- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.801
Inslalah bi daha olmaz canim bende gobekteb prolutex kullaniyordum birde progestan eklendi vajinal kullan dedi
Sifa olsun canim bol bol dinlen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inslalah bi daha olmaz canim bende gobekteb prolutex kullaniyordum birde progestan eklendi vajinal kullan dedi
Teşekkürler 17 kasimdiHayırlı olsun canım son adet ne zamandı?
Sağolun cümlemiz inşallahHayırlı olsun sağlıkla kavuşursun inşallah![]()
Bnmde 19 kasımTeşekkürler 17 kasimdi![]()
4+5 falansın kuzum o zamanTeşekkürler 17 kasimdi![]()
Ben paylastımMerhaba hanımlar bende ağustos annesi olacam inşallahBebeklerimizi hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. 1 yıldır bekliyordum o çift çizgiyi
4+4 ken betam 136 cıktı p.tesi bir daha kan verecem.. Simdi size 1 sorum var gebe olduğunuzu kimseyle paylaştınız mı? ben kalp atışını duyana kadar söylememeyi planlıyorum ama bir yanımda dayanamıyor sadece eşim biliyor oda bekle söyleme diyor.. Sabırsızlanıyorum..
O kadar olmuş muyuz öyle bariz belirtim olmadı da şaşırdım4+5 falansın kuzum o zaman![]()
2 gün varmis aramızdaBnmde 19 kasım
Masallah gayet iyi çıkmışMerhabalar arkadaşlar ben de bugün öğrendim gebeliğimi adetim 3 gün geçti ve değer 1118 çıktı sizce kaç haftalık![]()
Yok gormedi yada birsey dediysede inan hatirlamiyorum o an kalp atisini duyunca aglama geldi zaten sonrasinda dusuk riski var dedi dinleniceksin dedi oyle haftaya cuma inslalah canimAman canım dikkat et ilaçlarını aksatma sakın. Biz riskli grupayiz biliyorsun daha dikkatli olmamız lazım. Sonraki kontrolün ne zamandı kanama odağı gördü mü doktor?
Masallah gayet iyi çıkmışsat göre hesaplanir kac haftalik olduğu
Biz anneme mecburen söyledik ciddi bir ameliyata girecekti. O da sağolsun bütün akrabalara söylemiş dayanamayıpMerhaba hanımlar bende ağustos annesi olacam inşallahBebeklerimizi hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. 1 yıldır bekliyordum o çift çizgiyi
4+4 ken betam 136 cıktı p.tesi bir daha kan verecem.. Simdi size 1 sorum var gebe olduğunuzu kimseyle paylaştınız mı? ben kalp atışını duyana kadar söylememeyi planlıyorum ama bir yanımda dayanamıyor sadece eşim biliyor oda bekle söyleme diyor.. Sabırsızlanıyorum..
Kanaman devam ediyor mu peki?Yok gormedi yada birsey dediysede inan hatirlamiyorum o an kalp atisini duyunca aglama geldi zaten sonrasinda dusuk riski var dedi dinleniceksin dedi oyle haftaya cuma inslalah canim
Inslalah canim seni takipteyim biliyorum inslalah saglikla kucaklarimiza aldigimiz gunleride görürüzBenım de oldu canım bir ped dolacak kadar kan geldi hatta pıhtılı. Banada dinlen dedi yapacak bişey yok korkma geçecek inşallah
Yok canim sabah geldi bi daha gelmedi cok sukur cok hafif sildikce kahvelik geliyo o kadar porgestron dusuk gelmis olabilir dedi fitil ekledi ek olarak igne yaninaKanaman devam ediyor mu peki?
Bende anneme dersem herkesle paylaşacağından eminimBiz anneme mecburen söyledik ciddi bir ameliyata girecekti. O da sağolsun bütün akrabalara söylemiş dayanamayıpkalp atışından sonra arkadaşlarımıza söyledik