- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.781
Senin biri erken bi geç döllenme canm 6+5 te sağlıklı bi gebelikse benim de duyulur nasip benim geç döllenmeBen 5+5te büyük olan kesenin kalp atışını duydum karından ultrasonla. 6+5te ikisinin kalp atışını da duydum erken mi ki?
Özele gidiyorum canım benimki tüp bebek ikisi de aynı gün döllendi yani. Hücre sayısıyla alakalıymış büyüme hızı. Ikizlerde aynı anda gitmezmiş yani.Senin biri erken bi geç döllenme canm 6+5 te sağlıklı bi gebelikse benim de duyulur nasip benim geç döllenme
Benimde migrenim var bazen çok ciddi ataklarım tutuyor. Son zamanlarda şükür ağır bi atak tutmadı ama mesela bugün ağrıyla ve migren bulantısıyla uyandım. İlaç alamadığım için mentollü stickler var onlardan kullanıyorum. Şakaklarıma sürmek çok rahatlatıyor. Ben yurtdışından almıştım ama burda eczanelerde de görüyorum muadillerini onlardan kullanabilirsiniz. Nane yağı da iyi geliyor diye duydum. Birde çok fazla karbonhidrat tüketimi ağrıyo tetikliyor mesela bende ona dikkat edebilirsiniz. Bol su içmek kesinlikle rahatlatıyo. Bir de bana sade kahve ve bitter yoğun çikolata iyi geliyo hafifletiyo sanki biraz. Onun dışında limon bi kaç yaprak nane ile detox suyu gibi yapıp içebilirsiniz bana iyi geliyor. Geçmiş olsunBen baş ağrısı için parol kullandımbakalım
Kizlar bugun 6+1 deyim sabah kanamam oldu baya kipkirmizi kanama cok korktum carsamba gitigimde kese ve bebegi görmüştük bugun acil doktora gittik cok sukur kese ve bebek iyi hatta kalp atisini da duyduk gunde 2 prolutex vuruluyordum doktor ek olarak froegesteran fitil ekledi corasprinide kestik dusuk riski var dedi yat dinlen 2 3 gub hic kalkma lavabo harici dedi varmi boyle birsey yasayan cok korkuyorum
Çok teşekkür ederim tatlim hepimiz için tek dileğim bu sağlıkla kavusalim miniklerimize inşallahHayirli olsun canimAllah saglikli kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun inşallahMerhabalar arkadaşlar ben de bugün öğrendim gebeliğimi adetim 3 gün geçti ve değer 1118 çıktı sizce kaç haftalık
Inslalah bi daha olmaz canim bende gobekteb prolutex kullaniyordum birde progestan eklendi vajinal kullan dediBenimde oldu canim ama az bir kirmizi geldi.bende igne ve progestan kullaniyorum. Doktor artarsa coraspin ve kan sulandirici iğneyi bir süreligine kesicez dedi.sükür devam etmedi
Amin canım daha erken gösterebilir erkekler hemen gösteriyor ilk oğlumu 13.haftada öğrenmiştimInşallah kucaklarımizda girmek nasip olurcinsiyete daha var en az 10 hafta
Aman canım dikkat et ilaçlarını aksatma sakın. Biz riskli grupayiz biliyorsun daha dikkatli olmamız lazım. Sonraki kontrolün ne zamandı kanama odağı gördü mü doktor?Kizlar bugun 6+1 deyim sabah kanamam oldu baya kipkirmizi kanama cok korktum carsamba gitigimde kese ve bebegi görmüştük bugun acil doktora gittik cok sukur kese ve bebek iyi hatta kalp atisini da duyduk gunde 2 prolutex vuruluyordum doktor ek olarak froegesteran fitil ekledi corasprinide kestik dusuk riski var dedi yat dinlen 2 3 gub hic kalkma lavabo harici dedi varmi boyle birsey yasayan cok korkuyorum
A.s evet bende aynıyım inşallah çok rahat geçiririzSelam kizlar bende agustos annesi olucam insallah mide bulantilarim basladi gögüs ucum cok agriyor simdiden zorluycak belli,,,
Hayırlı olsun canım son adet ne zamandı?Merhabalar arkadaşlar ben de bugün öğrendim gebeliğimi adetim 3 gün geçti ve değer 1118 çıktı sizce kaç haftalık
Benım de oldu canım bir ped dolacak kadar kan geldi hatta pıhtılı. Banada dinlen dedi yapacak bişey yok korkma geçecek inşallahKizlar bugun 6+1 deyim sabah kanamam oldu baya kipkirmizi kanama cok korktum carsamba gitigimde kese ve bebegi görmüştük bugun acil doktora gittik cok sukur kese ve bebek iyi hatta kalp atisini da duyduk gunde 2 prolutex vuruluyordum doktor ek olarak froegesteran fitil ekledi corasprinide kestik dusuk riski var dedi yat dinlen 2 3 gub hic kalkma lavabo harici dedi varmi boyle birsey yasayan cok korkuyorum
Onu duymuştum kızların kendini belli etmesi biraz zaman alıyormuşAmin canım daha erken gösterebilir erkekler hemen gösteriyor ilk oğlumu 13.haftada öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?