2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Kızlar bu idrar yollarınız da mı ? Benim de idrar da eritrosit seviyem çok yüksek çıktı ilk doktor düşğk riski dedi diğer doktorum güvenilir bulmadı herhangi bir şey de yapılmadı. Ben internetten baktığımda böbrek hastalığından veya iye den olur demişler ama idrarımı yaparken yanma falan yok. Sizin hangi seviyeniz yüksekti
 

Evet ayni seyi bende yasadim hatta forumada resmini atmistim. kaset test daha belirgin sonyc verdi.
 
Kaç çıktı enfeksiyonun?
 
Serum tedavisini Nasil alip nerde yaptirabiliyoruz Nasil oluyor Herkes yapabiliyormu
Ona doktor karar veriyor canım. Reçete yazıyor hastanede taktırıyorsun. Ben ilk transfer günü taktırdım sonra gebelik testi pozitif çıkınca her hafta devam ediyoruz. Klinikler takmıyor. Hastane olması lazım. 1 serum 4 saat sürüyor. Bir cihazla takıyorlar saati o ayarlıyor. O cihazda yoğun bakım servisi olan hastanelerde oluyormuş. Ben acıbademde tedavi oluyorum serumu da orada taktırıyorum. Zaten pandemi olduğu için sadece serum takmayı farklı hastaneler kabul etmedi.
 
Evet ayni seyi bende yasadim hatta forumada resmini atmistim. kaset test daha belirgin sonyc verdi.
Benim yumurtlama 20 kasım çatlama 21 kasım ve 28-29 kasımda kaset testte çizgi gördüm ama ilerleyen saatlerde. Kuruma çizgisi diye düşündüm. Kuruma çizgisi yıkandığında geçiyormuş yıkadım ama geçmedi. 30unda ilk idrarla erken yaptım onda da çok silik çıktı. 1 aralıkta sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım yine aynı çok silikti öğleden sonra normal kaset test yaptım daha belirgindi ilk idrar olmamasına rağmen manyak gibi test yapan biri olarak kesin notumu verdim. Kaset test hem ucuz hem etkili.
 

Eklentiler

  • 25629B67-CC95-49F5-92A8-540214BC49E0.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 41

Kaç çıktı enfeksiyonun?
bende de hiç yanma veya idrar renginde değişiklik yoktu sadece karın ağrısı bazen batma hissettim hamilelikte aile hekimimde idrar testi yapalım dedi. Lökosit 0-4 arası olması gerekirken benim 34 çıktı bir de Epitel değeri 0-5 arası olması gerekirken 12 çıktı. antibiyotiği gerekli gördü yoksa bebeğe zarar verir dedi. Sizin değerler de böyle yüksek mi?
 
Lökosit 41 epitel 15 çıkmış benim. Antibiyotik vermedi. Benim de hafif sancı vardı hamileliğe yoruyordum
 
İlacı kadın doğum doktoru mu verdi yoksa sağlık ocağı mı?
 
Lökosit 41 epitel 15 çıkmış benim. Antibiyotik vermedi. Benim de hafif sancı vardı hamileliğe yoruyordum
ben 2 gündür ilaç alıyorum dün suya karıştırılan bir ilaçta içtim çok daha rahatım 2 gündür. hele gece çok rahat uyudum çok karın ağrım oluyordu ileride bebeğe zararı olabilirmiş bir başka doktora daha görün istersen. benim değerlerime çok yüksek dedi çünkü senin daha yüksek
 
Bende suya karıştırılanı kullandım eczacı da etkili bir ilaç olduğunu söyledi. Doktorum da bir kere kullanacaksın dedi.
 
Arkadaşlar, kan sulandırıcı oksapar, enox kullananıyorum göbekten yapıyorum şuan ama bacaklarımda morluklar oluşmaya başladı sizde de oluyor mu ?
 
Benim onlarda bi sıkıntı yok canım eritrosit 0-3 olması gerekirken 174 çıkmıştı. Başka bir şey galiba. Bilemedim
 
Kızlar ya bas ağrısı ıcın ne yapıyorsunuz basım catlıcak sankı ya

Canım gecmis olsun. normalde doktorlar gebelikte parol veriyormus ama ben kullanmadim. Vikis sürüyorum şakaklarima sıcak havluyla sarıp karanlık odada uyuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…