Canım ben bebek arabası ve puset aldım joie litetrax 4 marka, ebebkten aldım bebek bakım çantasını da hediye verdiler, çanta çok iyi bisey değil ama ilk etapta yeterli diye düşünüyorum, puset için çarşaf mindet ve örtü takımı aldım, bebek kıyafeti çok almadım 20 li hastane çıkış seti aldım, onun disinda 3 tane 5 li set, 2 tane 3 lu set, ayriyeten 3 tane çıtçıtlı badi aldım yenidogan, ilk etapta bunları giyer, biraz da 0-3 ay aldım, 3 tane battaniye, havlu seti aldım. Beşik olarak park yatak aldım içine yatak ve çarşaf henüz almadım. Kendime 3 adet pijama takımı aldım, ben çok kilo aldigim için doğum sonrası veririm bunları daha sonra giyemem diye çok iyi bisey almadım penye olmasına dikkat ettim sadece sıcaklarda bunaltmasin diye, sezaryen düşündüğüm için gecelik almadım. Benimki bu kadar diğer eksiklerimi de bu hafta tamamlayacağım. Otomatik sallanan anakucağı, bebek bakim setleri, bezi, gümüş kapak, süt sagma makinesi, biberon emzik, meme ucu kremi şimdilik aklımda bunlar var alacaklarim.