- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #23.861
Bendede seker var diye 2 haftada bir olcumlerimi 5 gun geri cekip gonderiyorum ama 1 defa 160 oldu tatli yedim diye neyse birde gunde 3 defa yemek gerekiyor ben 2 defa yiyorum 36h girdigim icin cokta dikat etmiyorum artik tatlida gunde bir defa yemeye basladim dun diyabetolog beni aradi cok duzensiz yemek yemisin diyor fln filan bebek iri olacak yok suyun fazla olacak diyor ne iri bebegi ya dedim 35/36 h da kadinlarin 2800/2900 gram benimki 2300 gram dedim suyumuzda iyi dedim artik sonuna gelmisim daha neyi koruyacagim diyorum haftaya persembe termin yapti valla beyaz ekmekte tuketmeye basladim canimin istedigini istedigi kadar yemeyede ge sekerim diyetle ayni cikiyor sabahlari yemiyorsun diyor e sabahlari uyuyorum kahvaltimi artik 12/1 de yapiyorum ama olmaz diyor e napiyim zorla mi yemek yiyim diyorum uyuyorum o satte diyorum kadin anlamiyorMerhaba benim de ayni sekilde hem bebek iri hem de suyu fazla...erken dogumu tetikleyen bir durummus bu...cok dikkat etmek lazim..benim de sekerim vardi ama doktor son kontrolumuzde dedi ki sekerin asiri yuksek degil genel olarak...cunku duEnli olcup not alip doktora vermsitim...ben de korkuyorum ama malesef suan icin yapacak bisey yokmus..herseyimizi hazirladim ne olur ne olmaz