- 2 Ağustos 2024
- 577
- 802
- Konu Sahibi Mervenur277
İçinizden hiç bebeğinizin cinsiyeti ile alakalı hissiyat geçiyor mu kızlar ben öncekinde bu kız demiştim kızlarım için ama bu sefer sanki çok hissedemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de pek his yok şu an ama erkenden rüya gördüm sağ yumurtalığım zonkluyordu diyebilirim kendi yorumuma göre de sağ taraf erkek bebek demekİçinizden hiç bebeğinizin cinsiyeti ile alakalı hissiyat geçiyor mu kızlar ben öncekinde bu kız demiştim kızlarım için ama bu sefer sanki çok hissedemiyorum
Hahaha evet öyle derler sağ erkek sol kız derler. Bu sefer o bile değişik bende bir gün sağ tarafım ağrıyor bir gün sol tarafım hissiyatta oluşmadı henüz belki bebişler oluşunca yavaş yavaş hissetmeye başlarızBende de pek his yok şu an ama erkenden rüya gördüm sağ yumurtalığım zonkluyordu diyebilirim kendi yorumuma göre de sağ taraf erkek bebek demek
Benim de günlük hayatta öyle ama rüyamda sağdı hatta korkuyorum bebeğe bir şey oldu diye elimi sola atıyorum orası hafif sızlıyor ama sağ çok daha şiddetli oh şükür bebeğim yerleşiyor diye düşünüyorum kendi kendime rüyamdaHahaha evet öyle derler sağ erkek sol kız derler. Bu sefer o bile değişik bende bir gün sağ tarafım ağrıyor bir gün sol tarafım hissiyatta oluşmadı henüz belki bebişler oluşunca yavaş yavaş hissetmeye başlarız
Ay yaaa Allah sağlıkla kavuştursun insallahBenim de günlük hayatta öyle ama rüyamda sağdı hatta korkuyorum bebeğe bir şey oldu diye elimi sola atıyorum orası hafif sızlıyor ama sağ çok daha şiddetli oh şükür bebeğim yerleşiyor diye düşünüyorum kendi kendime rüyamda
Canım başka doktora gözük öyle karar verilsin kanama alanı var diye sonlandırılmaz kiSelam kızlar bugün benim de randevum vardı kesenin yanında büyük bir kanama alanı var haftaya 6+2'de tekrar kontrolüm var kalp atışını duymazsak büyük ihtimalle sonlandıracak
Canim uzulme, oynamakla sey olmakla cocuga bir sey olmaz. Oyle olsaydi cocuk istemeyenler oynar cocuk duser kurtaj diye bir sey kalmazdi. Kendinde hata arama. Allah korusun bir sey olursa da sagliksiz oldugu icin olurmus.Sağolun mecburen katıldığım bir düğün çok yakinimizdi ve herkesten sakladığı mız için kimseyede demedim insaAllah bişi olmamistir.
Kanama alani daha once gozukmus muydu? Yoksa ilk kontrolun muydu?Selam kızlar bugün benim de randevum vardı kesenin yanında büyük bir kanama alanı var haftaya 6+2'de tekrar kontrolüm var kalp atışını duymazsak büyük ihtimalle sonlandıracak
Ben ilk çocuğumda Başak Gümüş’e gidiyordum, o zamanlar Liv Hastanesinde çalışıyordu. Şimdi muayenehane açmış. Tavsiye ederim :)İnşallah canim ya. Cok iyi doktorlar var ama karar vermesi güç işte.
Birde erkek doktor mu kadın doktor mu diye kararsiz kaliyorum. Herseyi düşünüyorum ister istemez. Ben dogum paketi almayi düşünüyorum aslinda direkt ama bakalim aklima yatan doktor bulabilirsem
Ben ilk çocuğumun kalp atışını 8. Haftada duydum. Bence başka bi doktora daha görünün.Selam kızlar bugün benim de randevum vardı kesenin yanında büyük bir kanama alanı var haftaya 6+2'de tekrar kontrolüm var kalp atışını duymazsak büyük ihtimalle sonlandıracak
Dsende haklisin canim o da dogru. Yaninda biri varken gelmeleri senin icinde iyi olur. Gercekten insanlar anlayışsız ama. Bizim bebisler saglikla gelsin de misafirleri atlatiriz bir şekilde inşallahEvet canım keşke herşey bizim istediğimiz gibi olsa ama maalesef toplumumuz öyle düşüncede olmuyorlar ben şöyle de düşünüyorum ilk doğum yapınca yanımda annem olacak o varken herkes gelsin gitsin sonra rahat olayım çünkü bizim insanlarımız 40indan sonra gelince Bi hizmet yiyecek içecek düşünür onu beklerler öyle olsun istemiyorum
Insallah olmamiatir icini ferah tut simdiden sonra bolca dinlen istirahat et eminim o zaman rahatlarsın sende.Sağolun mecburen katıldığım bir düğün çok yakinimizdi ve herkesten sakladığı mız için kimseyede demedim insaAllah bişi olmamistir.
Yaa çok teşekkür ederim bakayim yarin arayip bilgi alırım. Gercekten enerjilerimizin tutacagi doktor bulmaak epey zormusBen ilk çocuğumda Başak Gümüş’e gidiyordum, o zamanlar Liv Hastanesinde çalışıyordu. Şimdi muayenehane açmış. Tavsiye ederim :)
Aynen öyle canım atlatırız Allahın izniyleDsende haklisin canim o da dogru. Yaninda biri varken gelmeleri senin icinde iyi olur. Gercekten insanlar anlayışsız ama. Bizim bebisler saglikla gelsin de misafirleri atlatiriz bir şekilde inşallah
Gözün aydın sağlıkla gelsinMerhabalar bende dün kan testi yaptırdım beta 35 cikti
Herkes için hayırlısı olsun
Geçen hafta öğrendim gebeliğimi. İlk kontrolumden beri var 3 ayrı doktora göründm ve kanama alani büyüyor. Progestan kullanıyorum günde bir taneKanama alani daha once gozukmus muydu? Yoksa ilk kontrolun muydu?
Hiç böyle demediki kuculebilr kaybolabilir gibi. Hep ümitsiz konuştu doktorlarKanama alanı olan pek çok gebe gördüm neden sonlandıralım demiş ki doktor ? Zamanla kaybolabilir kuculebilir. Böyle keskin cümleler kuran doktorların aksine mutlaka başka doktor görüsünü de al canım