Aynen öyle. Bir de ben benim yanımda çok doğal rahat olabilsinler istemiyorum. Aksine biraz kasılıp stres olsunlar. Çünkü ben öyle oluyorum. Eşim o esnada sinir edecek bir şey söylese sesimi yükseltemiyorum mesela ortalık gerilecek diye ya da ailemin yanında diye başlayan cümleler kuramasın diye. Ama kayınvalidem canı ne isterse onu yapabiliyor. Bak en basitinden eşimin doğum günü için bir kafeye dışarıdan pasta alıp getirdi, orada buna izin verilip verilmemesini önemsemedi. Pastayı kişi başı servis ücreti ödeme karşılığında kabul ettirdik işletmeye (ki pastadan pahalıya geldi). Sonra tuttu altın taktı eşimin yakasına yine kafenin ortasında. Eşim o kadar mahçup oldu elden günden utandı hissettim ama anne bu burada yapılacak iş mi yani demedi demiyorlar. Her konuda bu böyle. Evden yemek getirir yanında dinlenme tesisinde ya da cafede yasaktır onu yemek gizli gizli yer eşimle ablası da bunu sevimli bulup gülüşür. Şekeri var sözde masada komik olduğunu düşündüğü bir hamle ile karpuz alır atar ağzına yine çocukları güler salak salak benim ağzının üstüne çarpasım gelir çocuk musun be kadın diyerek
Hayatta ne anne babası ne eşi şımartmamış, sevgisine yeterince karşılık vermemiş o da kendine iki çocuk doğurmuş ve bütün misyonu ikisine yüklemiş. Beni sayın sevin şımartın ilgiye boğun demiş resmen.
AdChoices
ADVERTISING