- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #3.221
Ben 6+1 de duydum ama çok minik olduğu için 1-2 sn dinletti doktorumMerhaba arkadaşlar :) 25 yaşındayım ilk gebeliğim. Ultrasonda hersey normal, güzel görünüyor. Kalp atışı için bir hafta sonraya çağırdı doktor. Şuan 5+5 olduğumu söylüyorlar. Kalp atışı ne zaman duyulur ilk? Sizler duyabildiniz mi ? Kalp atışı duyulmayan gebelikler olabiliyormuş. Bunun olma ihtimali çok yüksek mi? Düşünmekten korkmaktan zaman geçmek bilmiyor.
Tebrik ederim umarım yolunda ilerler :) benimde bugün kontrolüm vardı dr cok kısa karından ultrasonla kalp atısını izletti hafta olarakta 5+3 dedi. Aslında geçen hafta tam 5 demişti. Haftaya gel kalp atısını dinleyelim ona göre hafta ayarlamamızı yapalım dedi. Korkmayın nasipte yoksa yapacak bırsey yok benimde 2 düşük gebeliğim oldu. Stres yapmadan akısına bırakmaya calısın zor oluyor ama :)Sağlıkla doğsun inşMerhaba arkadaşlar :) 25 yaşındayım ilk gebeliğim. Ultrasonda hersey normal, güzel görünüyor. Kalp atışı için bir hafta sonraya çağırdı doktor. Şuan 5+5 olduğumu söylüyorlar. Kalp atışı ne zaman duyulur ilk? Sizler duyabildiniz mi ? Kalp atışı duyulmayan gebelikler olabiliyormuş. Bunun olma ihtimali çok yüksek mi? Düşünmekten korkmaktan zaman geçmek bilmiyor.
Teşekkür ederim :) Cok fazla olumsuz durum falan duyunca ister istemez korku kaplıyor içimi. O zaman haftaya gittiğimde duyulması lazım. Umarim insaallah. Tüm bebeğini bekleyen anneler sağlıkla alsın bebişlerini kucağınaTebrik ederim umarım yolunda ilerler :) benimde bugün kontrolüm vardı dr cok kısa karından ultrasonla kalp atısını izletti hafta olarakta 5+3 dedi. Aslında geçen hafta tam 5 demişti. Haftaya gel kalp atısını dinleyelim ona göre hafta ayarlamamızı yapalım dedi. Korkmayın nasipte yoksa yapacak bırsey yok benimde 2 düşük gebeliğim oldu. Stres yapmadan akısına bırakmaya calısın zor oluyor ama :)Sağlıkla doğsun inş
çok sukurÇok şükür bebişimi de gördüm kalp atımını da gördüm çok mutluyum
Bana da doktorum yazdı nasıl iyi geldi sabahları bulantım çoktu 4 gündür kullanıyorum rahatladımKızlar Prilam kullanıyormusunuzben 10 gundur asırı bulantı mıige yanması baş donmesi cektiyprdum iki gundur prilam başladım cok iyi geldi ama aşırı halsizlik devam ediyor gece gunduz uyuyorum 2 haftadır mutfaga giremiyorum kokudan
Ben gecen gebelıgımde kullanmıstım gece uyurken ıcıyordum hemde ıkı tane gun ıcınde daha ıyı oluyordumKızlar Prilam kullanıyormusunuzben 10 gundur asırı bulantı mıige yanması baş donmesi cektiyprdum iki gundur prilam başladım cok iyi geldi ama aşırı halsizlik devam ediyor gece gunduz uyuyorum 2 haftadır mutfaga giremiyorum kokudan
Ben bir tatlı kaşığı zor içtim az önce içtiğimi kusmadan hemen çikolata attım ağzıma kız yarım çay bardağını nasıl içtinArtık gün saymayı bile bıraktım ne zamandı acaba falan diye düşünüyorumbenim normalde inanılmaz hızlıdır metabolizmam o yüzden çok zorlanıyorum.
Doktoruna sordun mu canım bebeğe zararı olmayan bir şurup varmış ben onu soracağım bi çok iyi geliyormuş
Bi de en fayda eden bana zeytinyağı içmek oldu baya yarım çay bardağı falan içtim
çok şükür içim rahatladı bhcg değerim Bugün 1452 çıktıBenimde doktorum iyi demisti ama tam 2 kat artmayinca telaş etmiştim. Insan kendine engel olamiyor
Hayırlısı olsun . Allahım sağ Salim kucağımza almayı nasip etsin herkeseSelam herkeseebende inşallah Ağustos annesiyimm şuan 6 haftalık hamileğim daha çok yeni
Amin çok teşekkür ederimHayırlısı olsun . Allahım sağ Salim kucağımza almayı nasip etsin herkese
Sağol canım çok tatlısınAhh bende hayırlı olsun demeye geldimm. Topik açılmış, direkt geçen sene Aralık ayına gittim
14 Ağustos tahmini doğum tarihimizdi.. Şimdi neredeyse 5 aylık olmak üzereyiz. Dilerim sizinde paylaşımlarınız bol olur ve hepiniz sağlıkla tamamlarsınızEbebek şubat indirimini erken demeden çok iyi değerlendirin her geçen gün fiyatlar artıyor..
Sormak istediğiniz bir şey olursa her daim etiket yapabilirsiniz, aktif bir üyeyim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımBol kusmasız bol enerjili hamişliğiniz olsun inşallah :)
Ben iki doktora birden gittim, ikisi de alttan muayene etmedi ama alttan muayene zararlı değil diyorlar hep.Slm kızlar randevum vardı bugun alttan kontrol ettiler ve eve geldigimde kanamam oldu. Keske hiç alttan kontrol ettirmeseydim cok korktum sımdı tekrar gıtmelıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?