- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #3.101
Bende 6 lık kullanıyorum. Onu doktoruna gidince sorar mısın tam adını cunku bazı doktorlar bu kadar detaylı soylesende bakmıyolarCanim faktör bişey diye söylediler ama tam adini duymadim. Ben 6 lık kan sulandirici kullaniyorum. Sonuca göre ya azaltiriz ya arttiririz yada aynen devam eder dedi.
Bende 6 lık kullanıyorum. Onu doktoruna gidince sorar mısın tam adını cunku bazı doktorlar bu kadar detaylı soylesende bakmıyolar
Ne kadara geldi toplamda canım bende özel hastane düşünüyorum daNeden sormuştun
Test bozuk olabilirmi canim istersen bi daha al da yapSelam güzel annelerimbazılarınız beni belki başka topiklerden hatırlayabilir, sizlere bişey sormak istedim. Benim adetime 8 gün var. Erken gebelik testi yaptım şu 6 gün önceden yapılanlardan. Kasıklarımda 1-2 gündür batmalar vardı o yüzden yapma gereği duydum. Şu şekilde çıktı sonuç. Fakat testin kutusunda pozitife dikey çizgi diyor bende yatay çizgi çıktı. Testi yaptıktan yarım saat sonra falan da iyice silindi çıkan 2. Çizgi de.Sizce nedir bu ya ilk kez böyle bişey oldu. Doğruluk payı var mıdır?
Ben de öyle düşündüm aslında. Maşallah bu test de baya pahalı bir testti.. birkaç gün sonra tekrarlarım. Teşekkür ederim cevabın için. Sen de iyisin değil mi? Kanaman olmuş, okuyorum arada. Kalp atışını duymuşsun bebişinTest bozuk olabilirmi canim istersen bi daha al da yap
Canım varsa elinde bir tane daha yap şaşırdım yatay çizgiyeSelam güzel annelerimbazılarınız beni belki başka topiklerden hatırlayabilir, sizlere bişey sormak istedim. Benim adetime 8 gün var. Erken gebelik testi yaptım şu 6 gün önceden yapılanlardan. Kasıklarımda 1-2 gündür batmalar vardı o yüzden yapma gereği duydum. Şu şekilde çıktı sonuç. Fakat testin kutusunda pozitife dikey çizgi diyor bende yatay çizgi çıktı. Testi yaptıktan yarım saat sonra falan da iyice silindi çıkan 2. Çizgi de.Sizce nedir bu ya ilk kez böyle bişey oldu. Doğruluk payı var mıdır?
Inslallah guzel haberlerini aliriz canim hayirlisiylaBen de öyle düşündüm aslında. Maşallah bu test de baya pahalı bir testti.. birkaç gün sonra tekrarlarım. Teşekkür ederim cevabın için. Sen de iyisin değil mi? Kanaman olmuş, okuyorum arada. Kalp atışını duymuşsun bebişingözün aydın canım
Ben de şaşırdım zaten nerde antin kuntin şeyler var beni bulurCanım varsa elinde bir tane daha yap şaşırdım yatay çizgiye
İyi olur canım hem biraz daha adet yaklaşmış olur daha net olur. Ben de çok şükür İyiym canım yatmaya devamBen de şaşırdım zaten nerde antin kuntin şeyler var beni bulurbaşka yok şuan elimde ama alırım birkaç gün sonra belki. Nasılsın iyi misin ahsencim?
Neden olmuş peki kanama canım doktor birşey dedi mi? Sevindim geçmesine. İnşallah canım sağlıkla ilerlerInslallah guzel haberlerini aliriz canim hayirlisiylaRabbimin mucizesi olur sen yurtdisinda olunca test farkli ama mantik ayni Dedigin gibi dikey olmasi gerekti yatay olmus bozuk gibi ama inslalah vardir iyiyim suan cok sukur canim kanamam olmustu kotu olmustum baya bi cok sukur durdu oylelikle kalp atisinida duyduk cok sukur insallah saglikli bi sekilde devam eder
Kanamalar ne durumda geçti mi canım?İyi olur canım hem biraz daha adet yaklaşmış olur daha net olur. Ben de çok şükür İyiym canım yatmaya devam
Bir kaç gündür yok canım çok şükürKanamalar ne durumda geçti mi canım?
Çok şükür canım çok sevindimBir kaç gündür yok canım çok şükür
Umutumut82 cnm Dr bana ikili tarama için 1 ay sonra gel dedi o zaman ortalama 12 haftalık olacagım. senin Dr ne zaman gelmeni söyledi. çünkü ben 1 ay içerisinde kontrol amaçlı Dr gitmeyi düşünüyorum.
Tamam canım sagolasınCuma günü randevum var canim sorarim inşallah. Eger benden önce gidersen. Doktoruna kullanilan bu iğnenin yeterli olup olmadigi ile ilgili test yaparmisiniz diyebilirsin. Ama aklima gelirse ben muhakkak sorarim. E nabizdan baktim ordan çıkmadı dıs laboratuar olduğu icin galiba
Canım valla bi haftadır benim hiç düzenim yok midem bulanmıyor ama tansiyonum 9/5 8/5 hep böyle sürünüyorum valla tansiyon aletiyle yaşıyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?