Kızlar bana da 28. Hafta güncellemesi olarak sinir depresyon ve nefret güncellemesi geldi galiba
herkes dertli okuduğum kadarıyla bu ara ama benimki elimi kolumu kaldiramayacak mental yorgunluğa dönüştü bi kac gündür
sürekli kayinvalideyle , eşimle filan kafamda kavgalar ediyorum cevaplar veriyorum had bildiriyorum
ama en önemlisi yasadigim ve hissettiğim şeylerin değişmeyeceğine dair umutsuzluklarim daha da artıyor , korkunc bir sürecin beni beklediğini her şeyin çok kötü olacağını düşünüp ağlıyorum yataktan çıkmıyorum. Bi taraftan şeker olayı beni bıkkınlık derecesine getirdi ne yapsam düşmüyor ve canım sürekli biseyler istiyor. Her lokmamda vicdan azabından ve sinirden ölüyorum. Ruh halim de kötü olduğu için ekstra zarar veriyorum. Yani hem ruhen hem fiziken bebeğime zarar veriyorum diye ağlamalarım hiç bitmiyor. Bebeğimi sağ salim dünyaya getirmem için bütün sorumluluk üzerimde ve altında eziliyorum. Dogum sonrasi süreci hiç yonetemeyecekmisim gibi geliyor. Bir kaç gün içinde nasil bu hale geldim anlayamiyorum