- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #26.921
Kızlar bana da gün verildi haftaya çarşamba 37+1 de doğum olacak. Sanki ilk gibi heyecan bastı Gerçi haftaya kadar bi atraksiyon olmazsa doğum cantamla evden çıktığım ilk dogumum olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekersiz komposto tavsiye ederim gaz için ve üşütme sakın ve bol yürü bugün 4. Günüm az önce çocuk uyur uyumaz ev sildim hastaneden geldiğimde de banyo lavabosu klozeti temizlemiştim tek sırrı yürümek bol bol hastanede gece kalkıp deli gibi yürüdüm hemşire hanım yavaş yavaş dedi hatta çıkacak o gaz olumlu düşünPerşembe günü sabah 11:30 da sezaryen olacağım dualarınızı eksik etmeyin dostlar çok korkuyorum esasında Açılmam yine yoktu, sancı biraz çıktı, rahim ağzı kapalı dedi kilosu da çok artmış normal daha gelmez suyu da çok azalmış dedi doktorum 39+0'da sezaryene giriyorum.
Emziren anne çayı aldım gaz çıkarmak için etkili mi aynı zamanda bilen var mı? Hastanede uzun kalmak istemiyorum
Çok mu ağrıyor ? Benim de hafif hafif ağrıyor öksürükte dikişim sadece su içince geçmiyor mu ? balgam söktürücü fln sakın alma olur mu daha öksürtür ılık şeyler iç canımSezaryen olan arkadaşlar, boğazım balgam dolu sanki hırıl hırıl ama öksüremiyorum dikişlerim acıyo acaba napsam sizde de oldu mu
Annem komposto yapıp termosla getirecek o gün için ama ekstra işime yarar belki diye aldım. Maşallah sen azimliymişsin hemen öyle 4. gün temizlik yapacak kadar iyi oldun mu ay darısı bana bebek ilk mi ikinci mi?Şekersiz komposto tavsiye ederim gaz için ve üşütme sakın ve bol yürü bugün 4. Günüm az önce çocuk uyur uyumaz ev sildim hastaneden geldiğimde de banyo lavabosu klozeti temizlemiştim tek sırrı yürümek bol bol hastanede gece kalkıp deli gibi yürüdüm hemşire hanım yavaş yavaş dedi hatta çıkacak o gaz olumlu düşün
Canımmm ben dün doğurdum oğluşuma kavuştum tam 40+0 da geldi normal doğum yaptım çok şükür nasıl oldu ben de anlamadım doktorda ben de şoktayızbirkaç saat içinde doğurdum diyebilirim müthiş bir duyguymuş tarifi yok Rabbim sana ve burda henüz doğurmamış arkadaşlara kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım daÜzülmeyin ama doktorunuz sıkı kontrolle 37 veya 38 inci haftada doğumunuzu başlatır.
Suyun falan mı geldi canım nasıl olduCanımmm ben dün doğurdum oğluşuma kavuştum tam 40+0 da geldi normal doğum yaptım çok şükür nasıl oldu ben de anlamadım doktorda ben de şoktayızbirkaç saat içinde doğurdum diyebilirim müthiş bir duyguymuş tarifi yok Rabbim sana ve burda henüz doğurmamış arkadaşlara kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Benim annem de termosla getirdi kompostoyu annelik ben çok harektliyim zaten kendi hayatımda o yüzden çabuk kalktım ben sezaryeni kendi açımdan çok sevdim çok rahattı inşallah sen de öyle olacaksın İlk bebek benim benim de başka sorunlarım oldu ama bebekle ilgili umarım sizin olmaz heeeer şey mükemmel olur inşallahAnnem komposto yapıp termosla getirecek o gün için ama ekstra işime yarar belki diye aldım. Maşallah sen azimliymişsin hemen öyle 4. gün temizlik yapacak kadar iyi oldun mu ay darısı bana bebek ilk mi ikinci mi?
Canım sen neden sezeryan olmuştunBenim annem de termosla getirdi kompostoyu annelik ben çok harektliyim zaten kendi hayatımda o yüzden çabuk kalktım ben sezaryeni kendi açımdan çok sevdim çok rahattı inşallah sen de öyle olacaksın İlk bebek benim benim de başka sorunlarım oldu ama bebekle ilgili umarım sizin olmaz heeeer şey mükemmel olur inşallah
Ben tercih ettim sezaryeni yani normal doğum bana zor geliyordu düşündükçe o yüzden bir de başka türlü korkularım vardı Pişman etmedi Allah çok şükür neskafe fln bile almıştım baş ağrısı yaşarım diye bir tane bile içmedim mesela . Ama her biri bir deneyim normal doğum yaptı A arven84 onunki insanı normal doğuma teşvik eder öyle güzel bir gün yazsın da okusun herkes çok güzel maşşallah bence sakin olursan hepsi güzel ya vallaCanım sen neden sezeryan olmuştun
Gözün aydın canimm nasıl dogurdun bana da tüyo verCanımmm ben dün doğurdum oğluşuma kavuştum tam 40+0 da geldi normal doğum yaptım çok şükür nasıl oldu ben de anlamadım doktorda ben de şoktayızbirkaç saat içinde doğurdum diyebilirim müthiş bir duyguymuş tarifi yok Rabbim sana ve burda henüz doğurmamış arkadaşlara kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Evet ondan, genel oldum ben :/Anestezidendir genel anestezi mi oldunuz?
Evet o yüzdenmiş, ılık ılık su içiyorum küçük küçük öhö öhölerle boğazımı temizlemeye çalısıyorum. Beni hemen o gün akşam üzeri yürüttüler hiç durdurmadı hemşireler. Gaz ve büyük tuvalete cıkardım çok rahatlattı fark etti. Şimdidi de evde dolaşıyorum ama illa ki oturup kalkarkan acıyo sızlıyo çok eğilmemeye, çömelmemeye çalısıyorum. İlk kalktığımda hala iki büklüm kalıyorum sonra yürüdükçe düzeliyorum normal yani canım. Ama kötüyüm diye yatağa bağlama kendini evin içinde dolaş açılsın kaslarınBenimde ayni.. hirilti var.. oksurmek istemiyorum disiklerim aciyor ama öksurmezsemde cok rahatsiz ediyor.. genel anestezi oldum ben.. sanirim o sebepten dolayi oluyor..
Bu arada yuruyebildiniz mi ben cok zorlaniyorum..
Öksürdükçe, güldükçe ağrıyor canım. Valla en iyisi ılık yudum yudum su içmek boğazı yumuşak tutmak. Biraz baktım sıcak buhar solumak fln da acıyomuş balgamı sökermiş. Birde küçük küçük boğazını temizle ılık ballı su, bal limon gibi canım öyle öyle geçecek sanırım. Balgam söktürücü almıcam yeni yeni damla damla süt geliyo zaten etkilenmesin sağol canımÇok mu ağrıyor ? Benim de hafif hafif ağrıyor öksürükte dikişim sadece su içince geçmiyor mu ? balgam söktürücü fln sakın alma olur mu daha öksürtür ılık şeyler iç canım
Malesef etkili değil. Evde kayısı kompostosu yapıp hastaneye götürebilirsin gaz için baya etkili. Belli bi süre içerisinde gaz çıkmazsa lavman yapıyorlar 24 veya 48 saat emin değilim.Perşembe günü sabah 11:30 da sezaryen olacağım dualarınızı eksik etmeyin dostlar çok korkuyorum esasında Açılmam yine yoktu, sancı biraz çıktı, rahim ağzı kapalı dedi kilosu da çok artmış normal daha gelmez suyu da çok azalmış dedi doktorum 39+0'da sezaryene giriyorum.
Emziren anne çayı aldım gaz çıkarmak için etkili mi aynı zamanda bilen var mı? Hastanede uzun kalmak istemiyorum
Ben de bunu çok merak ediyorum.Mamayı düne kadarveriyordum bugün vermiyorumartık annesütü yapmaya çalıştım inşallah gece de çok ağlamazsa vermicem karsrverdim sütümden bugün çok verim aldıkşimdiye kadar yok gibiydi diyebilirim kaçıncı günde artışa geçer onu merak ediyorum aslınds bi kıstası var mı diye
Bilen biri yazsa keşke ne noktada artıya çıkacak bu çocuklarBen de bunu çok merak ediyorum.
Canım önemli olan sağlıcakla kucağına almak mesela günü geldi bnim bebek gelmiyor sancım falan yok açılmam var mı çatım uygun mu bilmiyorum aşırı gerginim. Yürüyüş falan pek yapamıyorum bel fıtığı sorunum var 5 dakika ayakta kalayım sol bacağıma şiddetli ağrı geliyor yani bilmiyorm kızım gelmiyor istemiyor sanırım beniBen tercih ettim sezaryeni yani normal doğum bana zor geliyordu düşündükçe o yüzden bir de başka türlü korkularım vardı Pişman etmedi Allah çok şükür neskafe fln bile almıştım baş ağrısı yaşarım diye bir tane bile içmedim mesela . Ama her biri bir deneyim normal doğum yaptı A arven84 onunki insanı normal doğuma teşvik eder öyle güzel bir gün yazsın da okusun herkes çok güzel maşşallah bence sakin olursan hepsi güzel ya valla
Ah canım benim de öyleCanım önemli olan sağlıcakla kucağına almak mesela günü geldi bnim bebek gelmiyor sancım falan yok açılmam var mı çatım uygun mu bilmiyorum aşırı gerginim. Yürüyüş falan pek yapamıyorum bel fıtığı sorunum var 5 dakika ayakta kalayım sol bacağıma şiddetli ağrı geliyor yani bilmiyorm kızım gelmiyor istemiyor sanırım beni