- Konu Sahibi Mervenur277
Hayırlı olsun canım. Benim ilk hamileliğimde göğüslerim birden şişti ama 3. Aydan sonra indiler. Sonra tekrar 7. Ay gibi şişmeye başladı. Ben c kullanıyodum d aldım zaten emzirme sürecinde de şiş olduğu için bayaa kullanılıyo.herkese merhabaa,
ben de araniza katildim :) SAT 29 temmuz, su anda dogum mayis basi gozukuyor cesitli uygulamalara gore. ama doktorum henuz erken oldugunu soyledi. ben de 5 hafta 3 ya da 4 gunlukken vajinal ultrasonla kese gorunmustu, ama doktorum buyuk ihtimalle bos demisti, daha once de boyle bir sey basimdan gectigi hamile oldugumu kafamda reddettim. 2 hafta sonra emin olmak icin tekrar cagirmisti, bu sefer yine vajinal ultrasonda (7+4 oluyor sanirim) embriyoyu gordu ve kalp atisini dinletti. o andan beri evet hamileyim dedim ben de:)
bulantilarim eh iste seviyesinde, bazi gunler hamile oldugumu unutabiliyorum bazi gunler de devamli bi seyler yemek zorunda hissediyorum bulanti gecsin diye. goguslerim cok buyudu, hamilelik boyunca idare edebilmek icin kac beden buyuk sutyen almaliyim? alip bir iki hafta sonra tekrar dar gelsin istemiyorum. belli ki bunlar buyumeye devam edecekler. bu konuda tecrubesi olan varsa paylasabilir mi rica etsem?