2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Benimkide kilitliyor kendini şu sıralar kendini toplasın diye geceleri çok zorlamıyorum sütümü sağıyorum yetmedi mama takviye ediyorum. Gündüz bende zorluyorum ayaklarını burnunu sıkıyorum.
Sanırım bu durum yenidoğan için normal herkeste var çünkü ben serum fizyolojik sıkıyorum burnuna açılsın diye bu ara altını açsam da artık kar etmiyo serumu sıkınca ağlayıp uyanıyor sonra özür diliyorum Bu gece resmen kriz yaşadık asla düzgün emmedi e tabi sabah ortalığı yıktı açlıktan şimdi yeni yattı uyandırmam gerek bunun stresini yaşıyorum şu an ben de
 
Kızlar humana çay in hangisini tavsiye edersiniz? Bir de burun aspiratörü almalı mıyım, yoksa ihtiyaç olursa mi alacağız, doktor cuma günü sezaryen tarihi vereceğini söyledi çok heyecanlandım, son eksikleri tamamlıyorum artık.
 
Az kaldık gerçekten de doğurmayanlar olarak 39+0 bugün şimdi çıktım doktorun yanından 3.300 kg dedi. Kanala girmeye başlamış dedi. Nst de sancı varama düzenli değil. Haftaya çağırdı tekrar.
 
Bu bahşiş olayı yüzünden benim adam az daha canına kıyacaktı hiç hatırlatma
 
Burun aspiratoru kesinlikle al. Serum fizyolojik de mutlaka al. Kustuklari zaman süt artıkları solunum yollarında birikiyor hırıltı yapıyor. Her emzirme öncesi burnun temizlenmesi gerekiyor.
Aspiratör bu pompa gibi olanlar değil de hortumlu olanları daha çok beğendim ben daha iyi çekiyor.
Humana da still tee ve kimyonlu rezene çayı içiyorum ben. Rezeneydi hiç sevmiyorum da gaz olayına işte katlanmaya çalışıyorum. Diğeri de süte etkisi var sanırım benim bebekler emerken burunlarından süt akıyor. Ağladıklarını duyduğum zaman sütüm kendi kendine geliyor. Birini emzirirken diğer göğsümden sızıyor
 
Emziren anneler için hazır çay yazıyor üzerinde ondan canım, benim ilk 2 gün sütüm yoktu gelinceye kadar günde 4 kere içmiştim sütüm geldiğinde durduramıcağım kadar çoktu şuan hala çok olduğundan gün aşırı 1 kere içiyorum tavsiye ederim
 
Bu bahşiş olayı yüzünden benim adam az daha canına kıyacaktı hiç hatırlatma
hiç sevmiyorum böyle şeyleri adetleri ,
bizim adam gitmiş lıhusa şerbeti için bişi almış . bide satan kadın cinsiyeti sormuş . erkek deyince erkekler için mavi oluyor o şerbet ondan verelim demiş:)
adam geleneklere hep işine gelen kısmıyla baglı
kadın 1 kiloya yakın şerbet için katı seyden veriyormş bizimkini hevesli görünce
dedim kimse gelmicek 40 ı cıkana kada rkendin yap iç
 
Az kaldık gerçekten de doğurmayanlar olarak 39+0 bugün şimdi çıktım doktorun yanından 3.300 kg dedi. Kanala girmeye başlamış dedi. Nst de sancı varama düzenli değil. Haftaya çağırdı tekrar.
benim cuma 39+0 sezeryan var
benimki de kanalda hatta baya bası asagıda.
ama benimde nst de sancı yok hiç.
cumaya kadar gelmez inş dediler :):)
rahim agzı falan kısalmş 1,96 cm e
 
Merhaba kizlar,
Canim cok slkkin.yurtdisindayim ve 2 kucuk cocugum var cogunuz hatirliyordur.esimin tarafindan kimsem Yok burada ama annem ve babam Bana cok yakin.kendi isyerlerinde calisiyorlar.kardesim sehir disinda uni okuyordu bitirdi 1 ay once ve Hala tesrif etmedi bazi seyleri bahane ederek.sevgilisini birakmak Zor geliyor isin asli.neyse 39. Haftaya Girdim ve bekliyorum ki Annem daha cok basimda dursun cocuklarim icin.aniden dogum baslarsa kimsesizler gibi ele gune gelin cocuklarima bakin demek istemiyorum.o anda kime ulasip Kimi bulabilecegimi de bilmiyorum zaten.esim uzakta calisiyor kendi isyerimizde.onun basimda durmasi demek isyerini kapatmak demek Belli bir sure.dogum sinyali alinca kapatip gelecek ama uzun surecektir.her neyse cok bunaldim kendimi kimsesiz caresiz hissediyorum resmen.ben mi abartiyorum sizce?
 
şimdi ben dogumdan sonra sütüm gelse de mama vericem. ama kaç cc veriliyor? bir günde kac cc mama vermek lazım doyması için
 
anne ve babanız size yakınsa ve yardımcı olmak için içinden gelerek çabalıyorsa bence yalnız degilsiniz hamilelik paikolıjisi bu hissettiginiz.
kardeşinize gelince kız ya da erkek bilmiyrm ama benim de erkek kardeşim var farksız degil.
dogum yapacam diye düğünü ertelendi biraz ki benim planlı tedavili bi gebelik . arayıp da abla nasılsın bile demiyor:)
eşimin ailesi ztn 2 aydır aramıyor . bende artık hiç istemiyorm dogum tarihini bile bilmiyorlar.
annem 38 nci haftamda geldi eşimle evi temizledielr yemek yaptılar bşımda bekliyo. eşim işte işkolik:)
babam dogum sabahımgelecek .
demem o ki sadece anneniz sizi anlar o da bi nebze. kimseden bişi beklememek lazım. kendim ayarladım herseyi maması kıyafetleri nasıl yapacagımı. malesef insanlar bencil .
bende bundan sonra önce kendim ve bebegimi düşüncem
 
Kiz kardesimne yazik ki bencil bir insan ve daha once cok tecrubem oldu Bununla ilgili.annem cabaliyor gibi gorunuyor ama neye pek emin degilim.tutamiyorum artik kendimi arada laf carpiyorum ama Yok cok isi var cok yogun Ara gelirim hemenler .basimdami beklememi istiyorsun diyor ciddi ciddi Yok diyorum Boyle birseyi isteyemem falan...Yani cocuklar olmazsa umursamiycam.atlarim taksiye gider tekte dogururum adim basi hemsiye, bakici zaten.
 

Ayyy masallah canim güle gule büyüt prensesini. Abininde gözu aydın
 
valla benim annemde rahatına düşkündür işte bi hafta önce geldi.
yazın ilçede kalıyorlar diye bende.
bende söylğyorum artık cogumseyi içime atmıyorım.
en güzeli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…