- 12 Temmuz 2022
- 23.132
- 84.822
KAKAO AÄACI 100 Adet Ãizgili Isimli Erkek Bebek Ãikolatası Fiyatı, Yorumları - Trendyol ay şu çok cici geldi gözüme ama fazla mı sade bebek için bilemedim ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konsept yapmayacaksan gayet iyi duruyor bence.KAKAO AÄACI 100 Adet Ãizgili Isimli Erkek Bebek Ãikolatası Fiyatı, Yorumları - Trendyol ay şu çok cici geldi gözüme ama fazla mı sade bebek için bilemedim ne dersiniz
Konsept dediğin nedü bunun konsepti de mi varKonsept yapmayacaksan gayet iyi duruyor bence.
Bu sadece ekranli di mi ? Telefondan da bakiliyor mu ?Ben araştırıp bunu aldım. Güvenlik anlamında iyi bir marka almak istiyordum, Motorola güven verdi. Biraz ekranı büyük bir de telefondan değil ekrandan takip edebileceğim marka model olarak bunu beğendim. Daha iyisi ve bir tık daha uygun fiyatlısı var, ihtiyaca göre karar verilebilir. Evde denedik beğendik uzun süreli kullanımı bilemiyorum tabi :)
Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası
Hubble Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası - ebebek
Tadi mok gibi olmasin yeter oyle cok buyuk bir performance beklemiyorum acikcasi:)Mabel güzel marka, bu çikolatalar çok üst düzey kalite olmuyor incecik küçükler zaten. Çikolatacılarda bebek çikolatası satılıyor gramajı fazla ama isimli falan olmuyor tabi
KAKAO AÄACI 100 Adet Ãizgili Isimli Erkek Bebek Ãikolatası Fiyatı, Yorumları - Trendyol ay şu çok cici geldi gözüme ama fazla mı sade bebek için bilemedim ne dersiniz
Konsept ne ne güldün bana fkfnfBunlar da guselBUGİTO 80 Adet Lacivert Ayıcık Desenli İsme Özel Hoşgeldin Erkek Bebek Hediyelik Çikolata Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BUGİTO 80 Adet Lacivert Ayıcık Desenli İsme Özel Hoşgeldin Erkek Bebek Hediyelik Çikolata yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sana gulmedim aslinda soyledigin hosuma gitti konsept derken hani kapi susu cikolta iste hediyelik bir butun halinde falan anlaminde demek istedi diye dusunuyorum .Konsept ne ne güldün bana fkfnf
Hee tm şimdi gördüm evet kapı süsünü çuklatı falan aynı desen yapıyorlarmıiSana gulmedim aslinda soyledigin hosuma gitti konsept derken hani kapi susu cikolta iste hediyelik bir butun halinde falan anlaminde demek istedi diye dusunuyorum .
Heh oyle iste. Ben sevmiyorum oyle takim takim ama genelde oyle de yapiyorlar .Hee tm şimdi gördüm evet kapı süsünü çuklatı falan aynı desen yapıyorlarmıi
Çok zaruri değil ya bence de, zaten bizde hastaneye gelen giden olmaz bu hediyelikler hep annemin ya da kayınvalidemin tanıdıklarına gider onlar da kapı süsü görmemiş olacaklar zatenHeh oyle iste. Ben sevmiyorum oyle takim takim ama genelde oyle de yapiyorlar .
Aslında tam haftasıyla uyumlu sayılır. Yani uygulamada belirtilen kilo kadar. Aynı uygulama ile devam şekilde giderse bebeklerimiz 37.haftalarda 3 kilo falan oluyor. Belki de bana rahim ağzı kısa 35. Haftada doğarsa diye hesap edip söylemiş de olabilir. Ama haftaya göre bebişler tombiş değil çok şükğr tam ideal belki senin doktor düşündüğün gibi dikkat et diye tombiş demiş olabilirMaşallah çok iyi değil mi biraz doktor görüşü farklılığı da var galiba. Benimde 29 da 1500 gram çıktı. Benimkine de tombiş diyor doktor. Acaba gebelik şekerim var diye yemiyim diye mi öyle diyor
HamfendiiiiHamiş hamiş düğüne gidiyorum
Bebişim kız düğün salonuna geldiğimiz gibi ince çorabı çıkardım benim neyime ince çorap öyle bi sıkmak yokHamfendiiii
kesinlikle öyle kilonun pek bi önemi yok. Sağlıklı olsunlar haftalarıyla uyumlu olsunlar. Kilolu bebeğin en büyük avantajı ele avuca gelir şekilde olup bakımınım kolay olması. Yoksa doğduktan sonra zayıf doğan bebekler de kilolu doğan bebekleri rahatça yakalıyor. Bizimkiler zayıf doğsalar bile pamuklara sarar büyütürüzBenimki de öyle 29dayım 1350 çıktı işte erkek hem de doktor çok normal dedi kilosuna bence iyi ya aman doğunca alırlar kilo
Bu yazdıkların içimi rahatlattıEvet ben de uygulamalara bakıyorum ideal görünüyor ama doktorum ben kiloluyum dikkat edeyim diye heralde tombiş diyor aman sağlıkları iyi olsun da zaten etrafımda gördüğüm hep ultrasonda görünenden küçük doğuyorlar bence biraz alabilirler yani sorun yokAslında tam haftasıyla uyumlu sayılır. Yani uygulamada belirtilen kilo kadar. Aynı uygulama ile devam şekilde giderse bebeklerimiz 37.haftalarda 3 kilo falan oluyor. Belki de bana rahim ağzı kısa 35. Haftada doğarsa diye hesap edip söylemiş de olabilir. Ama haftaya göre bebişler tombiş değil çok şükğr tam ideal belki senin doktor düşündüğün gibi dikkat et diye tombiş demiş olabilir
Hiç kafana bile takma tombiş olsa bile bakımı daha kolay olur. Zaten şöyle de bişey var doğdukları kilodan 200 gram falan hastaneden çıkmadan veriyorlar. Fazla kilo göz çıkarmazBu yazdıkların içimi rahatlattıEvet ben de uygulamalara bakıyorum ideal görünüyor ama doktorum ben kiloluyum dikkat edeyim diye heralde tombiş diyor aman sağlıkları iyi olsun da zaten etrafımda gördüğüm hep ultrasonda görünenden küçük doğuyorlar bence biraz alabilirler yani sorun yok