- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #3.001
Sana katılıyorum ilişki yasak diyip alttan bakmak doğru değil bakalım cuma benimde kontrol var keseyi görmezsem alttan bakalım derse kabul etmem bekleriz biraz daha acelesi YokCanım ben bu vajinal ultrasona çok karşıyım sonuç olarak ilişki yasak diyip alttan muayene ediyorlar tamam aynı şey değil ama bi nebzede olsa benziyor ..bende bi ara enfeksiyon olmuştu doktor alttan baktıktan sonra kanamam oldu o kadar sert davranmıştı ki muayene esnasında ..Tövbe dedim bi daha alttan muayene ettirmem. Çok şükür benim doktorum alttan muayene demedi şuana kadar ama derse kabul etmem .Aslında bu birazda hastanedeki cihazlara bağlı oluyor
Aminn insalah benim doktorumda prof yillarin doktoru canim benim birde tup bebek olunca hep alttan bakiyo yani daha saglikli bu sekilde rahmi gorebilmem dedi ama tabi sen bilirsin nasil istersen oyle baktir icine hangisi siniyorsa simdi ben ne desem bos her doktorun kendine göre kriterleri varEvet canım kesinlikle ikiye bölümmüş durumda yani haklısın bende izin vermeyeyim nasılsa görülebiliyormuş kalbin atışı duyulmasa bile neden riske atayım ki zaten diğer gebeliğimde de alttan bakılmıştı hep
Tabi ben sonradan öğrendim zararlı olduğunu hatta ilişkiye bile serbest demişti
Amiiinnn canım benim amin inşallah önümüzde ki yıl minnak elleri öpüyor kokluyor oluruz inşallah
Normal canim benim ilk 829 cikmisti 3 gun sonra 4100 cikmisti ama tek suan guzel artmis degerin belki bi ihtimal ikiz olabilir ama olmayadabilirKızlarr selam herkes nasıll, bugün akşam ilk defa muayeneye gideceğim öncesinden betahcg baktırdım tekrardan geçen hafta pazartesi 118,87 idi değerim bugün çıkan sonuç 5537 sizce nasıl fazla mı yükselmiş ??
Gözün aydın ne güzel bı haber öyleHerkese merhaba
Bende ilk defa gördüm bugün bebişimi
5.5mmcik
Minik kalbi de dinledik çok şükür
Hesaplama da 6+2ydi ultrasonda 6+2 çıktı..
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Sağlıklı olsunda inşallah canımm gerisi önemli değillNormal canim benim ilk 829 cikmisti 3 gun sonra 4100 cikmisti ama tek suan guzel artmis degerin belki bi ihtimal ikiz olabilir ama olmayadabilir
Aynen öyle içinde şüphe olmasındansa beklemek en iyisiSana katılıyorum ilişki yasak diyip alttan bakmak doğru değil bakalım cuma benimde kontrol var keseyi görmezsem alttan bakalım derse kabul etmem bekleriz biraz daha acelesi Yok
Aynen tek duamiz saglikla kucagimiza almakSağlıklı olsunda inşallah canımm gerisi önemli değill
Maslaalh Benim 6+2 de dinledim 5.6 mm diHerkese merhaba
Bende ilk defa gördüm bugün bebişimi
5.5mmcik
Minik kalbi de dinledik çok şükür
Hesaplama da 6+2ydi ultrasonda 6+2 çıktı..
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Bir den 200 de iken 2000 e çıktı doktor direk ikiz olabilir hazırlıklı olun demiştiSenin değerlerin nasıldı canım ?Böyle yüksek çıkmasında kötü bir sebep olmaz heralde değil mi? Aşırı stres oldumm
Maalesef tatlım bu 5. Gebeliğim inşallah bu sefer kucağımıza alırız sağlıkla mutlulukla pıhtılaşma ve bazı doktorların ihmali sebebiyle nasibimizde yokmuşCanım diğer gebeliğinden bahsetmişsin sağlıkla ilerlemiştir umarım
Elbette tatlım her doktorun tarzı önerisi farklı e bizi de rahatlatıyorsa daha ne olsunAminn insalah benim doktorumda prof yillarin doktoru canim benim birde tup bebek olunca hep alttan bakiyo yani daha saglikli bu sekilde rahmi gorebilmem dedi ama tabi sen bilirsin nasil istersen oyle baktir icine hangisi siniyorsa simdi ben ne desem bos her doktorun kendine göre kriterleri varyeterki saglikli guzel bi gebelik gecirebilelim inslalah
Ahh Kıyamam canım ya Rabbim şifa versin inşaAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsınBir den 200 de iken 2000 e çıktı doktor direk ikiz olabilir hazırlıklı olun demiştikötü bir şey demedi canım sende içini rahat tut
Maalesef tatlım bu 5. Gebeliğim inşallah bu sefer kucağımıza alırız sağlıkla mutlulukla pıhtılaşma ve bazı doktorların ihmali sebebiyle nasibimizde yokmuş
Elbette tatlım her doktorun tarzı önerisi farklı e bizi de rahatlatıyorsa daha ne olsun
inşallah hayırla sonuçlanır hepimizin gebeliği burada uyuyor mu uyumuyor mu kızlar şunlar süt yapıyor diye güzel haberlerle geliriz
Hoşgeldin canım aminnnn hayırlı olsun bebişinMerhaba 2021 Ağustos
2020'de Gebelik Planlayanlar topiğinden geldim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı.
Amin, teşekkür ederim, hoş buldum. :)Hoşgeldin canım aminnnn hayırlı olsun bebişin
Ahh Kıyamam canım ya Rabbim şifa versin inşaAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
Inşallah canım güzel haberini bekliyorum canım benimTestlerin gazabı kesinlikle. Bugün regl günüm bakalım olacak mıyım henüz olmadım. İnşallah vardır
Teşekkür ederim size de maşallahMaslaalh Benim 6+2 de dinledim 5.6 mm dikalp atis hizi kacti soyledimi gerci yaziyor ultraston kagidinda
Amin hep birlikte sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahGözün aydın ne güzel bı haber öyleAllah kucağınada almayı nasip etsin darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?