2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Teşekkürler inşallah. Benim çok kaybım olduğu için kendi doktorum yönlendirmişti. 4 aydır falan gidiyorum. Geçen ayda aormuştum var mı kalp kapakçınında falan sıkıntı diye yok demişti normaldi her şey şimdi fark ettiler ama dopuma da hazırlanıyor bu süreçte böyle şeyler olabilir de dedi. Sapsalim doğsunda inşallah herşey yolunda olur.
 
Zaten ultrasonda hçbirşey 100% değil. Doğumdan sonra göreceğiz inşallah. Sağsalim gelsinler de Senin az kaldı kavuşmana benim belli değil daha pazartesi kendi dr randevum var bakalım ne diyecek. Herşeyin hayırlısı..
 
Benim bi önceki hamileliğimde bebeğin kalp sıkıntıları olmuştu. O zaman perinatoloğumuz bir de çocuk kalp doktoru görsün demişti. Uzmanlığı uygun, aletleri vs uygun birine yönlendirmişti. Perinatolog gibi epey detaylı izlemişti. Belki öyle birine gitmek isteyebilirsiniz ya da incelemesinde fayda var mıdır diye doktorunuza sorabilirsiniz.
Bir de bildiğim kadarıyla kalp problemlerinin bir kısmı doğum sonrası geçiyor, içinizi ferah tutmakta fayda var.
 

Hepimizin az kaldı canim. İte kaka bugünlere geldik. Ben baya zorlanmaya başladım. Gece uykum yok. Ayaklarım çok şişiyor ellerimde şişti karıncalaniyor.
 
Benım bebiş 2800 olmus cok sukur 2 hafta gerıdeydık haftamıza gelmısız 13 gunumuz kaldı uykusuz gecelere devam herkes dogunca gor sen dıyo nasıl olacak bakalım

Çok sevindim canım . . Benim oğlan gecede 8 kere uyanırdı. . Uyku sersemi wc yerine mutfağa salona gittiğim oluyordu. Tabi her çocuk aynı değil.
 
Dış çekim ben de yapmadım gittikçe gereksiz gelmeye başladı hiç halim de yok
 
Dış çekim ben de yapmadım gittikçe gereksiz gelmeye başladı hiç halim de yok
Söz kesildiğinde, nişanda, düğünde ayrı ayrı dış çekim yaptırdım. Bunda da istedim ama, vücudum izin vermedi.
Hamilelikte istememin sebebi pandemiye denk gelmesi, hiç hamileyken fotoğrafım olamamıştı.
 
Benimde 33+1de 2140 çıkmıştı ama doktor birşey demedi.Yanliz ben evde yağ kagidina baktığımda karın çevresi haftasına göre küçük ,boyu ve baş çapı öndeydi.
 
Kızlar hastane odanız için bir hazırlığınız var mı? Kapı süsü, bebek şekeri, şerbet vs gibi? Neler yapacaksınız?
Pandemi döneminde bir çok şeye izin verilmediğini duymuştum çevreden vs de.
Ama şuan kısıtlamalar hafifledigi için belki onlarada değişiklik gelmiştir.Ama ben yinede sadece kapı süsü,ve hatıra magnet yaptırdım.
Öyle şerbet vs gerek duymuyorum zaten yasaklar hafiflesede sonuçta virüs hayatımızdan gitmedi.
 
Bugun ben de miniğimi gördüm içimizde bebek olması mucize gibi.
Sen evde kıpır kıpır ol doktora gidince totişini dön uyu doğurunca ısırıcam o totoyu.
ben sadece düğünde çekim yaptırdım illallah dedirtti fotoğrafçı o yüzden hiç hevesim yok çekim yapmadım. Doğumumda tek istediğim eşimin yanımda olabilmesi, doğum telaşım bittikten sonra da anne babama haber vermek istiyorum yoksa onlar dışarda 99 doğururlar.
Üç gündür kv rahatsızlandı çok ciddi şeyler çıktı. Ameliyat durumu var. Eşim nereye koşacağını şaşırdı, kalabalık bir aile değiliz. Allah hastalara hep şifa versin…
 
Bana da doktorum ceviz, yumurta, muz mutlaka ye doğuma kadar dedi. Aklında olsun canım. Ayrıca ölçümler birebir çıkmıyor sağlıklı ise bence stres yapma kendine.
Kizlar sabah 8 de suyum geldi.acilmam yok ama acil yatis yapildi.ciger gelistirci igne yapildi.en gec 24 saat icinde sezeryana alinicam.33 haftalik gebeyim.dualarinizi istiyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben de çikolata ya da çiçek sepetindeki truff kek kutularından alayım diyorum. Kızlar bebekleriniz için vücut losyonu mu kullanacaksınız bebek yağı mı?
Bunu bende merak ediyorum hangisini kullanmak daha sağlıklı acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…