinere. Doktorum dışarı çıkmayan ve mama ile beslenen kedilerde bunun görülme olasılığı az ama yine de test yapalım dedi. Testi yaptırdım.Canim benim ogluma hamileligimde bahcedeki kedilerden dolayi rahatsizlanmistim. Tam olarak adini hatirlamiyorum ama doktor bir test yapmisti ve cok yüksek cikip tedavi olmustum. Aslında hic ellememistim kediyi ama doktor masanin üstunde gezdiyse ve sende elini masaya sürüp agzina sürmüssündür dedi. Bence doktoruna bir daniş belki ilaci aşısı vardir
Keseyi görürseniz bana da haber verir misiniz?ilk gebeliğimde 4+0da 600 civarı bir değer çıkmıştı. buna göre değeriniz gayet iyi yükselmiş görünüyor. bi hafta sonra keseyi görebilirsiniz sanırım. ben bugün 5+5im ve dra gidicem bakalım ne diyecek
elbette hbr veririm. betahcg yükselirse değil düşerse endişe etmeniz lazım sorun yoktur yani ama dediğim gibi siz de geciktirmeden kontrole gidin.Keseyi görürseniz bana da haber verir misiniz?hcg yüksekliğinin olumsuz bir anlamı yoktur değil mi?
4+4 de 7100 dü bende hcg ama sıkıntılı bir şey yok şükür olumsuz düşünme :)Keseyi görürseniz bana da haber verir misiniz?hcg yüksekliğinin olumsuz bir anlamı yoktur değil mi?
Benim de pazartesi günü randevum var. İnşallah hepimiz güzel şeyler duyarızelbette hbr veririm. betahcg yükselirse değil düşerse endişe etmeniz lazım sorun yoktur yani ama dediğim gibi siz de geciktirmeden kontrole gidin.
Çok teşekkür ediyorum. Siz şimdi kaç haftalık oldunuz?4+4 de 7100 dü bende hcg ama sıkıntılı bir şey yok şükür olumsuz düşünme :)
bende emdiği yere kadar emzireyim diye düşünüyorum. öyle zor durumda kaldım ki ne yapacağımı şaşırdım inankiÖyle tanıdığım arkadasım vardı zaten Dr 6. aya kadar emzirebilirsin demişti sanırım ama aradım 3 ay emzirdim dediğine göre sütün kalitesi azalmıs
seninde mi minik bebeğin varken sürpriz yaptı bi minik daha:) 2 gündür kendimi kötü hissediyodum ben yavaş yavaş alışmaya başladım. senin ruhsal durumun nasılBen devamediyorum ama dr a danılıcam bu konuda.
wala canım şimdiden kan vitamin herşeyi alıyorum ikisine de yeterli olayım diye. oğlumu sütten kesecek olmayı düşündükçe kahroldum. 'Emsin istediği yere kadar sen kendine bak anne olarak' dedim kendi kendime. bide yok zehirler mahveder diyolar yaBende oğlum on aylıkken hamile kalmıştım doktor emzir birşey olmaz dedi ama ben sadece iki ay emzirdim çünkü bulantilar başlayıp birşey yiyemez duruma gelmiştim mecburen kestim tam bir yaşında
ahh canım çok üzüldüm. ilk öğrendiğimde (4 gün önce) hemen sonlandırmayı düşündüm küçük bebeğim var diye ama korunurken Allah verdi onu da kıyamadım. şimdide ikisine de yeteyim derdindeyim. oğlumu emzirmeyi bırakmak istemiyorum bana ihtiyacı var çünkü. inşallah bu süreci sağlıkla atlatırız. sende üzülme cennette seni bekleyen meleğin olmuş. allah yine verir insallahCanım ben olmuştum. Ben Türkiye’deki doktoruma da yurtdışındaki doktoruma da sormuştum hiç bir sorun yaşamazsın Zararı yok emzir demişlerdi ben de öyle yaptım. Aynı senin gibi 11 aylıktı kızım hamile kaldığımda. Fakat tabii doktor riskli bir durum görürse o zaten söyler kendi kadın doktorunla detaylı konuşmalısın. Amma velakin ben bebeğimi kaybettim 20. Haftada Allah yaşatmasın kimseye tabii bunun emzirmeyle bir alakası yoktu
canım ne güzel işte neden korkuyosun. kimi insanda hiç olmaz. dua et tekrar başlamasın. sen içini ferah tutKızlar iyi aksamlarrrr modum çok düsük yazamiyorum. Bugün 7+5 olduk bulantilarim tamamen gecti. Bulantim var diye şikayet ediyordum simdide gecti diye korkuyorum. Sadece sol kasık agrim var.
Cuma kontrolüm var
ben ocean mummy kullanıyorum içerisinde hepsi var. ve ocean cidden çok iyi bi marka içeriği tertemiz. 11 aylık bebeğim için de takviyeleri hep ocean markaArkadaşlar, Folik asit ve OMEGA 3 için neler kullanıyorsunuz? OMEGA 3 için doktor bir hap önerdi ; 30 adedi 150₺önerilerinizi bekliyorum
![]()
Ay en canım ne dusuncgmı sasrdım valla bakalım doktor ne dıcek bugunBende anlamadim canim. Bende haftada 1 igne oluyorum günde 3 tane progestan kullaniyorum. 3 4 gün olmuyor hehh diyorum gecti ertesi sabah yine basliyor.
Doktorlar bu konuda doğana kadar emzirebilirsin diyorlar. Hatta doğduktan sonra ikisini birden emzirebilirsiniz. Doğumdan sonra süt yenidoğana göre ayarlanıyormuş. Yağ oranı kalitesi yani. Benim doktorum emzir demişti hem sütüm geldi gelmedi kaygın olmaz demişti ama başka bir nedenden düşük oldu. Çok stres yapmıştım nasıl bakacam diye ama bu sefer kaybedince bütün hepsi boşmuş. Yaşlı teyzelerin lafıyla hareket etme zehirler derler. Hurafe bunlar. Doktorundan başka birini dinleme canım. Kulaklarını tıka.wala canım şimdiden kan vitamin herşeyi alıyorum ikisine de yeterli olayım diye. oğlumu sütten kesecek olmayı düşündükçe kahroldum. 'Emsin istediği yere kadar sen kendine bak anne olarak' dedim kendi kendime. bide yok zehirler mahveder diyolar ya
Ayyy Allah razı olsun balımNe güzel bi samimiyet oluştu burda yaHiç tanımadığın birinin cinsiyet hissi bile oluyormuş
içim ısındı valla
Senin hissiyatın daha önemli boşver Çin takvimini
![]()
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahCanım sağlık ocağına gittim dün yılbaşına kadar test alamıyorlarmış. Devlete de kalabalığından dolayı gitmek istemedim. Özele gitmek içinde beklicem birkaç gün daha belki regl olurum