- 23 Haziran 2020
- 338
- 647
- 23
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #3.261
Onların da bizden başka kimsesi yok ben çocuğum olacak diye de elimin tersiyle itemiyorum ne yapayım o da bir can. Evde bakılan tüm aşıları tam hayvanlardan herhangi bir problem olacağını sanmıyorum. Ne yediğini içtiğini biliyorum temizlik konusunda da köpek olduğu için bizde her dışarı çıktıktan sonra eller ayaklar yıkanıyorBenimki de aşılı, evden çıkmıyor, kuru mama yer genelde, doktor tavsiyesi ile bazen peynir, yoğurt.
Hamileliğimi daha geçen hafta öğrendim, nette o kadar çok bilgi var ki, sevdikten sonra elinizi yıkayın vs. deniyor. Bu hayvana ben tek başıma bakıyorum, mümkün olduğunca uzak kalmak istiyorum ama illa ki kucağıma geliyor, sevdirmek istiyor kendini. O kadar panik oldum ki duyunca, çünkü bundan önce, hatta bugüne kadar hiç dikkat etmemiştim, bir bilgim yoktu.
7 + 3 te dınledm cuma tekrr gıdıcez eşimle oda ılk kez duyucakBen 6+1 de duydum ama çok minik olduğu için 1-2 sn dinletti doktorum
Bende aynıyım öyle bi heyecan var 15 gün bana 15 sene geldiÖyle oluyor vallaBen en son 15 gün önce gittim 15 yıldır bekliyor gibiyim
Mrb cnm benim bulantı karım olmadı tiksinti vardı benimde geçti ve bugun benimde sol kasığı agrıyordu bildiğin kesenin olduğu kısım senle günlerimiz çok yakın korkma bence normalKızlar iyi aksamlarrrr modum çok düsük yazamiyorum. Bugün 7+5 olduk bulantilarim tamamen gecti. Bulantim var diye şikayet ediyordum simdide gecti diye korkuyorum. Sadece sol kasık agrim var.
Cuma kontrolüm var
Toxoplazma igg ve igm testleri yapmışsnzdir illaki gebelikte o testler yapılıyor rutin olarak ona bi bakin hayvanlardan geçen parazit olup olmadığı anlaşılması için yapılıyor. Igg yüksek çıkması bağışıklgnzn olduğunu gösterir.Benimki de aşılı, evden çıkmıyor, kuru mama yer genelde, doktor tavsiyesi ile bazen peynir, yoğurt.
Hamileliğimi daha geçen hafta öğrendim, nette o kadar çok bilgi var ki, sevdikten sonra elinizi yıkayın vs. deniyor. Bu hayvana ben tek başıma bakıyorum, mümkün olduğunca uzak kalmak istiyorum ama illa ki kucağıma geliyor, sevdirmek istiyor kendini. O kadar panik oldum ki duyunca, çünkü bundan önce, hatta bugüne kadar hiç dikkat etmemiştim, bir bilgim yoktu.
Daha geçen hafta öğrendim, sağlık ocağında biyokimya, hormon hemogram gibi birçok kan tahlili yapıldı ama içinde igg igm olduğunu sanmıyorum. doktor da üç hafta sonra çağırdı o da bir tahlil istemedi henüz.Toxoplazma igg ve igm testleri yapmışsnzdir illaki gebelikte o testler yapılıyor rutin olarak ona bi bakin hayvanlardan geçen parazit olup olmadığı anlaşılması için yapılıyor. Igg yüksek çıkması bağışıklgnzn olduğunu gösterir.
Bende kedi besliyorum hic dışarıya çıkmadı çiğ et yemedi aşı da yaptırmadım 7 haftalik da hamileyim hicte yanımdan ayırmadim.. Bi sorun olmaz merak etmeyin yediği içtiği belli ev kedisi.. Zaten sokaktaki bazi kedilere de çiğ ve kötü beslenmeden kaynaklı bulaşıyor parazitler kuru veya pişmiş yaş mama yiyen kedilerde olmaz
Daha sonraki haftalarda isteyecektir çünkü rutin tahliller demişti demekki belli aralıklarla yapılıyor..Daha geçen hafta öğrendim, sağlık ocağında biyokimya, hormon hemogram gibi birçok kan tahlili yapıldı ama içinde igg igm olduğunu sanmıyorum. doktor da üç hafta sonra çağırdı o da bir tahlil istemedi henüz.
Benden hiç isteyen olmadı desem, yeridir. Belki de yeni diye, hiçbir fikrim yok.Daha sonraki haftalarda isteyecektir çünkü rutin tahliller demişti demekki belli aralıklarla yapılıyor..
Ben hamile kalmadan önce de 2 kez farklı doktorlar da istemişti bu testi toplam 3 kez verdim. Demekki önemli ki sürekli istiyorlar
Mrb cnm benim bulantı karım olmadı tiksinti vardı benimde geçti ve bugun benimde sol kasığı agrıyordu bildiğin kesenin olduğu kısım senle günlerimiz çok yakın korkma bence normal
Çok çok sevindim senin için Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba ben de aranıza katıldım uzun uğraşlar sonucunda ve yıllardır hasretle onu beklerken miniğim bize sürpriz yaptı resmen, okadar çok uğraşıp bekledik ki tam tekrar tüp bebek embriyo transferi için reglmi beklerken birden çift çizgiyi gördüm Rabbim ne büyükşuanda hastanedeyim kontrole geldim biraz korku ve heyecanla karışık duygularım umarım benimle birliktedir bebeğim
Aynen ondandır bi sonraki gidisinzde içinizin rahatlaması için isteyebilirsiniz toxoplazma igg, toxoplazma igm testlerini doktorunzdanBenden hiç isteyen olmadı desem, yeridir. Belki de yeni diye, hiçbir fikrim yok.
Muhtemelen bu gece uyuyamam, yarın da doktorumu ararım.Aynen ondandır bi sonraki gidisinzde içinizin rahatlaması için isteyebilirsiniz toxoplazma igg, toxoplazma igm testlerini doktorunzdan
İnş cnmInsallah canimmm. Bu cumayida atlatsam belki biraz içim ferahlicak. Evet gunlerimiz çok yakin.insallah dogum zamanlarinida konusmak nasip olur
vitamin için regenesis max son dönemlerin en iyilerindenmişArkadaşlar, Folik asit ve OMEGA 3 için neler kullanıyorsunuz? OMEGA 3 için doktor bir hap önerdi ; 30 adedi 150₺önerilerinizi bekliyorum
O zaman desene bu 9 ay dokuz asır mı olcakBende aynıyım öyle bi heyecan var 15 gün bana 15 sene geldi
Ay ciddimisinMuhtemelen bu gece uyuyamam, yarın da doktorumu ararım.
İnşallah canım ya rabbim size bağışlasın inşallah bir daha yaşatmasın o kötü günleri gerçekten çok zor kaldırması kolay değil çok iyi anlıyorum seniRabbim bir daha yaşatmasın canım. benimde 5 kimyasal 1 kürtajim var.insallah bu sağlıkla devam eder. Tek isteğim oğluma saglıklı bir kardes.
Yemek kaşığı içseydin sanki az olmuş nasıl gezecek bi damla şey onca bağırsağıBen bir tatlı kaşığı zor içtim az önce içtiğimi kusmadan hemen çikolata attım ağzıma kız yarım çay bardağını nasıl içtin
Mesajlaştık Doktorumla lavman verdi bide duphalac diye bir şurup verdi. Cumartesi randevumuz var o güne kadar kullan hatta sonrasında da kullanabilirsiniz duruma göre konuşalım dedi ama ben pek kullanmak istemiyorumbakalım yarına kadar zeytinyağıyla çıkarsa artık içicem öğüre öğüre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?