- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masalalh canim dr yada d yaziyor o crl bebk boyu ga da haftasi gunu yaziyorTeşekkür ederim size de maşallah
Hızını hiç bilmiyorum ama çok az dinletebildi zaten küçük olduğu için önce gösterdi yanıp yanıp sönüyordusonra nefesimi tutturup dinletti
Neresinde yazar kağıdın
Gec döllenme olmus olabılırMerhaba arkadaşlar, sat a göre 8+2 yim ama doktor 6+2 dedi ama sorun yok kese kalp atışı hepsi normal aklıma takıldı 2 hafta geriden gelmesi normal mi benim gibi olan var mı aranızda ?
İyiym canım çok şükür iğneye fitile devamAhsen555 canım ne durumdasın yazmıyon hiç iyisin insalah
İyiym canım çok şükür şimdilik birr sorun yok Allah razı olsun
Hayirli olsun saglikla dogsun bebisiniz :) bu yas konusu beni de cok endiseye dusuruyor ama sag salim dogacak insallah bebislerimiz :)Selamlar , benim de cumartesi yaptığım idrar testi pozitif çıktı. Dr um bu hafta yok 31 Aralığa randevu alabildim. Umarım bebiş sağlıklıdır ve kalp atışını o gün duyarız. 10 aylık tüp bebek tedavisi ile olan bir kızımız var bu durum bize çok sürpriz oldu ve hala şaşkınız, hayırlısıyla sonuçlanır inşYaş da olunca düşük vb. Durumlardan daha çok korkuyor insan...aglikla dogsun insallah bebisiniz :)
Selamlar , benim de cumartesi yaptığım idrar testi pozitif çıktı. Dr um bu hafta yok 31 Aralığa randevu alabildim. Umarım bebiş sağlıklıdır ve kalp atışını o gün duyarız. 10 aylık tüp bebek tedavisi ile olan bir kızımız var bu durum bize çok sürpriz oldu ve hala şaşkınız, hayırlısıyla sonuçlanır inşYaş da olunca düşük vb. Durumlardan daha çok korkuyor insan...
Kaçıncı haftadasın ?Arkadaşlar çok kötü bulantım var sizlerinde varmı neler yapıyorsunuz...
Olmadım hala ya. Normalde sabah olurdum hep. Ay olmicak mıyım acabaNiye böyle oluyor canım geçen seferde sanki silik.cikmisti testlermi sorunlu rabbim yardımcın olsun canım inşallah yarın olmazsan bir kan ver belki vardır inşallah![]()
Gonderdiginiz testte vardi gercekten neden sonra negatife donmus ben de anlayamadim. Bir dahaki aya farkli marka testle deneyin isterseniz cunku ozellikle ilk gebeligimi beklerken onca test yapmis biriyim yanlis pozitifle hic karsilasmadimOlmadım hala ya. Normalde sabah olurdum hep. Ay olmicak mıyım acabanegatif çıkan test olmasa çoktan havaya girmiştim
Ya aslında iki testte miratech markaydı ama içinden farklı çıktı şöyleler.Gonderdiginiz testte vardi gercekten neden sonra negatife donmus ben de anlayamadim. Bir dahaki aya farkli marka testle deneyin isterseniz cunku ozellikle ilk gebeligimi beklerken onca test yapmis biriyim yanlis pozitifle hic karsilasmadim
He uyu canım uyu iyiysen sıkıntı yok rabbim daha iyi etsin insallahİyiym canım çok şükür iğneye fitile devamuyku modundayım genelde
![]()
Hadi inşallah olmazsın canımOlmadım hala ya. Normalde sabah olurdum hep. Ay olmicak mıyım acabanegatif çıkan test olmasa çoktan havaya girmiştim
Çok şükür canım şimdilik iyiyim rabbim ne gösteriyor bakalımHe uyu canım uyu iyiysen sıkıntı yok rabbim daha iyi etsin insallah![]()
Benim ilk gebeliğimAllah razı olsun kuzum inşallah
Senin kaçıncı bebişin![]()
inşallah cnm darısı sizeGözün aydın canm maşallah ne güzel duymuşsun bende Çarşamba gidicem korkma ilerki haftalarda açığı kapatır benimde 6+1de 5+5 e uyumlu kese dedi Çarşamba inşallah kalp atışını duyarım![]()
Tamam canım teşekkür ederim. yarın alıp başlayacağım. Ilk aydan itibaren mi kullanmıştın onu da?Evet diğer gebeliğim de bende kullanmıştım onu güzel ilaç başla hemen erteleme canim